Görüşlerinizi Esirgemezseniz Sevinirim :)
Reklamlar
-
Merhaba abilerim,ablalarım,kardeşlerim kısacası forumun tüm üyeleri,
Foruma daha yeni kayıt oldum herneyse konuya direk girmek istiyorum. Bana geçen yaz birden motosiklet tutkusu,aşkı vurdu sebebini hiç bilmiyorum ama bir anda televizyonda motosiklet yarışlarını izlerken bilgisayrdan motosiklet resimlerine bakarken buldum kendimi bildiğiniz aşık oldum yani Yaşım 15 ama fizim baya iyidir uzun boyluyum ve kalıplıyım okuluma ara verdim çalışıp kendime motosiklet almak istiyorum, şimdi diyenler olur kardesım ehliyetin yok felan bunlar benim engelim olsun istemiyorum o hazzı o duyguyu yaşamak istiyorum. Yazları çok yakın bi arkadaşımın scooter motorunda hep gezerken gece gunduz ama ben bıkere bıle surmedım ama hep hevesliydim simdi heveslerimle hayal kurmak değilde gerçekleştirmek istiyorum. Arkadaşım 18 yaşlarındaydı ama ehliyeti yoktu kendi semtimizin içinde çok rahatça sürebiliyordum bide bulunduğuuz çevrede bazı olaylardan dolayı polisler giremiyor o yuzden rahatca sürebilirim yani herneyse benim sizden isteklerim var ,, Şimdi ben ne tür bir motosikletle başlıyabilirim ne uygundur,az benzin yakanlar gibi. Artık hayallerle yaşamaktan bıktım sizde yardımcı olursanız gerçekliştirmek istiyorum saygılar..
Reklamlar
-
ehliyet almadan tavsiye vermem. Ehliyetin olsaydı bi innova cub tavsiye ederdim
-
Artık ehliyet almamız içinde lise mezunu olmak gerekiyor benımde derslerim pek parlak sayılmaz kısacası bu hazzı ben hasamak istiyorum
-
http://inciswf.com/azer.swf
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto...erekenler.html
burada yazmıştım bidaha yazdırma şimdi önce GÜVENLİK
-
Teşekkürler yazıyı okudumda, bunların hepsını yapacak kadar maddi imkanım yok be abi
-
evet kardesım bende başlangıç için kalıtelı ve saglık acısından bir honda innova tavsiye ederim ha başlangıç için okadar pahalı bir seye gerek yok dıyosan al birtane mondial 110 ft haşatı cıkana kadar piş =) o motorda sonra cbf 150 gec onu baya sur yanı 1 yıl kadar sonra 250 cc zaten sonrasıda gelır artık =) rast gele
-
Vallahi abi içimde o kadar buyuk bir istek varki anlatamam bi kere Suzuki gsxr 600 e binmiştim tabi arka tarafa çok hayran kalmıstım simdi çevremde ogretecek kımsem yok daha sucu motoru denılen scotter motoların direksiyouna geçmedim yapmam gereken şeyler çok
-
adem80 adlı üyeden alıntı
ehliyet almadan tavsiye vermem. Ehliyetin olsaydı bi innova cub tavsiye ederdim
adem 2 tane innova eskittim şunu diyim innova cub çocuk motoru değildir.. bu yaşta başlayacak adam 50cc ile başlayacak ben öyle yapmıştım..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
evet kardesım motorsikler bır tutkudur aşk tır ama aynı zamanda bır ecel ölüm makınasıdır cok cıddı bır iştir malüm türkiyede motorsikler bir araç deyıl kımse takmıyo senın için hayırlısını dılıyorum işin gücün saglam olsun belırlı bır gelırın olsun al güzel bir cup sür 3 5 ay sonra debriyajlı bır motorda en az 1 yıl piş yanı tamm yaa ben debrıyajlıda surebılıyom artık deyıp cıkma ıcınden sur baya sür o asvaltın çizgilerını göz bebeklerınde hisset sonrası zaten oluyor suan honda 600f var bende 2000 model ve o benım aşkım kendımden ıyı bakıyorum ona bende skuther le başladım sıralamam skuther cup ybr cbf 150 tvistır 250 ve 600f honda bu bole ve 600f e bınmem tam 4 yılımı aldı ve allaha şükür trafıktekı kazmaları seçip onlardan kaçabiliyorum dikkat et kendıne hersey gönlünce olsun ...
