Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motobike Expo 2013'ü Protesto Edip Kınayalım

REKLAM ALANI
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bir aşağılama göremedim valla. Adamlar da gayet haklı.

Hem tuvalet yolu üstünde olması iyidir, her fuarda tuvalete uğrarım. :D
    BİZ AKŞAMA KADAR 4-5 KERE GİDİYORUZ...
    En büyük müşterisi biz olurduk katılsalardı....
    ortadadogulu bunu beğendi.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F700GS-2014
    Bence hala bazı eksiklikler var gibi.Yazıda namaz vaktinde perde çekilecek deniyor.Açıklamada ise sadece cuma namazından bahsediliyor.Dört gün boyunca orada sadece cuma namazı kılınmayacak herhalde.En az günde 3 vakit denk gelecek.Hepsindemi perde çekilecek.Eğer öyleyse bu fuarın özüne aykırı olur.

Ya çekilse nolur arkadaşlar cuma namazı dediğimiz 30 40 dakka sürüyor.Diğer denk gelen 3 vakit namazda totalde 30 dakka tutar.Namazla ilgisi olmayan cıkar dışarı bi sigara içer kahve içer onada mola olmuş olur güzel bir şekilde.Hemde adamlar vay be hoşgörülü davranıyorlar derler.

sipsivri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XL 650 V TRANSALP
    Fuar başlasın,kulüplere layık görülen yeri bir görün ondan sonra yorumlarınızı alayım.Bence fuar yönetimi kulüplere kusura bakmayın bu sene size yer veremiyoruz deseler di çok daha iyi niyetli bir yaklaşım olurdu.Kulüplerin salonların dışına ayakaltı bir yere atılmasından çok daha şık bir davranış olurdu.

Bu arada belirteyim,ben bir kulüp olarak katılmıyorum fuara,hiç alakam yok.Sadece yapılan bu davranışa tepkimi dile getirdim.
    Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
    Göztepe-İSTANBUL

akanmf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1
    Alıntı eyup39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence hala bazı eksiklikler var gibi.Yazıda namaz vaktinde perde çekilecek deniyor.Açıklamada ise sadece cuma namazından bahsediliyor.Dört gün boyunca orada sadece cuma namazı kılınmayacak herhalde.En az günde 3 vakit denk gelecek.Hepsindemi perde çekilecek.Eğer öyleyse bu fuarın özüne aykırı olur.
    Bence açıklama gayet yeterli çünkü "namaz vakitlerinde perde çekilmesi" gibi bi durum söz konusu olamaz. Belirli bir namaz vakti yokki. Ben istediğim zaman gidip namazımı kılabilirim. Sadece cuma namazında orada bir kalabalık ve cemaatle kılma durumu olacaktır. Bu saattede 30 dakikalığına standların kapatılması bence uygun olur. 30 dakikalık saygıyıda insanlara çok görmemek lazım.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)