250-500 cc.arası motosiklet tavsiyesi :))
Reklamlar
-
Bir gün benimde böyle bir tavsiye isteyeceğim,hiç aklıma gelmemişti
Yarın sevgili BMW R 1150 GS mi satıyorum.Motosikletsiz kalacağım için iki gecedir gözüme uyku girmiyor.Sanki sevgilimden ayrılıyor muşum gibi me geliyor.
Artık yaş kemale erdiği için ve çeşitli rahatsızlıklarım dan dolayı BMW bana ağır gelmeye başlamıştı.
Şimdi her ne kadar BMW nin boşluğunu doldurmayacak ta olsa,yeni ve daha hafif bir motosiklet arayışına girdim.
Sizlerden ricam,bana 250-500 cc. arası,yakıt sarfiyatı fazla olmayan ve cüssesi irice olan(boyum 1.90 ) motosiklet tavsiyeleriniz.Artık yaşlı beynim bazı şeyleri atlıyor.Siz genç beyinlerden,benim aklıma gelmeyen modelleri sıralamanızı bekliyorum
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Reklamlar
-
bütçeni bilmiyorum ama er-5 olabilirmi abi ?
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
-
Ben size maxi scooter öneririm. Konforu ile size kendisini sevdirecektir. Yamaha X-Max, X-City, Kymco Downtown 300, Burgman 400 v.s. Çok fazlada seçenek mevcut. 500cc den aşağısına razı olursanız yakıt tüketimi de hoşunuza gidecektir.
-
FatihC adlı üyeden alıntı
bütçeni bilmiyorum ama er-5 olabilirmi abi ?
Kafamdaki bütçe 10.000 ne kadar.Biraz üstüde olabilir.Er-5 biraz küçükçe kalmazmı altımda
-
Er-5, gs500 ve cbf 500 aklıma ilk gelenler. 1150gs den sonra 250 lik makine ile çok sıkılacağınızı düşünüyorum. En azından 40-50 bg bişeyler alın derim.
-
abi maxi scooter sana 10 numara 5 yıldız gider olmadı chooper da olabilir scooter da konfor rahatlık fazlası ile seni memnun ve tatmin eder diye düşünüyorum
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
Ben size maxi scooter öneririm. Konforu ile size kendisini sevdirecektir. Yamaha X-Max, X-City, Kymco Downtown 300, Burgman 400 v.s. Çok fazlada seçenek mevcut. 500cc den aşağısına razı olursanız yakıt tüketimi de hoşunuza gidecektir.
Şimdilik maxi scooter düşünmüyorum.Daha o kadar ölmedik yahu
-
Bence de artık uzun yollara çıkmayacaksanız maxi scooter en ideali.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
Necati amca (yaşım 18) sizi foça gezisinde görmüştüm. Size bence şöyle güzel bir maxi scooter gider. Mesela majesty 400 ,kymco 500,piaggio 500,burgman 400.Bence bunlar sağladığı konfor ile sizi fazla yormuyacaktır.
-
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Er-5, gs500 ve cbf 500 aklıma ilk gelenler. 1150gs den sonra 250 lik makine ile çok sıkılacağınızı düşünüyorum. En azından 40-50 bg bişeyler alın derim.
Ancak birazda yakıttan yana ekonomik olmalı.1150 ile pompada arabalar gibi yakıt parası ödemek bana çok koyuyordu
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Bence de artık uzun yollara çıkmayacaksanız maxi scooter en ideali.
Ah Arda cığım,yaz gelipte arkadaşlar bir uzun yol planı yaparlarsa,nasıl gitmem
-
500'lük nakedlar sizin için uygun olur diye düşünüyorum, er-5, gs500, cbf 500 . Temiz gs bulmak zor , er-5'ler güzeldir tavsiye ederim yakıtı da çok üzmez performansı da yeter de artar bile, cbf biraz daha pahalı ve yakıtı fazla diye biliyorum ama biraz daha kalıplı gibi diğerlerine göre.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-1998-535-virago-gicir-gicir-calismasi-saat-gibi-110399746/detay
böyle bişeye ne dersin abi
-
Emodog adlı üyeden alıntı
Necati amca (yaşım 18) sizi foça gezisinde görmüştüm. Size bence şöyle güzel bir maxi scooter gider. Mesela majesty 400 ,kymco 500,piaggio 500,burgman 400.Bence bunlar sağladığı konfor ile sizi fazla yormuyacaktır.
Yaaa Emircan,ölmeden tabuta koydun beni
Honda silverwing 400 ler nasıl acaba? Hiç kullanan veya bilgisi olan varmı
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fiyati-indirdim-bedavaya-yakin-full-dragstar-104924146/detay
bu işini görürmü abi ne diyosun :D
-
enginogurlu adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-1998-535-virago-gicir-gicir-calismasi-saat-gibi-110399746/detay
böyle bişeye ne dersin abi
Yooooook,hiç tarzım değil
-
KLE500 en ideali hocam...
Mademki endurocusun ,,,
Boyu boyuna huyu huyuna
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
necatik35 adlı üyeden alıntı
Ancak birazda yakıttan yana ekonomik olmalı.1150 ile pompada arabalar gibi yakıt parası ödemek bana çok koyuyordu
[COLOR="Silver"]
En kalıplı 250 lik naked GT250. Onunla sakin bir sürüşte 3,5 - 4 lt arası yakarsınız. 500 lük 2 silindirli diğer makinelerde 4,5-5 arası oynar sanırım. Aradaki farka değer. Tabi 250 lik gt250 basarsanız max 5 yakıyor, 500 lükleri bilemiyorum ancak 6 - 6,5 lt yi zorlar sanırım.
-
fromghetto adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fiyati-indirdim-bedavaya-yakin-full-dragstar-104924146/detay
bu işini görürmü abi ne diyosun :D
Choper cılara saygım ve sevgim sonsuz,ancak choper lara tam tersi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
alp_tunay adlı üyeden alıntı
KLE500 en ideali hocam...
Mademki endurocusun ,,,
Boyu boyuna huyu huyuna
Aslında olabilir
12-13 sene önce kullanmıştım KLE500,ancak yakışı nasıldı hatırlayamıyorum
-
Tdm 850 yada 900 olabilir Tavsiyem
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
-
hisvarlar adlı üyeden alıntı
En kalıplı 250 lik naked GT250. Onunla sakin bir sürüşte 3,5 - 4 lt arası yakarsınız. 500 lük 2 silindirli diğer makinelerde 4,5-5 arası oynar sanırım. Aradaki farka değer. Tabi 250 lik gt250 basarsanız max 5 yakıyor, 500 lükleri bilemiyorum ancak 6 - 6,5 lt yi zorlar sanırım.
Suzuki İnazuma 250 diye bir motosiklet getirecekti.Getirdimi acaba?Gören bilen varmıdır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler