600cc RACİNG de en iyisi Hangisi ? Hangisini Alayım ?
Reklamlar
-
Bana her girdiğim ortamda en çok sorulan soru racing 600cc de en iyisi hangisi ?
öncelikle hayatta gsxr600, R6 ve zxr636 sahibi olma şansını yakaladım cbr600, gtr600 gibi makinalarlada 300-400 km yapmışlığım var. Kısaca Racing 600cc de kendimce fikir sahibi oldum diyebilirim
İlk olarak şimdi alacak olsam hangisi ? sorusunu yanıtlamak istiyorum
Bence 600 lükleri dönemlere ayırabiliriz. ve bu yıllar içinde alacak olsam şu sıraya göre alırdım
- 2000-2004 arası modellerde gsxr600 benim için kesinlikle ilk sırada ikinci sıraya zxr, üçüncü R6, son olarakta cbr600
- 2004-2006 zxr, cbr600, gsxr600, R6 diyebilirim
- 2006-2008 R6 (böcek kasasıyla tabiki ilk sırada ), ikinci sırada gsxr600, cbr 600, zxr son sırada
- 2008-2010 gsxr600, R6, cbr600, zxr
- 2010-2013 zxr636 (acayip görüntüsü ve motoruyla benim için bir numara ), gsxr600, R6, cbr600
ama bunlar sadece benim zevkime ve bakış açıma göre tercihlerim
Hangisi En İyisi ?
bunlar arasında bu en iyisi demek imkansız
bu makinaların hepsi harika dostlarım ve bu makinalardan hangisini seçeceğiniz tamamen binecek kişinin zevkine ve keyfine bağlı
hepsi birbirinden iyi makinalar bunları top speed veya kalkışına göre sıralamak bence yarışa girmeyecekseniz çok gereksiz ve saçma.
Bütün dostlarıma söylüyorum en hoşunuza giden kanınızın ısındığı makinayı seçin ve o makinanın temizini arayın ( ikinci el racinglerde temiz makina bulmak bir hayli zor ) zaten bu motorların hepsi sizi fazlasıyla tatmin edecektir
sorularınızı, deneyimlerinizi ve ustalarımızın görüşlerini bekliyorum
Reklamlar
-
Şu an da alacak gücüm yok ama nasip olursa bunlardan birine geçmeyi düşünüyorum iyice piştik hyosung da yeter Benim de kafamı kurcalayan bir soru olmuştur hep bu. Bakalım zaman ne gösterecek hangi tarafı seçeceğiz
Tabi ki seçim de etkili olan şeyler var bana göre;
1.Bütçe : Model aralığını belirlersin gücünün yettiği kadar sonuçta
2.Yaşadığın şehirde hangi marka ön planda
3.Yaşadığın şehirde servis,usta,bakım,yedek parçaya dair akla gelebilecek herşey.
4.Markayı da kafada oluşturduktan sonra renk,temizlik,kazasız,düzgünlük vs..
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
-
2005 2006 senesinde şahsi fikrim her zaman zx6r 636
636 cc 136 hp motoruyla ve arka tekerden yere verdigi guc kaybinin nerdeyse sifira yakin olmasi diger 600cc lere gore daha tork lu olmasi ozellikle ninja adina layik kasasi bambaska bisi heralde
Suan sifiri olsa kesin alirim diyebilicegim bi makina
Sonraki senelerde ise bence yamaha yzfr6 sonra zx6r sonra cbr600rr daha sonra belki suzuki gsx600r
-
kawazakinin son yıllardaki modelleri çok güzel fakat yedek parça servis sorunu olacağını sen de düşünüyorsan yamaha r6yı herşeyiyle tek geçerim
-
-
bu motosikletler nedir ne değildir ayrıntılı bilgiye sahip değilim
ama yol tutuşu olarak suzuki iyi diyorlar görünüş olarak da hoşuma gidiyor suzuki
servis ağı ve selesinin rahatlığı olarak da cbr deniyor duyduğum kadarıyla kullanan arkadaşlar.cbr yede kanım kaynamıyor değil hani
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
speed_dream adlı üyeden alıntı
bu motosikletler nedir ne değildir ayrıntılı bilgiye sahip değilim
ama yol tutuşu olarak suzuki iyi diyorlar görünüş olarak da hoşuma gidiyor suzuki
servis ağı ve selesinin rahatlığı olarak da cbr deniyor duyduğum kadarıyla kullanan arkadaşlar.cbr yede kanım kaynamıyor değil hani
böyle cehalet görmedim,nasıl bukadar cahilce konuşabiliyorsunuz ?
[B]King is back baby!King is back![/B]
-
ichiroo adlı üyeden alıntı
kawazakinin son yıllardaki modelleri çok güzel fakat yedek parça servis sorunu olacağını sen de düşünüyorsan yamaha r6yı herşeyiyle tek geçerim
açıkcası ne kawasaki de nede yamaha da servis yada yedek parça sıkıntısı yaşamadım ikisinin de servisleri gerekeni fazlasıyla yapıyorlar ben hiç bir sıkıntılarını görmedim ama burda okuduğum z moto hakkında bazı olumsuz şeyler var ancak kendim görmediğim için bişey diyemiyorum ben ikisnden de çok memnunum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler