neden ön dişli veya arka dişli degiştirilir?
Reklamlar
-
arkadaşlar 200cc lik veya 150 cc lik chopper almak istiyorum fakat motorumu yormadan düşük devirde fazla hız yapmak ve gezmek istiyorum ortalama hızım 80 olsun aşşagı düşmesin yeter herkes dişli degiştir diyor ben dişliyi degiştirdigimde motorun gidişi degişip motoru rahatlarmı
Reklamlar
-
öndişliyi en fazla 1 diş büyüt veya arka dişliyi 2 diş küçült. İş görür o zaman
-
adem arkadaşımızın söylediği gibi ön dişliyi 1 diş büyüt arkayıda 2 diş küçült. ama arkayla oynamasanda olur önü değiştirirsen vites geçişlerin uzayacaktır.
Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R
-
kimseye pek kulak asma sen,
ön kapağı aç dişli yuvalarına dikkatlice bak
dişlide aşınma var mı diye.
arka dişliyi incele, önceki arkadaşa sert kalkmış olabiir.
dişli yuvalarının çapları açılır
dişlilerin ağızlarındaki o sivrlik yerini yumuşak ve ovalliğe bırakır.
bu tarz durumlarda yeni dişli ve zincir takımı al devam et. yarışa çıkmıcaksın sonuçta,
bin motoruna bak keyfine.
-
Yarışa girilmeyecekse motorla, rahatlık batmasından yapılır böyle şeyler.
-
Zalımlık olsun diye yaparlar
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
-
hor görmek için yaparlar.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
yukardan bakmak için yaparlar.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
bende arka dişliyi ufaltmıştım motor baya rahatladı çok bağırmadığı için yakıt sarfiyatımda düştü
-
şehir içi için üretilmiş bir motosikleti uzun yolda kullanacaksan ön dişliyi büyütüp arka dişliyi küçültürsün. uzun yolda daha düşük devirde aynı hızı yaparsın. ybrde öne 15 dişli takanlar daha az yakıyor. mesela meb 5 vites 9 bin devirde 93 falan yapıyorum. öne 15 takan adam 8 bin devirde ayn hızı yapıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)