Cinli ama cakma degil orjinal
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bildiğin cbr 250 bu
-
dostum orjinal demişsin ama bildiğin honda bu
-
-
Çok orjinal olmuş, cbr'ın farında led yok mesela.
-
olur mu canım bunun ön farda led aydınlatma var. hiç de benzemiyor cbr 250 ye !
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
bi an cbr 250r"a bakıyorum sandım ama kopyada arora bir numara bence o hiçbir detayı atlamıyor birebir aynısını yapıyor..
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
Şimdi hondacıların hepsi bununla dalga geçer ammaaa gelse ülkemize yollardaki hondaların yarısı bunun parçaları ile ayakta durur Farı kırılan bunu takar göstergesi bozulan bununkini arar. Amaa hiçbiriside honda ya laf söyletmez.
Bu bir çelişkimidir ?
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
))). Motor Cbr 250r'da, ikinci resim de bariz photoshop'lar mevcut. Mesela benim motorun marka logosu ve fren diskleri eklenmiş orada. Tabii mondial filan da yazıyor :D. Bunu hazırlayan tam bir Çin'li hastası anlaşıldı . Ortaya bir karışık yapmak istemiş anlaşılan :D.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
orjinal çakma bu moto yazıyor ama sitesinde yok ne ayak bu motor ???
-
bu da cbr250 naked olsa gerek aynı siteden;
-
-
-
Evet orjinal Honda cbr 250 Buna çakma denmezde ne denir ? Espri yaptığını varsayıyorum kardeşim.
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
-
SonpoL adlı üyeden alıntı
))). Motor Cbr 250r'da, ikinci resim de bariz photoshop'lar mevcut. Mesela benim motorun marka logosu ve fren diskleri eklenmiş orada. Tabii mondial filan da yazıyor :D. Bunu hazırlayan tam bir Çin'li hastası anlaşıldı
. Ortaya bir karışık yapmak istemiş anlaşılan :D.
Fren disklerinin eklenme sebebi senin motoru üreten firmanın aynı zamanda bunuda uretiyor olması olabilir.
http://www.jiajue.com/product.aspx?id=14
-
h2rx adlı üyeden alıntı
Bumoto motorlarını jiajue (sanırım g.i. joe'nun çin versyonu ) üretmiyor. Jinling adı altında üretiliyor. Ve ben jinlung markasını araştırdığım da calibre modeline rastlamadım. Sadece scooterlarının aynı olduğunu gördüm. Belki Avrupa ülkeleri dışın da diğer ülkelere ihraç edilmek üzere Bumoto ismi ile piyasaya sürülmüştür. Verdiğiniz linkte ki motosiklet ile, ülkemiz de bulunan modeller arasın da teknik farklar var. Kısacası, orjinal bir üretici değil. Bunu vurgulamak istedim.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
güzel motor olmuş hele papatya disk olanı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Reverse engineering'de çok başarılı adamlar . CBR250R'ı parça parça söküp modelleyip yeniden yapmışlar :D. Hatta egzoz tasarımı falan daha iyi olmuş.
-
SonpoL adlı üyeden alıntı
Bumoto motorlarını jiajue (sanırım g.i. joe'nun çin versyonu
) üretmiyor. Jinling adı altında üretiliyor. Ve ben jinlung markasını araştırdığım da calibre modeline rastlamadım. Sadece scooterlarının aynı olduğunu gördüm. Belki Avrupa ülkeleri dışın da diğer ülkelere ihraç edilmek üzere Bumoto ismi ile piyasaya sürülmüştür. Verdiğiniz linkte ki motosiklet ile, ülkemiz de bulunan modeller arasın da teknik farklar var. Kısacası, orjinal bir üretici değil. Bunu vurgulamak istedim.
Hocam konu ile alakasız olacak ama calibre 250RR Max. kaç Km görüyor.
-
http://www.jiajue.com/proInfo.aspx?id=309 ben bunu alırım aga.
buarada fark ettim benim mash'ta bu fabrikadan çıkmaymış. Şimdi ben sevinmelimiyim üzülmelimiyim ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)