-
saolasın abim zamandan bol bişeyimiz yok yarın ne olcağı belli olmaz inşallah günü geldiğinde bende böyle kardeslerıme yardımcı olurum
-
Ehliyetin yok sorun olur.. alma.. ben bu sene 18 im .. fakat daha araba süremiyorum.. a2 aldım duruyor.. Alma kardesim..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
HaniiYa adlı üyeden alıntı
Foruma daha yeni kayıt oldum herneyse konuya direk girmek istiyorum. Bana geçen yaz birden motosiklet tutkusu,aşkı vurdu sebebini hiç bilmiyorum ama bir anda televizyonda motosiklet yarışlarını izlerken bilgisayrdan motosiklet resimlerine bakarken buldum kendimi bildiğiniz aşık oldum yani
Yaşım 15 ama fizim baya iyidir uzun boyluyum ve kalıplıyım okuluma ara verdim çalışıp kendime motosiklet almak istiyorum, şimdi diyenler olur kardesım ehliyetin yok felan bunlar benim engelim olsun istemiyorum o hazzı o duyguyu yaşamak istiyorum. Yazları çok yakın bi arkadaşımın scooter motorunda hep gezerken gece gunduz ama ben bıkere bıle surmedım ama hep hevesliydim simdi heveslerimle hayal kurmak değilde gerçekleştirmek istiyorum. Arkadaşım 18 yaşlarındaydı ama ehliyeti yoktu kendi semtimizin içinde çok rahatça sürebiliyordum bide bulunduğuuz çevrede bazı olaylardan dolayı polisler giremiyor o yuzden rahatca sürebilirim yani herneyse benim sizden isteklerim var ,, Şimdi ben ne tür bir motosikletle başlıyabilirim ne uygundur,az benzin yakanlar gibi. Artık hayallerle yaşamaktan bıktım sizde yardımcı olursanız gerçekliştirmek istiyorum saygılar..
Önce ehliyet ve artık açmayın yahu böyle konular.
Forum yöneticileri size sesleniyorum forumda "öneri veya motor istek" gibi birkonu açın. ehliyet numarası ile giriş yapılsın. bir haftada kaç kişi daha soracak.
Gençlerin hevesini kırmak istemem. Fakat biraz araştırma yaparak gelin yada önceki açılmış konuları okuyun lütfen.
Ve Önce Ehliyet sonra altın elbiseli adamı dinleyin küçük scooter ile başlayın.
ehliyetsiz kaza anında karşınızdaki kişinin hakkına gireceğinizide unutmayın. Bu dünyanın Öteside var.
-
HaniiYa adlı üyeden alıntı
Foruma daha yeni kayıt oldum herneyse konuya direk girmek istiyorum. Bana geçen yaz birden motosiklet tutkusu,aşkı vurdu sebebini hiç bilmiyorum ama bir anda televizyonda motosiklet yarışlarını izlerken bilgisayrdan motosiklet resimlerine bakarken buldum kendimi bildiğiniz aşık oldum yani
Yaşım 15 ama fizim baya iyidir uzun boyluyum ve kalıplıyım okuluma ara verdim çalışıp kendime motosiklet almak istiyorum, şimdi diyenler olur kardesım ehliyetin yok felan bunlar benim engelim olsun istemiyorum o hazzı o duyguyu yaşamak istiyorum. Yazları çok yakın bi arkadaşımın scooter motorunda hep gezerken gece gunduz ama ben bıkere bıle surmedım ama hep hevesliydim simdi heveslerimle hayal kurmak değilde gerçekleştirmek istiyorum. Arkadaşım 18 yaşlarındaydı ama ehliyeti yoktu kendi semtimizin içinde çok rahatça sürebiliyordum bide bulunduğuuz çevrede bazı olaylardan dolayı polisler giremiyor o yuzden rahatca sürebilirim yani herneyse benim sizden isteklerim var ,, Şimdi ben ne tür bir motosikletle başlıyabilirim ne uygundur,az benzin yakanlar gibi. Artık hayallerle yaşamaktan bıktım sizde yardımcı olursanız gerçekliştirmek istiyorum saygılar..
İşde bu ve benzeri psikolojiye sahip insanların aileleri de çocuklarına yeterli ilgiyi göstermez ve boş bırakırsa, ortaya çok gelişmiş trafik canavarları çıkar.
HaniiYa Derhal okuluna dönmelisin. Seni düşündüğümden değil, başkalarına zarar verme diye. Çünkü gidişatın çevresine zarar veren birisi olabileceğin yönünde.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
bulunduğumuz çevrede bazı olaylardan dolayı polisler giremiyor demişsinde nerde oturuyorsun merak ettim doğrusu bizim burda ossursan polisin haberi olur da...o yüzden...birde polisin giremediği yerde motor sürmek daha tehlikeli olur diye düşünüyorum,polis giremiyorsa 112 de giremez belki
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
Kardeşim bizde ergendik senin gibi içimiz motor aşkıyla doluydu. Bizim sokakta lokantacılar vardı today 50 vardı 2 tane. Ben onunla sokağın başından dönmek için 2 motoruda yıkardım gerekirse Ybr lerinide yıkarım sırf bir tur için. Sonra ybr yi öğrettiler bana, sonra ehliyetimi aldım. Sahibinde 2010 600 RR var şimdi onu öğrenmek istiyorum kapalı alanda 1 tur atsam yeter bana. Bu yüzden fazla acele etme kardeşim herşeyim sırası var..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)