hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın, yakışıklı bir araç
hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın, yakışıklı bir araç
Hayırlı olsun İlnapoli bende ucu ucuna yetiştim ve yarın (salı ) günü teslim alacağım inşallah keeway 150 imi
kazasız sürüşler
hayırlı olsun abi, güle güle kullan motorunu
yalnız çok merak ettim; fotoğrafları çektiğin yer neresi?
güzel bi manzarası var, o yoldan geçmem lazım
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
hayırlı olsun ilnapoli.
ALLAH (CC) kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
bir dostum daha hayaline kavuştu. bu çok sevindirici.
dizlik 45 ytl. erteleme bence. üç sefer dizlikle düştüm, robocop gibi kalktım,
1 defa dizliksiz düştüm, feleğim şaştı. 2 ay dizimi kıramadım.
ertelenmemesi gerekir.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
@gurzan, gerçekten haklısın. pazar günü arkadaşın benim arabada duran dizliğini takıp ona gittim ve yolda anladım ne kadar güvenli olduğunu hatta daha önemlisi güven verdiğini.. bence de takılması gereken en önemli aksesuarlardan birisi..
@laspaul_84, aslında çok daha güzel manzaralar vardı ama ben çekemedim.. bütün konsantrasyonumu motosiklete vermiştim o sıralar Sarıyer sırtları o fotoğrafı çektiğim yer. daha net istersen Sarıyer'den Kilyos'a doğru giderken o yollardan geçiyosun yada Maslak'tan Kilyos'a doğru sapıp Zekeriyaköy'den Sarıyer'e doğru gidersen de yine aynı yerlerden geçiyosun.. bana çok yakın o yüzden geziyorum bolca.. umarım bir gün gezi düzenleriz oralara da herkes görme fırsatı bulur..
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah... Benzin göstergende bi yanlışlık olabilir belkide çok yakmasıyla ilgili,benzin bitince mi aldın yoksa göstergeye göre mi aldın?
ya benzin işi çok enteresan... motoru teslim aldıktan sonra depoyu doldurtuğumda 17 YTL'lik yakıt aldı yani 6.4 lt.. teknik özelliklerdeyse deposunun 5.2 lt olduğu yazıyor.. sonra benzini bitirdiğimde yani bugün tekrar doldurttum ve 11 YTL'lik benzin aldı yani 4.1 lt.. ibresi de bi garip.. uzun bir süre full gösterdikten sonra bir anda yarıya düştü bir süre sonraysa bi anda empty'ye düştü.. sağlıksız çalışıyor.. anlamadım ben bu işten bişey..
çoğu motosikletin yakıt göstergesi werimli çalışşmaz zaten. Sen o yüzden ğer şansın varsa her benzin aldığında tripmetreni sıfırla veya kaç kilometrede iken benzin aldığını aklında tut. Böylece bir süre sonra motorun ne kadar benzinle n kadar gideceği rahat rahat kafadan hesaplarsın....
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız, güzel günlerde kullanman dileklerimle...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
hayırlı olsun kazasız belasız surusler dılerım
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
keeway bence en iyi çinli. (macaristandan geliyor) ben arn 125 kullandım çok memnun kaldım, kolay kolay sorun çıkarmayan bir marka
macar çinli kırması yani bunlar motomax getiriyo
arkadaşlar, bu motorun ön amortisörü çok sert tak tak diye vuruyor sizce normalmidir?
belki lastik havalarından olacağını düşünerek biraz indirmiştim o zamanda direksiyon hakimiyeti iyice kayboldu. şuan lastiklere 20-20 hava bastım, kaç olması lazım bilen var mı?
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
dostum hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin...
28-30 arası hava vuracaksın önede arkayada bu arada hayırlı olsun çok uygun fiyata almışsın güzel motora benziyor
saolun arkadaşlar.. evet bugün öne 28 arkaya 30 hava vurdum ve gayet iyi oldu. yalnız ön amortisör çok sertleşti en ufak çukurda veya tümsekte ses yapıyor... bi anormallik varmıdır sizce?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)