Bencede cruisher-chopper sınıfı ,hiç apaçisini görmedim.Fazla yatmayan makinalar,dolayısıyla viraja hızlı giremiyorsun.Scooter bence o kadar güvenli değil durduğun yerde devirirsen bile bileğin kırılabilir.
Bencede cruisher-chopper sınıfı ,hiç apaçisini görmedim.Fazla yatmayan makinalar,dolayısıyla viraja hızlı giremiyorsun.Scooter bence o kadar güvenli değil durduğun yerde devirirsen bile bileğin kırılabilir.
R25 in verdiği güveni pcx verememiş bana. R25 e bindiğim zaman anladım bunu. Sanırım tekerleklerin küçük olmasının etkisi büyük bi etken.
Yanlış bilmiyorsam chopper'lar en az kaza oranına sahip motosiklet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------
Bence Chopper'ın doğasında var apaçilik. 'tarz olarak' Yarım kask, çoğu korumasız deri ekipmanlar, gidona püsküller filan :D daha ne olsun. Sürüş olarak ise bildiğin kamyon soförü gibiler ağır ağır ve sonuç odaklı
forumda bununla ilgili şöyle bir konu var. arkadaş kaynağı ile vermiş ölüm rakamlarını.
Sanirim skuter... en korktugum yandan bir aracin vurup bacagi bonfile yapmasi.. en azindan skuterde bu risk cok az...
En az riskli motorsiklet türü binmediğin motorsiklettir.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
bence moped tarzı motosikletler daha az riskli çünki yaptıkları hız zaten 70 80 i pek geçmiyor o hızlara ulaşması zaman alıyor sürekli o hızlarda gidebileceğiniz motosikletler değiller ancak mopedlerin fren sistemleride hızları gibi zayıf kalıyor yani her makine kendine göre tehlike arz ediyor
En az riskli motosiklet;
Kullanıcının sakin, sabırlı ve trafik kurallarına uyarak sürdüğü motosiklettir.
Kasklı, full ekipmanlı kullanılan ve aşırı hız yapılmayan her motosiklet güvenlidir.
Trafikte makas atan, aynasına bakma gereği duymayan, ekmek almaya gidiyordum diyerek ekipmansız kullanılan her marka/model motosiklet tehlikelidir.
İkarus sendromu yaşayan ve aşırı hız tutkusu olan her araç/motor sürücüsü daha tehlikelidir tabi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)