bizim grupta 2 tane er-5 var abi. birisini dağıttık yeniden topluyoruz. yedek parça çok pahalı değil yakıtıda çok uygun hem şehir içi hemde şehirler arası sıkıntı yaşamazsın. kalıba gelince ben bile sıkıntısız biniyorum sana uygun olur yani
bizim grupta 2 tane er-5 var abi. birisini dağıttık yeniden topluyoruz. yedek parça çok pahalı değil yakıtıda çok uygun hem şehir içi hemde şehirler arası sıkıntı yaşamazsın. kalıba gelince ben bile sıkıntısız biniyorum sana uygun olur yani
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
selamlar. Ben ilk olarak iyi bir maxiscooter tercih ederdim ama o kadar ölmedik dediğinize göre
er6n veya f öneririm. Her şekilde tatmin eder sizi(Uzun yol+Yakıt+performans+Kullanım kolaylığı)
veya cbf500-600 ama aklın yolu birdir diyip yine maxiscooter diyorum.
madem yaş kemalde ER-5 ile uğraşmak için biraz genç olmak gerekir
sorunu derdi bitmez parçası bulunmaz ve bir o kadarda gaddar bir motor.
1,5 yıllık 25.000 km yol ile tecrübeyle sabittir
o sınıfta cbf 500 den daha iyisi yok.
ama yamahanın 660 larıda dadından yenmez ;)
iZMİR...
Abi eğer yapılabiliyorsa tüp taktır bence Bmw den sonra hiçbir şey sana o tADI ermez Attan inip Eşşeğe binmeye benziyor
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
duke 390 al emmi
beğenmezsen yarı fiyatına senden alırım
Yok baba ya,bu yaştan sonra tüp müp işlerine girmeyeyim artık.Hem motoru öğleden sonra teslim edeceğim,bu saatten sonra dönüş olmaz artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------
Olur İstersen yanındada arabamı vereyim eşantiyon olarak :D
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
kle 500 sana en uygunu olur hondanın 500 lükleri gelecek ama butce 10,000tl diyorsun o da zor vereyim sana benim tdm900 ü :D
gt250 yada KLE500 benim tavsiyem KLE500 ağır basar
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
bence de KLE 500
Allah kolaylık versin İlhami Bey... Bu yaşlardan sonra değişiklik zor geliyor, gönüller genç ama....
Sabih TÜZEM
Lifan Emisol 150
ninja 300 olabilir
[B]King is back baby!King is back![/B]
abi yaşınızı bilemem ama hepimiz istemesekte birgün maxi scooter'cı olacağız ben eski motorumu 72 yaşında bir amcadan aldım o da verdiğim parayla yamaha x city aldı..çanta ön cam falan derken 10 numara motoru oldu...3,5 lt falanda yakıyor dedi...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
SUZUKI MOTOTAŞ'TAN ALDIĞIM BİLGİLERİ PAYLAŞIYORUM:
INAZUMA 250 KÜÇÜK BİR PARTİ KASIM SONUNDA GELMİŞ VE TESLİM ETMİŞLER. KÜÇÜK BİR PARTİ DE ÖNÜMÜZDE Kİ HAFTA TESLİM EDİLECEKMİŞ. ŞU AN MART SONUNA KAPORA ALIYORLARMIŞ. MOTORUN FİYATI 10.945.- TL. KAPORASINI VERİRSENİZ 10.500.-TL.DEN ALINABİLİYORMUŞ. (MART SONUNDA )
BENCE MOTORUN GÖRSELİ ÇOK GÜZEL, KASLI VE İRİ BİR GÖRÜNTÜSÜ VAR. FİYATI BİRAZ DAHA DÜŞÜK OLABİLİRDİ AMA BU ÖZELLİKTE TÜRKİYE DE BAŞKA BİR MOTOR OLDUĞUNU SANMIYORUM. (HONDA-KAWA- YAMA) 1 LİTRE İLE 30KM. YOL YAPIYORMUŞ.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)