arkadaşlar hepinize öncelikle meraba bugun araba sıkıştırmasından dolayı emniyet şeridine girdim ve edsye yakalandım ben şeritte giderken eds yakaladı beni acaba emniyet şeridinde gitmenin cezası nekadardır bilen varmı
arkadaşlar hepinize öncelikle meraba bugun araba sıkıştırmasından dolayı emniyet şeridine girdim ve edsye yakalandım ben şeritte giderken eds yakaladı beni acaba emniyet şeridinde gitmenin cezası nekadardır bilen varmı
Araba sıkıştırdı emniyet şeridine kaçmak zorunda kaldım diye itiraz edebilirsin, yalnız 50cc'lik scooterla çevreyoluna çıkma bir daha.
ben ist gittiğimde hep emniyet şeridinden gidiyorum ama ceza falan gelmiyor sana da gelmez
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Emniyet şeridinden motorla ceza yediğim olmadı hiç motorlara kesmiyorlar galiba
RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km) V-STROM DL650
72 tl den , 650 tl ye çıkmış.
http://www.aktifhaber.com/hangi-trafik-cezasi-ne-kadar-oldu-699384h.htm
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
kamera olan yerlerde emniyet şeridine girmeyin.
bir de bazı yollarda emniyet şeridinde eds yazmasına rağmen yalan. sağ tarafa bakın kamera varmı yokmu diye.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
onca zaman emniyet şeritlerinde cirit atan biri olarak ilk kez duyuyorum motorcunun ceza alabileceğini
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
Ne kadar da güzel yönlendirme yapıyorsunuz !! , bravo doğrusu !!.
Yok işin ilginç yanı ! , başlığı açan arkadaşımız "cezası kaç para diye soruyor !!!!!!!! , soruyu anlamamakta bu kadar ısrarcı olunsun hayret !! pes doğrusu , "yani illa kural bozan olacazz !!
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
EDS affetmez ya, ceza evinize gelir bence .
ya sahi, geçen gün ben araba ile seyir halindeyken motorlar vızır vızır emniyet şeridinden geçiyordu. hatta hepsine de baktım plakaları kapalı mı, okunuyor mu falan diye hepsi normaldi.
Cezası 650 TL oldu diye biliyorum. Ayrıca ben de 2008 yılından beri istanbulda emniyet şeridi kullanırım hiçbir zaman ceza yemedim bilgin olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)