Ha zaten trafik ışıklarını dengesiz led yaptılar hiç göz almıyormuş gibi her yerini led yapıyorlar. B.k var...
Ha zaten trafik ışıklarını dengesiz led yaptılar hiç göz almıyormuş gibi her yerini led yapıyorlar. B.k var...
Aaaaa Sokak Lambaları Çok Neşeli Olmuşşş )))
Bizim Halkımız Yeşilde Geçiyor,
Sarıda Hızlanıyor,
Kırmızıda Transit Gidiyor ))
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Yakın zamanda haberlerde görmüştüm. Nerede yapıldığını hatırlamıyorum ama kırmızı yandığı zaman yolun diğer tarafını görmeyi engelleyen bir hologram benzeri bir görüntü meydana gelıyordu.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Elin oglu trafik isiklarini kaldiriyor, bizimkiler pavyon tipini yapiyor.
Ulem o kadar içiyorum, su bizi yönetenlerin kafasina sahip olamadim.
Kaldiracagina!!!!!!
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
En kısa zamanda diyanetten: kırmızı da geçmek günahtır fetvası bekliyorum.
Bence kırmızı ışıkla uğraşacaklarına sağa dönüşte yayaya yol vermeyenlerin gözüne biber gazı sıksalar daha iyi olur.
hükümete yakın birilerinin elinde bayağı stok kalmış anlaşılan
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Başta bunlardan (asfaltör) almışlar.
http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Pages/Ha...x?NewsID=19506
Sonra nerede kullansak, boş boş duruyor diye düşünürken, ışık yanacağına direk niye yanmıyor yahu diye parlak zekalı biri çıkmış aralarından. Böylece 0 model asfaltörlerini kullanma fırsatı doğmuş.
Bütün direk parıl parıl yanarken 80% enerji tasarrufu da olacakmış, fizik kurallarını değiştirmişler .
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
estetik olarak güzel bir çalışma ama işlevselliği tartışılır. Gece süper, eyvallahta mesele gündüz gözükmesi zaten. Canlı görmedim ama fotolardan gündüz çok sönük kaldığını anlayabiliyorum. Bazı yerlerde gerçekten ışığı fark edemiyorsunuz.
böylesi daha mantıklı bence. dikkat çekici.
güzel olacakmış gibi duruyor hem de daha iyi fark edilir uzaktan falan yerinde görmek lazım
Geri zekalı belediye otobüsleri minibüsler ve halk otobüsleri sürekli kırmızıda ilerledikleri için ışığın ne olduğu belli bile olmuyor, bu sistem o geri zekalılar adına bizim iyiliğimiz için yapılmış
let it be
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)