Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

20 tl ye mini kamera

REKLAM ALANI
    tezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MR 150
    Ebay den aşağı yukarı bu fiyata bir kamera almıştım boyu sadece serçe parmak kadar.Yanında çeşitli bağlantı aparatlarıda var bende bisiklet binerken çekim yapıyordum ama pilleri fazla dayanmıyor maalesef.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bu arada kredi kartınız varsa ve netten alışverişten korkmuyorsanız yurtdısından yani çinden dealextreme veya priceangels sitesinden alın onlar ordan alıp size satıyorlar benden söylemesi alırsınız 15 20 güne geliyor çinden kargo parası yok,ptt kapınıza kadar getiriyor.

semih39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı DarkKnight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalnız birşey geldi aklıma çok güzel deilmi 20 liraya alıp yolculuklarda sabitlesek allah korusun kaza durumlarında haksız durumlarda yeri geliyor vurmamak için motoru düşürüp kazayı önlüyoruz haliyle vurmayınca kanıtlanmıyor.Direk videoyu al götür adam suçlu işte diye kendimizi korumak için kanıt niteligi olur.
    evet ama hem şarj olayı var hemde hafıza olayı var bu anca 2 saat cekıp yapar tahmın edıyorum 16gb ile falan.
    yanlız ben su lens olayını yapıcam geniş açı lens takıcam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------

buda gopro ile arasındakı fark :D

http://www.youtube.com/watch?v=TEp_pOT0Kik

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Bu arada kredi kartınız varsa ve netten alışverişten korkmuyorsanız yurtdısından yani çinden dealextreme veya priceangels sitesinden alın onlar ordan alıp size satıyorlar benden söylemesi alırsınız 15 20 güne geliyor çinden kargo parası yok,ptt kapınıza kadar getiriyor.
    Yarım saat önce gittigidiyordan sipariş verdim az önce siparişiniz kargolandı diye mail geldi. Kargo dahil 21.6 TL. Yarın elimde olur. Yurtdışı ile uğraşmaya değmez.

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarım saat önce gittigidiyordan sipariş verdim az önce siparişiniz kargolandı diye mail geldi. Kargo dahil 21.6 TL. Yarın elimde olur. Yurtdışı ile uğraşmaya değmez.
    aynen bende o yuzden aldım bıde beklıyorsun yurtdısından olunca dısardanda aldım urun bekleme derdı var.yanlız sımdı bu ürüne geniş açı lens bulmam lazım ozaman 10 numara olur.nerden tehmin edebilecegimi bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursalar sevınırım.

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Yurtdışından md80 mini dv sipariş ettim. 14 gün oldu hala ses seda yok bi haftaya gelir insllah 16 tl kargo dahil

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yurtdışından md80 mini dv sipariş ettim. 14 gün oldu hala ses seda yok bi haftaya gelir insllah 16 tl kargo dahil
    acaba o ürün benim aldığıma göre daha mı iyi yoksa goruntu kalitesi aynımı ?

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    arkadaşlar dikkat ettimde kamera objektifinin yanında mikrofon girişi var aşırı rüzgar sesi gelmesi normal gibi geldi bu mikrofon girişini orayı kapatıp direk rüzgara maruz kalmayan yerlere açsanız nasıl olur ?
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı BLaCK_j.W.a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar dikkat ettimde kamera objektifinin yanında mikrofon girişi var aşırı rüzgar sesi gelmesi normal gibi geldi bu mikrofon girişini orayı kapatıp direk rüzgara maruz kalmayan yerlere açsanız nasıl olur ?
    olabilir bide sunger tarzı bişeylerde koysak ruzgar sesını bıraz kesebilir.önce şu lens olayını cöziyim mıkrofonada el atıcam zaten içini actım lehimle kolayca mıkrofonun yerını degıstırebilirim.

MF-Hyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 GT250R - 2008 150HS
    Güzelmiş beğendim valla ben de mi alsam bir tane ne.
    Video ve fotoya meraklıyımdır
    Motora sabitleyip videolar cekilebilir aslında ama kesin dandik bişeydir kısa zamanda bozulur gibi
    150HS > 2008 ST > 2012 ST >

vlknsyrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    Alıntı semih39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olabilir bide sunger tarzı bişeylerde koysak ruzgar sesını bıraz kesebilir.önce şu lens olayını cöziyim mıkrofonada el atıcam zaten içini actım lehimle kolayca mıkrofonun yerını degıstırebilirim.
    20 lira nereye vermiyoruz kii bi paket sigara olmuş 10 lira..
    bunu aldıgın zaman geniş acılı lens alıcan bide içini acıp bataryasını yuksek kapasiteli batarya ile değiştirsen (tabi elektronıkten anlayanlar daha iyi bilir) oldu bitti en azından trafikte bi göruntulu kanıtın olur..bide dusup darbelerden korumak için patpat naylonlardan ınce bi işcilik yapıcan lens kapanmaycak sekilde para bantı ile saglamlaycan al sana cillop gibi kamera

yanlız verdiğin gittigidiyor linkinde urunun satıldıgı bölge edirne diyor..acaba tam adresi nerden alırız da gidip elden aldırayım..siteye üye olmadım için göremiyorda olabilirim..

http://urun.gittigidiyor.com/fotogra...4?sciid=hpifu1

.
    ...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Sitede satıcının adresi gözükmüyor. Üye olmadanda satın alınabilir.

