16 mart ehliyet sınavı bir el atın lütfen
Reklamlar
-
13 şubat 1995 doğumluyum A2 ehliyetim var B ehliyet için kurs ilk önce girebilirsin dedi bütün her şeyi ayarladım belgeler sabıka kayıtları doktor raporları, sonra dosyaları verirken nisan sınavına girceksin dedi. Bir yandan sinir oldum diğer yandansa 1 an önce almak istiyorum bilgisi olan biri yardımcı olsun arkadaşlar internettede mebin sitesinde adam akıllı bir bilgi bulamadım.
Şimdiden Teşekkürler..
2011-2012 (yamaha Crypton)--( 2012-∞∞ Yamaha Ybr )
Reklamlar
-
18 yaşını doldurduğunda kursa kayıt olabiliyorsun ve sen yaşını tam olarak doldurmuş olduğunda 16 Mart sınavının kayıtları devam ediyor olacak. Yani sorun görünmüyor.
-
adam bana diyor ki 31 ocak gece 12 de kayıtlar bitmiş olacak diyor ben bakıyorum internette sınav kayıt için 12 şubat 26 şubat arası para yatırılabiliyor yazıyor... Anlayamadım kesin olarak eminmisiniz 13 şubatta 18 yaşımı doldurmuş olcam
-
Muhtemelen kontenjanlari dolmustur baska surucu kurslarina baksan bulabilirsin
-
ilçede 5 kurs var ben 1 iyle muhatap oldum.. Arkadaş sormuş tam emin olmamakla birlikte giremiyo demişler bir bilen çıkmadı şu işi nasıl bişeydir anlamadım
-
kaizeN188 adlı üyeden alıntı
adam bana diyor ki 31 ocak gece 12 de kayıtlar bitmiş olacak diyor ben bakıyorum internette sınav kayıt için 12 şubat 26 şubat arası para yatırılabiliyor yazıyor... Anlayamadım kesin olarak eminmisiniz 13 şubatta 18 yaşımı doldurmuş olcam
Sınav harcı yatırma son gününden 1-2 gün öncesine kadar kayıtlar devam ediyor oluyor, başka kursa da sor bence.
-
başka kursa sor kontenjanları dolmuş seni bir sonraki sınava atmaya çalışıyorlar boş yere bekleyeceksin
-
ben 09.02.96 lıyım martta a2 sınavına girebiliyomuyum
-
Şu sınav sorularından 1-2 tanesini yaş hesaplama yapsalar sınavdan kalanların oranı %90'a çıkacak.
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Şu sınav sorularından 1-2 tanesini yaş hesaplama yapsalar sınavdan kalanların oranı %90'a çıkacak.
Hocam bende kurslara sordum bana nisan dediler o yüzden soruyorum
-
Cevap veren herkese teşekkürler yarın il merkezinden bir kaç kursu arayıp sorıyım boşuna 1.5 2 ay beklemeyelim
-
öyle derler tabi. sana taa başta deseler belki sen o zaman aralığında başka bir kurs ile anlaşacaksın.bunlar ne tilki bunlaaar
-
kardeşim sen 10.02.2013 yılında a2 ehliyet için kursa başvuru yapabilirsin
CeyhunEzel adlı üyeden alıntı
ben 09.02.96 lıyım martta a2 sınavına girebiliyomuyum
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:39 ----------
KaizeN188 Kardeşim sen Nisandaki sınava girebilirsin kursa kaydını 14 Şubatta yapabilirler 18 yaşını ozaman doldurmuş oluyorsun
kaizeN188 adlı üyeden alıntı
13 şubat 1995 doğumluyum A2 ehliyetim var B ehliyet için kurs ilk önce girebilirsin dedi bütün her şeyi ayarladım belgeler sabıka kayıtları doktor raporları, sonra dosyaları verirken nisan sınavına girceksin dedi. Bir yandan sinir oldum diğer yandansa 1 an önce almak istiyorum bilgisi olan biri yardımcı olsun arkadaşlar internettede mebin sitesinde adam akıllı bir bilgi bulamadım.
Şimdiden Teşekkürler..
Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R
-
yakamoz7795 adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:39 ----------
KaizeN188 Kardeşim sen Nisandaki sınava girebilirsin kursa kaydını 14 Şubatta yapabilirler 18 yaşını ozaman doldurmuş oluyorsun
3 4 kursu aradım kurs açmalar ayın ilk 10 günü oluyormuş alamayız hata verir program diyorlar bizim iş bu gidişle nisana kaldı sağol eyvallah
-
[QUOTE=yakamoz7795;2909031]kardeşim sen 10.02.2013 yılında a2 ehliyet için kursa başvuru yapabilirsin [COLOR="Silver"]
Teşekkür ederim hocam
-
yakamoz7795 adlı üyeden alıntı
beyler 01,03,1996 doğumluyum 16 marttaki a2 ehliyet sınavına gireebilirmiyim şimdiden teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)