Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Kask konusunda kararsız kaldım.

REKLAM ALANI
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı Kiraz'' adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kararımı verdim,nolan ya da agv alacağım İleri de denerim. Bu arada ilk defa shoei kaskı beğenmeyen birisi ile karşılaşıyorum
    ben kullanmadığım hiç bir malzeme hakkında yorum yazmam
    multitec çok çok kötü iç astarı çıkarılıp yıkanmıyor düşün yazın kafan terledi astar çetkti nasıl temizleyecen
    içeri ses almasını söylemiyorum bile 100 tl lik gdr kask bile daha az ses alıyor içeri
    bak sana en büyük tavsiyemdir http://www.fc-moto.de/Schuberth-Helmets?gclid=CM6Kg-KZ_7QCFQNd3godeSkArw
    bu siteden schubert marka kasklara bak tüm dünyda kendini kanıtlamış 2 kask markasından biridir
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial 150 Mr Vulture ''
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben kullanmadığım hiç bir malzeme hakkında yorum yazmam
    multitec çok çok kötü iç astarı çıkarılıp yıkanmıyor düşün yazın kafan terledi astar çetkti nasıl temizleyecen
    içeri ses almasını söylemiyorum bile 100 tl lik gdr kask bile daha az ses alıyor içeri
    bak sana en büyük tavsiyemdir http://www.fc-moto.de/Schuberth-Helmets?gclid=CM6Kg-KZ_7QCFQNd3godeSkArw
    bu siteden schubert marka kasklara bak tüm dünyda kendini kanıtlamış 2 kask markasından biridir

Yıkanamaması kötü olmuş gerçekten Heeey aklımı çelme lütfen zaten çok zor karar verdim
    Bakıyorum,kimse duymasın hehehe

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------

Gözlerim ağrıdı artık yeter

Bu 2 model arasında kaldım.Hangisi hoşuma giderse onu alacağım.Özellikleri aşağı yukarı aynı.

N104 Classic Siyah

Agv Numo Black

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Comet baslıgındaki arkadaşlar Shark Speed R modelinden de memnundu, bi incele istersen..

Kiraz'' bunu beğendi.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

ÖZALTIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Rx-115, Yamaha Passol 2
    Agv daha güzel görünüyor gibi, yine de deneyip rahat ettiğini almak lazım.
    Find what you love and let it kill you.

reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Kapkara bir kask kafana geçireceğin en son şey olsun.
    Renkli bir şeyler olmasın istiyorsan en azından düz beyaz bir şey al, yazın dua edersin. Ayrıca görünürlük de ayrı bir önemli mevzu
    Bu arada, her kask markasının kalıbı, herkese uymayabilir. Yani sana en uygun kaskı, kendin deneyerek bulmalısın.
    Ayrıca, misal veriyorum; Nolan X model bir kask denedin ve bedenin small çıktı, buna güvenip de internetten gidip AGV small beden kask alma. Kalıplar değişik değişik çünkü.
    Nihai olarak almaya karar verdiğin marka ve modeli, kafana geçirip denemeden almanı tavsiye etmem.
    skyytr bunu beğendi.

EmrE_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    bence beyaz bir kask al.bende siyah var.çok çabuk çiziliyor.hem görünürlüğede katkı sağlar.zaten motorun full siyah...

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Yakından tanıdığım bir bayan motorsiklet sürücüsü kendisi hem spor antrenörü hemde bilinçli bir motorsikletçidir , siyah fazer ile hep simyisayah giyinip kaskı vizörü dahil görünmez seçtiğini farketmiştim. Dışarıdan kadınların çanta , ayakkabı ve kıyafet uyumu gibi şeylere önem verdikleri için böyle giyindiğini düşünmüştüm. Hatta gidip sordum daha dikkat çekiçi renkler neden tercih etmiyorsun diye
    Cevap
    Feminenliği kapatmak yani erkek gibi gözükebilmek yolda giderken ??
    Neden diye sormucaksınız umarım Güzel bir antrenör bayan pembe kaskı , ve bayan olduğunu belli eden renklerle bizim yollarımızda gelin beni taciz edin pankartıyla dolaşsa daha iyi olur.
    Belki arkadaşımızın siyah kask tercihinde bilinç altında korunma içgüdüsü ile hareket ediyor , belkide uyumu seven biri .Motor Siyah Kaskta niye siyah olmasın .
    Saygılar,
    ÖzLeMKaYrA ve Kiraz'' bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Comet baslıgındaki arkadaşlar Shark Speed R modelinden de memnundu, bi incele istersen..

http://e1301.hizliresim.com/15/r/j8xnq.jpg
    İnceledim bu da çok güzelmiş

Alıntı ÖZALTIN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Agv daha güzel görünüyor gibi, yine de deneyip rahat ettiğini almak lazım.
    Evet aşık oldum desem yeridir

