arkadaşlar benim işim bitti ozaman allah belamı versin yaaa 650 liraysa babam beni evden atar lan 650 lira gelirse neler olucağını düşünmek bile istemyorum babam beni öldürür lann :(
yalan diyen arkadaşlar olmuşda baktım emniyet şeridine girdiğim yerde kamera vardı
bir dk ağlıyorum ------------------------- okuyom ben yaa bu parayı nasıl ödücem hapse girerim lan bana yardım edecek varmı nedir bu motordan çektiğim motor zaten 350 lira cezası 600 lira allahım deliricemmmmm
Güzel kaçış planı da !! kazın ayağı öyle değil işte !! bu tip anlayışlar yüzünden , yok yere insanlar canlarından oluyor !! Arabaları görüyoruz bu konuda hep te !! bazı motorsiklet sürücülerine ne oluyor ki ? aralardan devam etmek varken , ille kolayına kaçacaklar , ille kural ihlali ! ,, neyse "bundan sonra fazla kural ihlal edenin "trafik sigortasıda yüksek çıkacakmış , belki bu tip insanlara faydası dokunur !!!.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
aralardan derelerden derken emniyet şeridi nekadar yasaksa aralar derelerde okadar yasak. istanbulda bu böyle.
yanlama yapamıyoruz malum motor ybr olunca bu işler için güçsüz kalıyor
yanlız ben liseli manitalara takılmak için biraz yaşlı daha 19 umda
bu devlet çok vergi zammı yapınca ne ağızda sigara ne depo da benzin
sadece küçük rakı oda akşam dan akşamaaa
---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:55 ----------
vallaha abisi orasını bana söyleme kanun u ben yapmıyorum ki
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
yarın birgün helvamı yersiniz artık
yahu sigorta yüksekte çıksa, emniyet şeridine girip 650tl bayılsamda yine girerim. girmeyeceksem istanbulda motosiklet kullanmanın bir amacı kalmıyor.
birde küçük anımı anlayatım. izmire gitmiştim bir iş için, arkadaş çok trafik var, geç kalabiliriz demişti. taksiye bindik, gideceğimiz yere geldik. dedim hani trafik vardı? vardı ya işte dedi. kırmızı ışıkta oluşan küçük kalabalıktan bahsetmiş izmir kafasıyla istanbulu anlamaya çalışmayın, burası farklı bir dünya.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
istanbul'da emniyet şeridi eds kamerasının ceza yazdığı yerler boğaziçi köprü yolu tem çamlıca, ümraniye altunizade bağlantı yolu tünel, esenler topkapı bağlantı yolu iki taraflı. bildiğim sadece bunlarda kamera var.
Ben de bi sey ekleyeyim; BEUS'lari eds zanneden motorcular var BEUS yazisi ve sensorlerinin ordan gecerken bi anda emniyet seridinden cikiyorlar, arkadasim onlar ceza yazmaz buzlanma var mi yok mu anliyor paniklemeyin.
Ayrica Istanbul'da yasamayip emniyet seridinden gidenlere laf edenler, size kil oluyorum. Bu konuda da aciklama yapmaya gerek duymuyorum artik.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)