honda cgl125 2005. nasıl modifiye vs. yapabilirz ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
o yerdeki biralarda mı sizin yoksa?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
İlk önce aynaları çıkarın derim ben ! ve o kask denilen şeyde gereksiz , ayrıca resimdeki biralar az gelmiş olmalı 3-4 daha koyun bence...
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
bileydim bu kadar bu konuya takılcanızı atmazdım + benım sordugum soru farklı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------
tm sen dedin die bi daki sefere daha fazla koyarım.
aynaları zaten sökeceğim. o kask denilen şeyde sadece kolumda takılı oluyor habern olsun....!!
-
aynası olmayana neden aynan yok git bi çift ayna al kask al dersiniz,adamın aynasıda var kaskıda var çıkar dersiniz.Herşeye muhalefet olmayın be kardeşim.
2dk sakin olup elinizdeki klavyeyi yavaşca yere bırakın yardımcı olmaya çalışın.
-
Yaş 16, Alkollü resim, Kaskı kolunda eli belinde motifi.Sen 3 büyüklere oynamışsın.Bu üyeler sana apache kardeşliği dayanışmasını tam veremeyebilir.
Saygılar.
http://www.facebook.com/pages/Gantep-modifiye-motorlar%C4%B1-cg/314702055225078
Senin aradığın adres budur.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
inci1903 adlı üyeden alıntı
aynası olmayana neden aynan yok git bi çift ayna al kask al dersiniz,adamın aynasıda var kaskıda var çıkar dersiniz.Herşeye muhalefet olmayın be kardeşim.
2dk sakin olup elinizdeki klavyeyi yavaşca yere bırakın yardımcı olmaya çalışın.
sonunda biri çıktı bugun kayıt oldum bi anda soğumaya başladım siteye. siteyi biliyordum uzun zamandır ama kayıt gereği duymadım diyeblrm. bugun işten vakit buldum bilgisayara ayırdım kendimi öyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Yaş 16, Alkollü resim, Kaskı kolunda eli belinde motifi.Sen 3 büyüklere oynamışsın.Bu üyeler sana apache kardeşliği dayanışmasını tam veremeyebilir.
http://g1301.hizliresim.com/15/l/j25r3.jpg
Saygılar.
http://www.facebook.com/pages/Gantep-modifiye-motorlar%C4%B1-cg/314702055225078
Senin aradığın adres budur.
ne diyon sen ya. seni bu konularda birisi ellemişki bundan bu garezin..
şurdan bas git ya banlatma meraklısısınn gariba.. ben ne sordum bu ne soruyor..
sanada bu gider o zmn..
fotoları nasıl kaldırıyorz bilen varmı siteyi tam çözemedm.
-
muzaffer11 adlı üyeden alıntı
M direksiyon takıp aynaları çıkaracagım.
[/url]
inci1903 adlı üyeden alıntı
Farkındaysanız adam zaten çıkartacağım diyor... Lütfen yazısını tam okuyun....
-
Tartısma cıkarmak için sormuyorum ciddi ciddi merak ettiğim için soruyorum. Bu senin tarzın da ki insanlar hani apaçi deniyor aynayı neden cıkarma gereksinimi duyarsınız? Yav kardeşim ayna motorcunun emniyetidir, güvenliğidir.. Durunca ne oluyor onu anlamıyorum. Hani motorda sırıtan bir parça vardır cıkarırsın güzelini alırsın sinyal vs. tarzı ama aynayı cözmüş değilim. Çok tepki alırsın bence buralarda demedi deme
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
-
MF-Hyo adlı üyeden alıntı
Tartısma cıkarmak için sormuyorum ciddi ciddi merak ettiğim için soruyorum. Bu senin tarzın da ki insanlar hani apaçi deniyor aynayı neden cıkarma gereksinimi duyarsınız? Yav kardeşim ayna motorcunun emniyetidir, güvenliğidir.. Durunca ne oluyor onu anlamıyorum. Hani motorda sırıtan bir parça vardır cıkarırsın güzelini alırsın sinyal vs. tarzı ama aynayı cözmüş değilim. Çok tepki alırsın bence buralarda demedi deme
Hah işte olay bu ... 2 tane cam parçası motorun üzerinde olunca karizmaları çiziliyor olmalı ...
-
MF-Hyo adlı üyeden alıntı
eyvallah. demek istediğini anladım.ama tarz meselesi değil zevk meselesi diğelim birde öyle denemek istiyorm. çünkü motorun görünümünden ben sıkıldım he beyki aynaları söker rahat edemezsem başka bi ayna takabilirim.ben fikir almak için konuştum ama adam ne anlatıyor..mustafamısın nesin konuşup durma karizmaymış o kadar ergen bişe olsaydım çoktan sökerdim zor bişe deil 2döndürünce çıkıyor zaten. +bnm alkol konuma karışacağına sen önce kendin alkol kullanmadan motor kullan.. sabah profilinde görmüştüm şimdi bulamadm sanırım sildin görür die.. tabia haklısınya sen..
burda konuları kendimiz silebiliyormuyuz bilmiyorum ama. eğer yetkili biri varsa silsin şu konuyu boşuna düzenınızı bozmıyaym..
-
güzelim cgl ne hale gelecek kim bilir
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
-
Gıcır gıcır motor bence en iyi modifiye orjinalliğidir.Hiç uğraşma böyle bin hatta o egzozdaki tenekeyi ve arkadaki ledide sök.Hele o son resim varya sahibindendeki motor o nasıl bir iğrençliktir.Eksiğini kapat 150 liraya pirelli lastik al öyle bin derim.Aynayı falan sakın ola ki çıkarma derim eski motorumun aynaları kırılmıştı 1 gün aynasız gezdim ve hayatımda en kötü sürdüğüm gün oldu.Bir daha aynasız gezmeyeceğime yemin ettim zaten zorunluluktan gezdim.Eğer çok modifiye yapmak istiyorsan sade bir şey yap lastiğin kenarlarına şerit çek xenon tak başkada birşey yapmamanı tavsiye ederim.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
bütçeni aşmayacaksa depo ve çamurluklara airbrush yapmayla başla sonra güzel bir egzoz al tak jantların göbeğini ve çemberini motorla aynı renk yap ama teller metalik olarak kalsın. performans olarakta açık hava filtresi mikuni karbüratör vb gibi şeylere bak. utunma motor senin sen beğendikten sonra başkasının ne düşündüğü önemli değil.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
-
paint costum u öneririrm boyata bilirsiniz mesela jant lar sarı çamurluk vs siyah motorun kendisi zaten kırmızı
sonra elcikler deyişmeli
aynayı aşağıdan verebilirsiniz küçük bir ayna işinizi görür elciklerin altında güzel durur
egsozda sizin tercihiniz şuanlık aklıma gelenler bunlar
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)