Alıntı reverse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kapkara bir kask kafana geçireceğin en son şey olsun.
    Renkli bir şeyler olmasın istiyorsan en azından düz beyaz bir şey al, yazın dua edersin. Ayrıca görünürlük de ayrı bir önemli mevzu
    Bu arada, her kask markasının kalıbı, herkese uymayabilir. Yani sana en uygun kaskı, kendin deneyerek bulmalısın.
    Ayrıca, misal veriyorum; Nolan X model bir kask denedin ve bedenin small çıktı, buna güvenip de internetten gidip AGV small beden kask alma. Kalıplar değişik değişik çünkü.
    Nihai olarak almaya karar verdiğin marka ve modeli, kafana geçirip denemeden almanı tavsiye etmem.
    Güzel bir noktaya değindiniz , görünür olmak elbette önemli ancak ben görünmemeyi tercih ederim.Kalıp konusunda da haklısınız.Denemeden asla almam bu konuda temkinliyim

Alıntı EmrE_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence beyaz bir kask al.bende siyah var.çok çabuk çiziliyor.hem görünürlüğede katkı sağlar.zaten motorun full siyah...
    Full siyah Yeterli

Alıntı skyytr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakından tanıdığım bir bayan motorsiklet sürücüsü kendisi hem spor antrenörü hemde bilinçli bir motorsikletçidir , siyah fazer ile hep simyisayah giyinip kaskı vizörü dahil görünmez seçtiğini farketmiştim. Dışarıdan kadınların çanta , ayakkabı ve kıyafet uyumu gibi şeylere önem verdikleri için böyle giyindiğini düşünmüştüm. Hatta gidip sordum daha dikkat çekiçi renkler neden tercih etmiyorsun diye
    Cevap
    Feminenliği kapatmak yani erkek gibi gözükebilmek yolda giderken ??
    Neden diye sormucaksınız umarım Güzel bir antrenör bayan pembe kaskı , ve bayan olduğunu belli eden renklerle bizim yollarımızda gelin beni taciz edin pankartıyla dolaşsa daha iyi olur.
    Belki arkadaşımızın siyah kask tercihinde bilinç altında korunma içgüdüsü ile hareket ediyor , belkide uyumu seven biri .Motor Siyah Kaskta niye siyah olmasın .
    Saygılar,
    Kesinlikle simsiyah olmayı seçmemin bariz nedenlerinden birini açıklamışsınız tebrik ediyorum
    Yapım gereği biraz çekingenim,kesinlikle dikkat çekmek istemiyorum.Siyah rengi de çok seviyorum
    Siyah asalettir,gece de sürmem zaten acemiyim daha

Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Ben temmuz ayının ortasında, öğlen saat 1'de, şöyle güneş en tepedeyken sıkışık trafikte cebelleşirken göreyim bir seni.
    O zaman anlarsın full siyah takılmanın ne olduğunu.
    Ayrıca; siyah veya beyaz kask takmanın, bayan olduğunu belirleyici bir farklılık yaratacağını sanmıyorum. Ne yani, beyaz kaskların içi mi görünüyor?
    Beyaz kask taktığında bayan olduğun anlaşılıyorsa, siyah kaskta da anlaşılır.

Her neyse, ben uyarımı yaptım. Tabi ki karar senin.

Motosikleti
    Alıntı reverse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben temmuz ayının ortasında, öğlen saat 1'de, şöyle güneş en tepedeyken sıkışık trafikte cebelleşirken göreyim bir seni.
    O zaman anlarsın full siyah takılmanın ne olduğunu.
    Ayrıca; siyah veya beyaz kask takmanın, bayan olduğunu belirleyici bir farklılık yaratacağını sanmıyorum. Ne yani, beyaz kaskların içi mi görünüyor?
    Beyaz kask taktığında bayan olduğun anlaşılıyorsa, siyah kaskta da anlaşılır.

Her neyse, ben uyarımı yaptım. Tabi ki karar senin.
    Hayır,beyaz kask taktığımda bayan olduğum anlaşılır demiyorum.Siyahı seviyorum ve göze batmak istemiyorum hepsi bu.
    Temmuzun ortasında sizi anlamak için sıkışık trafikte siyahla cebelleşeceğim
    Ama keşke siz de aynı trafikte 1 günlüğüne motoru kullananın bayan olduğunu saklama gereği duymadan hareket edip beni anlayabilseydiniz.

Milletin kız kullanıyo demesine bile ifrit oluyorum

ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Yazında beyazını alırsın Kiraz o zaman bir nebze sıcaktan kurtulursun...
    Kiraz'' bunu beğendi.
    Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...

Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Beyaz veyahut açık renkte kask tavsiye etmemin sebebi tamamen sizin konforunuz içindi.
    Diğer konuda ise haklısınız. Antrenörlük yaptığım yerde bir üyemiz var. Hanımefendi 1200cc Harley Davidson kullanıyor (ayrıca cross da kullanıp hoplayıp zıplıyor bildiğim kadarıyla). Anlattığı birkaç şeyi hatırlıyorum da, motorla yolda giderken bunun bayan olduğunu gören apaçiler, yanından geçerken saçma sapan bağırmalar, tekere kalkmalar filan gibi bir sürü şeyden bahsetti.
    Kimbilir daha neler oluyordur.
    Kiraz'' bunu beğendi.

NoScatter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache Rtr 150
    Alıntı tr100a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaliteli bir kaska iyi bir para verince en önemli özelliği camı buğu yapmamalı ben bu konuda baya zahmet çekiyorum
    aynen öyle bende nolan ve shoei var ikiside kalite ama fiyat farkı almışken derim fazla para ver ama kaliteli al

Shoei X-Spirit Rainey

Nolan N61
    Kiraz'' bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)