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı vlknsyrn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    20 lira nereye vermiyoruz kii bi paket sigara olmuş 10 lira..
    bunu aldıgın zaman geniş acılı lens alıcan bide içini acıp bataryasını yuksek kapasiteli batarya ile değiştirsen (tabi elektronıkten anlayanlar daha iyi bilir) oldu bitti en azından trafikte bi göruntulu kanıtın olur..bide dusup darbelerden korumak için patpat naylonlardan ınce bi işcilik yapıcan lens kapanmaycak sekilde para bantı ile saglamlaycan al sana cillop gibi kamera

yanlız verdiğin gittigidiyor linkinde urunun satıldıgı bölge edirne diyor..acaba tam adresi nerden alırız da gidip elden aldırayım..siteye üye olmadım için göremiyorda olabilirim..

http://urun.gittigidiyor.com/fotogra...4?sciid=hpifu1

.
    şimdi lens olayına bakıyorum bende ama bulamıyorum lens. üye olup satıcıya mesaj at veya benim gibi kredikartıyla al siteden.

Motosikleti
    Kuba Str 250
    bencede boşver deme :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------

anladım pekı bu lens ben burda nerde bulabılırım elden alabılırmıyım yanı bıde kesın cozum olur mu ?
    Olmaması için sebep yok çünkü linkte örnek fotoğraf var...Sanalpazar güvenli alışveriş yapabileceğiniz bir sitedir, satıcıyla irtibata geçip aklınızdaki soruları sorarsınız....En kötü ihtimal lensi cep telefonuna takıp onda kullanırsınız.

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı devilhere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olmaması için sebep yok çünkü linkte örnek fotoğraf var...Sanalpazar güvenli alışveriş yapabileceğiniz bir sitedir, satıcıyla irtibata geçip aklınızdaki soruları sorarsınız....En kötü ihtimal lensi cep telefonuna takıp onda kullanırsınız.
    satıcıyla konustum en az 25 adet gonderım yapıyormus ama zar zor olsada 2 tane için 10 tl vermeye razı oldum elden hesaba yatırcam parayı oda bana kargolıcak.

blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    vaybee heryer 39 plaka kaynıyo 39-59 gördümü içim gidiyo,kamera on numara bence,sabitlense tadından yenmez,bizim şirketteki güvenlik kameralarından daha net
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

satıcıyla konustum en az 25 adet gonderım yapıyormus ama zar zor olsada 2 tane için 10 tl vermeye razı oldum elden hesaba yatırcam parayı oda bana kargolıcak.
    siz nerden aldınız mini kameranızı,kameranın resimlerini ve satın aldığınız yerin linkini paylaşırmısınız...iş görür bu kamera.
    Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı İLYAS41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz nerden aldınız mini kameranızı,kameranın resimlerini ve satın aldığınız yerin linkini paylaşırmısınız...iş görür bu kamera.
    http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/anahtarlik-gizli-kamera-hd-720-73489614?sciid=hpifu1
    bu sitedeki arkadaştan aldım en uygun fıyat şuan onda kargo dahil 20 tl ye geliyor.

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/anahtarlik-gizli-kamera-hd-720-73489614?sciid=hpifu1
    bu sitedeki arkadaştan aldım en uygun fıyat şuan onda kargo dahil 20 tl ye geliyor.
    Umarım size hemen gönderir çünkü oda dealextreme veya priceangelstan 15 16 liraya alıyor.Aynı ürünü satan birkaç kişi dürüst davranıp siz sipariş verdikten sonra 3 gün içinde size kargo numarası verilecektir yurtdısından gelecektir diyo yani benim dediklerimi.Belki sizin aldıgınızın elinde hazır vardır.

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Umarım size hemen gönderir çünkü oda dealextreme veya priceangelstan 15 16 liraya alıyor.Aynı ürünü satan birkaç kişi dürüst davranıp siz sipariş verdikten sonra 3 gün içinde size kargo numarası verilecektir yurtdısından gelecektir diyo yani benim dediklerimi.Belki sizin aldıgınızın elinde hazır vardır.
    ben almadan önce satıcıya mesaj attım orda yazdığım adet kadar var elımde dedi sipariş verdim ertesi günü elime ulaştı adet belırtmış zaten elındekılerın.aliexpresste var bunlardan baktım 6$ dolardı yanı 8-9 tl ye gelıyor 5 tl için 20 gün beklemektense hemen almayı terci ettim.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler