Motosiklet ayrıcalıklı bir tutku.Bu tutkuyu yaşamak isteyenlerin erkeği dişisi olmaz.Yeterki bilinçli sürücü olsun.
Motosiklet ayrıcalıklı bir tutku.Bu tutkuyu yaşamak isteyenlerin erkeği dişisi olmaz.Yeterki bilinçli sürücü olsun.
sağol kiraz
ben zaten düşük cc ile başlıcam ilerde r6 düşünüyorum boy konusundada çok araştırdım ve benımle aynı boyda olan yabancı bı kızla konuştum topukluyla kullandıgını soyledı ve zamanla alışmış...
topukluylamı ? tamamdır konu kapanmıştır takip edilcen herhangi bir durum kalmadı.
Metehan Akçakaya B rh(+)
dolgu topuk gu tercih etki ani yere koymalarında aman kırılmasın dikkaat et
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
yine başladık artık gülüyorum bende :D bunların yazılcagını bılıyodum napıyım boy yetmıyo diye motor sevdamdan vazmıgecıyım başka secenek yok riskinide ben göze alıyorum.
topukluyla motor kullanan bi çok bayan var.
bende çok gülüyorum. :D
Metehan Akçakaya B rh(+)
evet bende gülüyorum
[B]King is back baby!King is back![/B]
Motor alçaltılabilinir. Boy en son sorun. En önemlisi o makinaya hakim olabilecek eğitimi Alman gerisi teferruat. En ben yapacağım de biraz da para kıyarsan br problem kalmaz. Motoru alçaltacal parça Türkiye de yoksa ben sana buradan yollarım ve millet te nasıl olur görür. Ve bu parçalar orijinal yamaha dan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:32 ----------
Abi sen sanırım almanyada yaşıyorsun yani insanların medeni olduğu bi ortamda.Bizde trafikteki adam sagdan soldan motorun geldigini görüp geçmesin diye yeri geliyor yolunu kesiyor.Bu kadar sapıgın arasında zor o iş:D ancak dediğin gibi alınmaz diye bir kaide yok gayette eğitim alındıktan sonra biraz zorlasada akıllı bir insan dikkat ederek hertürlü de götürür bu işi.
Evet ben Almanya'da yaşıyorum. Burada başlangıç motoru 600 cc. Sürücü Kursu'nda en az 30-40 saat teorik kullanım eğitimi alıp o motoru her türlü trafikte kullanmadan ehliyet alamazsın. Ben sonra ileri sürüş kurslarına gittim şimdi gayet iyeyim. Kişi gelmeden önce ilk diz yere değince düşüyorum sanıp motoru diktim hemen. Sonra onun kursunu da yaptım. Burada komple ekipman olmadan buna pantolonda dahil normal kotun üstüne dizlik demiyorum orijinal korumalı motor pantolonu yola çıkman mekânız. Zaten komiseri çıkmazda. İkncisi forumda baktım boy sorunu. Arkadaşlar motor yaklaşık 4-8 cm arası otjinal parça ve düşük sele ile alçaltilıyor. Bu neden Türkiye'de yok bilmiyorum ama ihtiyacı olan arkadaşa bilgileri yollarım. Diğer br konu ise herkes motor kaç basar onu dile getiriyor. Burada motor kullanmak dead line a çıkıp son gaz gitmek yerine virajlarda kullanmak olarak algılanıyor.
Sıla kardeş sana tekrar yazıyorum eğitimine ekipmanına ve kendne dikkat ettiğin sürece R6 kullanmanda bir sıkıntı olmaz. Trafikte maganda apaçi ayı diyebtabşr edilen yaratıklar her zaman olacak. Sen bayan oldun için bizden biraz daha dikkat etmen gerekecekte kadar. Altı da üstünde motor bu. Korkma ama saygınıda kaybetme.
Herkese selamlar.
haklısınız çok saolun gercekten aydınlattınız
merak etme izin verseler askere gönüllü gitcek kızım ben o mangaları çok dize getirdim.
anlıcakları dilden konuşurum
bence niyetin 600cc liğe geçmekse önce 250lik bi ss makineden başla. öyleleri varki sıfır 250 lik alıyor hevesle.. ilk sürüşten sonra bu alet beni öldürür deyip satıyor. Bunlardan birini ben tanıyorum bizzat :D demek istediğim belkide 250 lik sana yeterli gelecek bi kaç sene kullanacaksın. sana yeterli gelmese bile 600cc öncesi senin için güzel bi tecrübe olur kanaatindeyim ;)
Teker böle patlatılır
https://www.youtube.com/watch?v=M5E9ByVKYzg
Arkadaşlar, zırt pırt motor değiştirmek o motora alışmak yerine kendi sınırlarına güveniyorsan eğer direk 600 cc ile başlayıp ve özellikle trafiğe uzak bölgelerde iyice pekiştirilse daha mantıklı değil mi ? 125 yada 250 cc ile şehir içinde tamam da şehir dışına çıkılmaz ki, ne kadar deneyimli olursanız olun arabalar özellikle bu motorları takmıyorlar - yokmuş gibi davranıyorlar. ayrıca piyasadaki 125 - 250 cc lik motorların çoğu çin malı , kaliteli motor üreticeleri 600 cc den başlıyor. ben yeni başlayacağım bu işe. sadece scooter kullandım, özel ders veren bir hocayla çalışıp daha büyük motorla başlamak istiyorum. 600 cc ye kadar 125-250 cc lik motorlar bütün hevesimi kaçıracakmış gibi geliyor. korkmuyorda değilim ama ....
Niye çıkılmasın ki ? Motorcusun diye en sol şeritten 200 ile gitmek zorunda değilsin.Zaten otoban dışı max hız 110,sen de 90-100 ile gayet güzel gidersin.
Sıla arkadaşımız,erkek gibi kızım,makyaj yapmam vs.diyor,sonra topuklu ile motora binmekten bahsedip,işi kadın erkek inatlaşmasına dönüştürüyor.Bunun kadınla,erkekle
ilgisi yok.Yeni başlayan boyuna uygun,rahat hakim olabileceği bir motor alır,burada en mantıklısı bir chopper ya da scooter.Sonra tecrübe kazanıp,kullanabiliyorsa R 6yı alır.
R6 bir yana, YZF 125 bile 1.60 boyla başlanacak bir motor değil.Burası motorcu forumu olduğundan,doğal olarak maço bir platform.Bazı arkadaşların ifadelerinin Sıla'yı
sinirlendirdiğini anlamak mümkün.Ama,duygusallığı bir yana bırakıp işin mantığına bakmak gerek.Neticede fizik kuralları konuşacak.Soru soruluyor,tecrübeli sürücüler de
olumsuz cevap verince kızmamak gerek.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)