Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

20 tl ye mini kamera

REKLAM ALANI
    semih39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 FAZER
    arkadaşlar 2 gün önce 20 tlye aldığım mini kamerayı sızlerle paylaşıyım dedim pro çekımler yapmıcak arkadaşlara lazım olursa diye. ben keyfe keder alıp denemek ıstedım.bana göre 20tlye deyecek bişey gibi gözüküyor 2 tane deneme çekımı yaptım sızın için gece ve gündüz çekımlerı olarak.motor üstünde gıderken ses kötü oluyor yanlız ama dururken ses kalitesi beni şaşırttı iyi yani net ses kaydediyor.şuan deneme aşamasında olduğu için düzgün yerlestiremedim kask ustune cift taraflı bantla yapıstırdım ama pek iyi olmadı baska yere görüş açısı daha iyi olabilecek yere sabitlicem motor üstünde.
    aldığım sitede burası :
    http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/anahtarlik-gizli-kamera-hd-720-73489614?sciid=hpifu1

yanlız hd dediğine bakmayın hd çekim yok zaten bu fıyata beklemeyınde :D video cekmek için uygun yanı pro olmasada :D

gündüz çekimi:

gece çekimi:
    http://www.youtube.com/watch?v=3eIcHignJx8&feature=youtu.be
    kakare, DALGIC_800, alikan ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kakare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    bak sen şu sapık kameranın yaptığına :D gündüz çekimi bence güzel sabitlenseymiş süper olabilirmiş.
    ses konusuna bişey demicem ses yerine güzel bi müzik ile düzenlenebilir
    profesyonel düşünmeyenler için güzelmiş :D
    aklıma girdin
    '' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''

enginogurlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    loading...
    o fiyata süper iş görür gündüzde gecede cekimki güzel 20 tl ye süper iş cıkarır güzel videolar cekmen dileğiyle

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı kakare adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak sen şu sapık kameranın yaptığına :D gündüz çekimi bence güzel sabitlenseymiş süper olabilirmiş.
    ses konusuna bişey demicem ses yerine güzel bi müzik ile düzenlenebilir
    profesyonel düşünmeyenler için güzelmiş :D
    aklıma girdin
    :D sabitlemeyi yapamadım bi türlü motora uygulıcam kaskta sıkıntı :D ses konusu muzik bilerek eklemedim alcaklar falan varsa baksın diye ama motor sabitken sesi iyi giderken ruzgardan dolayı uğultu oluyor sadece. bide youtube sitesini girip izleyin videoları burda 1. eklediğim video takılıyor bu siteden kaynaklanıyor galiba youtubede takılma olmuyor. :D valla ben bu kamerayla güzel cekımler yaparım ist.da işime yarıcak pro olmasada :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------

Alıntı enginogurlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o fiyata süper iş görür gündüzde gecede cekimki güzel 20 tl ye süper iş cıkarır güzel videolar cekmen dileğiyle
    diyorum ya pro kameralara performansıyla taş çıkartamaz ama fiyatıyla eziyor yanı bu performansa bu fiyat çok iyi çıktı :D
    kakare bunu beğendi.

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    gerçekten güzel bişe hemde 20 tlye hiçbişe gerçten yazıldığı gibi 120 dk kayıt yapabiliyormu ...

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı canerol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerçekten güzel bişe hemde 20 tlye hiçbişe gerçten yazıldığı gibi 120 dk kayıt yapabiliyormu ...
    onu denemedim. 8gb mıcrosd kart taktım onu tanıdı ama full cekım yapmadım. 20 dk yı gectı 1tane cekım yaptım ama pil bitti. daha aldığım gibi şarj takmadan kayıt yaptım cunku ondan herhalde.

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şekli şemali nasıl resmini koysana görelim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Bu tip kameraların en büyük sorunu çekim açısının çok dar olması.
    ugrgnr bunu beğendi.

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı tr100a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şekli şemali nasıl resmini koysana görelim
    şmdi foto çekmem zor ya aldığım siteyi yollayım

bu arkadaştan aldım en ucuzu bu kişi satıyor:
    http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/anahtarlik-gizli-kamera-hd-720-73489614?sciid=hpifu1

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tip kameraların en büyük sorunu çekim açısının çok dar olması.
    onu pek anlamıyorum bu kamerada var mı oyle bı sıkıntıda bılenler söylesin :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı semih39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onu pek anlamıyorum bu kamerada var mı oyle bı sıkıntıda bılenler söylesin :D
    Var tabii ki Mesela gopro'yu aynı noktaya bağlayıp çekim yapsaydın motorun göstergelerini hatta çok az depoyu bile görebilecektin ama bu kamerayla sanki zoom yapılmış gibi çekim yapıyorsun.

