Cup modellerin depoyu kaça fullerim
bir depoyla kaç Km gider
kaç kuruş yakar
bilen yazsın
Cup modellerin depoyu kaça fullerim
bir depoyla kaç Km gider
kaç kuruş yakar
bilen yazsın
Gaz kolunu sona dayayıp hiç bırakmasan bile 100km'de 2.5 litreyi geçiremezsin.
çinli cub deposu 15TL ye gırtlağına kadar dolar, ortalama 125Km gidersin
üleyyn. Bundan 10 yıl önce yakmayan araçlar vardı. benzin uçtu gitti... valla sigara içmem içenlere kızardım günlük 1 litre benzinden daha fazla veriyorsunuz diye. ülen şimdi petrole yanaşınca içim eriyo resmen çok pahalı ya...
Fizy 6 litre civarı alıyor 6x4,65=30 Lira gibi rakamla fulleniyor. Yaklaşık 225-250 Km gidiyor yola göre düzde 80-80 yardırırsak 250 yi geçiyor ama dağlık kesime ve 2 kişi ile 80-80 yardırılırsa in-çık in-çık 200 km anca yapıyor. yani düz yolda az yakıyor ve çok farkediyor.
Cup bilmem
Ama scooterdan düzgün vites geçişleriyle az yaktığı belli meretlerin. Birazdaha fazla benzin alsa deposu iyi olur.
"men dakka dukka"
öndeki araca yakın gidersen daha da az yaktığı söyleniyor...ondan çıkan egsoz gazıyla ilerleyebiliyormuş...
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
1 depoyla 1 hafta adanayı dolaşırdım zamanında ahhh ne günlerdi :D
motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin
zaten birazdan aöl sınavına gidicem ordan sürücü kursuna şartlar neler onlara bakcam ondan sonra motor alcamda motoru kendi üstüme yaptıra bilirmiyim yaş 17
bende 100 cc truva cub var 3.5 lt benzin alıyor 4.65 x 3.5=16.275 tl bir kişi düz yolda 65 km hızla 100km yola 1.8lt(8.370 yl) yakıyor bu süratini arttırırsan veya karşıdan aşırı rüzgar eserse 2lt biraz geçiyor iki kişi olursanız ve 80 km hızla giderseniz 2.5 lt (11.625tl) yakıyor
Hocam geçen yaz bisan marka 100cc cup motoru tamirciye götürdüm hava filtresi değişti ve rölanti ayarı yaptırdım depoyu fullledim(3 lt.) kilometre saatine baktım ve benzin bitmesine yakın baktım 156km yol yapmışım.
çinli cub 3.6 lt benzin alır ve 175 km yol yapar basa gaz gidersen uzun yolda
şehir içi ise 150km gider aynı benzinle
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
İyi bir hoca bulursan,şöyle nefesi kuvettli üfürükle bile gider
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)