Ebay den aşağı yukarı bu fiyata bir kamera almıştım boyu sadece serçe parmak kadar.Yanında çeşitli bağlantı aparatlarıda var bende bisiklet binerken çekim yapıyordum ama pilleri fazla dayanmıyor maalesef.
Ebay den aşağı yukarı bu fiyata bir kamera almıştım boyu sadece serçe parmak kadar.Yanında çeşitli bağlantı aparatlarıda var bende bisiklet binerken çekim yapıyordum ama pilleri fazla dayanmıyor maalesef.
Bu arada kredi kartınız varsa ve netten alışverişten korkmuyorsanız yurtdısından yani çinden dealextreme veya priceangels sitesinden alın onlar ordan alıp size satıyorlar benden söylemesi alırsınız 15 20 güne geliyor çinden kargo parası yok,ptt kapınıza kadar getiriyor.
evet ama hem şarj olayı var hemde hafıza olayı var bu anca 2 saat cekıp yapar tahmın edıyorum 16gb ile falan.
yanlız ben su lens olayını yapıcam geniş açı lens takıcam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
buda gopro ile arasındakı fark :D
http://www.youtube.com/watch?v=TEp_pOT0Kik
Yurtdışından md80 mini dv sipariş ettim. 14 gün oldu hala ses seda yok bi haftaya gelir insllah 16 tl kargo dahil
arkadaşlar dikkat ettimde kamera objektifinin yanında mikrofon girişi var aşırı rüzgar sesi gelmesi normal gibi geldi bu mikrofon girişini orayı kapatıp direk rüzgara maruz kalmayan yerlere açsanız nasıl olur ?
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Güzelmiş beğendim valla ben de mi alsam bir tane ne.
Video ve fotoya meraklıyımdır
Motora sabitleyip videolar cekilebilir aslında ama kesin dandik bişeydir kısa zamanda bozulur gibi
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
20 lira nereye vermiyoruz kii bi paket sigara olmuş 10 lira..
bunu aldıgın zaman geniş acılı lens alıcan bide içini acıp bataryasını yuksek kapasiteli batarya ile değiştirsen (tabi elektronıkten anlayanlar daha iyi bilir) oldu bitti en azından trafikte bi göruntulu kanıtın olur..bide dusup darbelerden korumak için patpat naylonlardan ınce bi işcilik yapıcan lens kapanmaycak sekilde para bantı ile saglamlaycan al sana cillop gibi kamera
yanlız verdiğin gittigidiyor linkinde urunun satıldıgı bölge edirne diyor..acaba tam adresi nerden alırız da gidip elden aldırayım..siteye üye olmadım için göremiyorda olabilirim..
http://urun.gittigidiyor.com/fotogra...4?sciid=hpifu1
.
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Sitede satıcının adresi gözükmüyor. Üye olmadanda satın alınabilir.
vaybee heryer 39 plaka kaynıyo 39-59 gördümü içim gidiyo,kamera on numara bence,sabitlense tadından yenmez,bizim şirketteki güvenlik kameralarından daha net
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Umarım size hemen gönderir çünkü oda dealextreme veya priceangelstan 15 16 liraya alıyor.Aynı ürünü satan birkaç kişi dürüst davranıp siz sipariş verdikten sonra 3 gün içinde size kargo numarası verilecektir yurtdısından gelecektir diyo yani benim dediklerimi.Belki sizin aldıgınızın elinde hazır vardır.
ben almadan önce satıcıya mesaj attım orda yazdığım adet kadar var elımde dedi sipariş verdim ertesi günü elime ulaştı adet belırtmış zaten elındekılerın.aliexpresste var bunlardan baktım 6$ dolardı yanı 8-9 tl ye gelıyor 5 tl için 20 gün beklemektense hemen almayı terci ettim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)