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Var tabii ki Mesela gopro'yu aynı noktaya bağlayıp çekim yapsaydın motorun göstergelerini hatta çok az depoyu bile görebilecektin ama bu kamerayla sanki zoom yapılmış gibi çekim yapıyorsun.
    evet simdi bakınca fark ettım :D buna bı cozum bulamayız 20tl sonucta olsun okadar yanı nabalım :D

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    peki bu çektiğin veya 20 dklık video kaç mb ve gbayt...
    yani 120 dk çekiyor fakat kaç gb dolduruyor.ondan sonra yolda falan o nu aktarabileceğin bir flash veya bilgisayar olmadığı için çekm yapmak zor olur.
    normal fotoğraf makinası ile çekim yaptığında 1 dk 200 mb gibi bir sonuç çıkıyor.

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı canerol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki bu çektiğin veya 20 dklık video kaç mb ve gbayt...
    yani 120 dk çekiyor fakat kaç gb dolduruyor.ondan sonra yolda falan o nu aktarabileceğin bir flash veya bilgisayar olmadığı için çekm yapmak zor olur.
    normal fotoğraf makinası ile çekim yaptığında 1 dk 200 mb gibi bir sonuç çıkıyor.
    zaten mıcrosd kartla cekım yapıyorsun.kendı hafızası yok yanı.1dkda 100mb cekım yapıyor . yanında aktarmak ıcın ya bılgısayar olcak yada bos bı mıcrosd kart tasıcaksın.ama pili yeter mı okadar cekıme bılmıyorum kısa cekıpler ıcın ıyı.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    bu kamera zamanında çok işime yaramıştı
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

h2rx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyena 100 X / Spacy α

yukarıdaki uygulamayla 10 numara olur.
    puser bunu beğendi.

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı h2rx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.youtube.com/watch?v=pIaulFhH7ZM

yukarıdaki uygulamayla 10 numara olur.
    ne yapıyor kı burda bende yapıyım aynısından ıse yarıyorsa oraya ne uyguluyor ?

Motosikleti
    Kuba Str 250
    Alıntı semih39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne yapıyor kı burda bende yapıyım aynısından ıse yarıyorsa oraya ne uyguluyor ?
    Böylelikle kameranız geniş açı oluyor.Bu lensin benzeri 3 Tl ye satılıyor;) http://www.sanalpazar.com/Tum-Cep-Te...ci__isp5083866

dogus2006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    Bu mini dv kamera hd çekim yapıyor çözünürlük hd ama kalite olarak birşey beklemeyin bende vardı rüzgarda çok ses alıyodu bisiklete takmıştım düşmesiyle bozuldu tavsiye etmem onun yerine üstüne 800 daha koy 820 go pro 2 motorsport edition al demiyeceğim
    gursus bunu beğendi.
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı dogus2006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu mini dv kamera hd çekim yapıyor çözünürlük hd ama kalite olarak birşey beklemeyin bende vardı rüzgarda çok ses alıyodu bisiklete takmıştım düşmesiyle bozuldu tavsiye etmem onun yerine üstüne 800 daha koy 820 go pro 2 motorsport edition al demiyeceğim
    bencede boşver deme :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------

Alıntı devilhere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böylelikle kameranız geniş açı oluyor.Bu lensin benzeri 3 Tl ye satılıyor;) http://www.sanalpazar.com/Tum-Cep-Te...ci__isp5083866
    anladım pekı bu lens ben burda nerde bulabılırım elden alabılırmıyım yanı bıde kesın cozum olur mu ?

Yalnız birşey geldi aklıma çok güzel deilmi 20 liraya alıp yolculuklarda sabitlesek allah korusun kaza durumlarında haksız durumlarda yeri geliyor vurmamak için motoru düşürüp kazayı önlüyoruz haliyle vurmayınca kanıtlanmıyor.Direk videoyu al götür adam suçlu işte diye kendimizi korumak için kanıt niteligi olur.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler