Adamlar videoya yaptığı yorumlar da bile birbirlerine gider yapıyor.
Adamlar videoya yaptığı yorumlar da bile birbirlerine gider yapıyor.
çok tehlikeli bi kültür ) bi düşse o süperman pozisyonunda görcem ben delikanlı cege ciyi )
Dizden akıyor serefsizim apaçilik..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
2:06 Yarışlara hazırlanıyor galiba bu arkadaş :D
Kaza Anında Seni Korur !
sonra beyni yola saçıldı diye haber yapıyorlar
burdakilerde haberciyi suçluyor
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
rezillik moturun sesinin çok güzel olduğunu zannediyolar sokaktan geçiyolar sonra ........... diye kaynamak zorunda kalıyo insan
Sahibi olduğum motordan utanma sebebim oldu bu apaçiler
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Apachi stayla
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
Şikeli makina tabiri çok ilgimi çekti bu tabir ancak Adana'dan çıkardı.Ayrıca zaten çirkin olan köylü motorunu mobilete çevirmek neyin kafası çok merak ediyorum
zavallılar yazık ya..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Motoruma bir kez daha aşık oldum
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
başlık yanlış,Adana'nın babaları değil,Adana'nın MALLLARI olacak...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
baba mı neyse elınız kaydı yazarken sanırım.. ama snu soylemek ıstıyorum guzel modıfıyeler var aralarında. apacıce degıller yanı gercekten emek verılmıs bıkac modıfıye gordum. hosuma gıtmedıler pembelı membelı bırı dıgerlerı farklı farklı ama dedıgım gıbı emek verılmısler. 'modifiye' kavramına uymuslar o yuzden
Think Nothing! Just Twist The Wrist
ne kadar boş insanlar var bakıp görüyoruz burda :D
Yav arkadaş ne bu insanlardaki bu cg sevgisi ve bendeki cg ye olan nefret... Adanada yine cg ciler dediğimiz serseriler var Gaziantepte hem cg ciler hemde peugeot 103 cüler var...
Alın size bi tane saftirik 103 jokeyi... Jokey ne derseniz videoyu izleyin ve görün: http://www.youtube.com/watch?v=mbgsjLz5TeA
http://http://www.youtube.com/watch?v=nd5AIGBA-pE
Hepsinde aynı zihniyet şehir farketmeksizin...
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Akşam akşama hiç güleceğim yoktu bide yarışıyolarmış bunlarla nasıl bir zihniyetse bu belkide böyle insanlar yüzünden ülkemiz kalkınamıyor
videonun başlarında bi resimde ibre 140kmreyi geçmiş gözüküyor ya adım gibi eminim 120km ile gitsem yanyana kalırız geçemez :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)