BMW C 650 GT, Suzuki Burgman 650 ve 400, Honda Integra hangisini seçmeliyim?
Reklamlar
-
Merhabalar, şu anda Vespa 250 gts ie kullanıyorum. şehir içinde müthiş memnunum ancak şehir dışına mesela izmir veya antalya ya gitmek için yetersiz. 2 motorum olsun istemedigimden hem şehir içi kullanabileceğim, yazın da 4-5 defa şehir dışına çıkacagım bir scooter almaya karar verdim. çok temiz veya tanıdıktan olmadıgı sürece şimdilik sıfır düşünüyorum. Hangi sebeple hangi motoru seçmeliyim sizce?
BMW C 650 GT ; 60bg - 37.683 TL
Suzuki Burgman 650 ; 33bg - 27.689 TL
Suzuki Burgman 400 ; 55bg - 33.536 TL
Honda Integra ; (670cc) 50 bg - 22.900 TL
Teşekkürler
Reklamlar
-
maddi durumun yeterli ise Tabiki tercigini BMW c650 den kullan.Diğerlerinden çok farklı bir makina.Ancak okadar para vermek istemiyorum dersen Kesinlikle honda integra DC7000 derim
-
Mtniceday adlı üyeden alıntı
Merhabalar, şu anda Vespa 250 gts ie kullanıyorum. şehir içinde müthiş memnunum ancak şehir dışına mesela izmir veya antalya ya gitmek için yetersiz. 2 motorum olsun istemedigimden hem şehir içi kullanabileceğim, yazın da 4-5 defa şehir dışına çıkacagım bir scooter almaya karar verdim. çok temiz veya tanıdıktan olmadıgı sürece şimdilik sıfır düşünüyorum. Hangi sebeple hangi motoru seçmeliyim sizce?
BMW C 650 GT ; 60bg - 37.683 TL
Suzuki Burgman 650 ; 33bg - 27.689 TL
Suzuki Burgman 400 ; 55bg - 33.536 TL
Honda Integra ; (670cc) 50 bg - 22.900 TL
Teşekkürler
BMW C 650 GT yİ bu zamana kadar istanbulda birkişi de gördüm.Bu modelin hastası ve takipçisiyim bütçeniz yeterli ise tabi ki bmw derim 2.şeçenekde bence burgman 650 çok rahat tam bir uzun yol makinesi
-
Açıkçası bu fiyat farkını ödemeye deger mi bilemedim bmw için. bu kadar farklı özel ve iyi mi, pek emin degilim.
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
Suzuki 400'e 27 verene kadar honda daha mantıklı sanki. bir üst seviyede ise suzuki 650'e 33 verene kadar 37 verilebilir belki. Bu arada Suzuki bu sene yeni kasa çıkartabilir deniyor. bu durum netleşene kadar suzuki cazip gelmiyor..
-
intergra nc 700 kullandım bu yaz sahibi 2. eline 20 bin lira fiyat çekmişti. koldan vites değiştirebiliyorsun, sürüş modları var, "S" moduna getirince fena kaçıyor. Ayrıca el freni bile var bende çok iyi izlenim bıraktı. Kullanımı kolay triptonik yakıtta çok cimri.
-
bencede integra olmadı listenize yamaha Tmax ekleyin
-
Teşekkür ederim. Honda 'da karar kıldım. çok ekonomik hem alırken hem de kullanırken. hem de kasa olarak da çok begendim.
-
o kadar parayı scootere yatıracaksam alacağım motor aprilia srv850
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Merhaba,
Bu hafta sonu motosiklet fuarındaydım. maxiscooter da rüştünü ispat etmiş olan bir marka olan Suzuki diğer tarafta da henüz piyasaya bu segmentte yeni motorları ile giren BMW ve Honda. burada bu 3 motosiklet(burgman 400 ü aynı kategoride degerlendirmiyorum) te sizin işinizi rahatlıkla görür. anacak bir tarafta 10 yılı aşkın süredir üretilen bir motor var ve geliştiriliyor. Örneğin 2013 modeli diğer modellere göre %15 daha az yakıt tüketiyor. Ön arka ısıtmalı koltuk, ön sis farları ise yeniliklerden. Otomatik ve düz kullanım özelliği ise BMW den ayrılan bir farklılık. BMW ise daha güçlü bir motora sahip ama 120 km de 5.6 lt yakıt tüketiyor ki bu ciddi bir rakam. bazı detaylar atlanmış mesela arka sele ayarı yapmak için koltuk vidalarını sökmeniz gerekiyor, aynaları kapatmanız için ön camı kapalı konumuna getirmeniz gerekiyor dediğim gibi ürün henüz yeni her ne kadar kalitesi tartışılmaz bir marka da olsa iyileştirilmesi gerek..
-
fiyat performans yakıt tüketimi ve şanzıman teknolojisi ile honda integra açık ara önde gibi..3 çanta takılmış hali ise tam touring görünümünde..param çok bile olsa daha üstün özellikleri olmayan BMW yi ve burgmanı tercih etmezdim..
-
Diğerleri teknoloji ve yakıt olarak Hondanın yanına bile yaklaşamazlar.
fiyatlara gelince avrupada özellikle almanya da:
Suzuki burgman 650 - 10.490 € yaklaşık 24.656,50 lira
BMW C 650 GT - 11.550 € yaklaşık 27.148,01 lira
Honda İntegra - 8.495 € yaklaşık 19.967,31 lira
Türkiye'deki fiyatlarla karşılaştırıp ona göre karar vermeli
-
Bu basligi niye actin anlamadim gercekten. BMW !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)