Bilgisi olanlardan yardım lütfen kaskım scorpion exo-500 soğuklarda çok buğu oluyor bu sorunu nasıl çöze biliriz teşekkürler.
Bilgisi olanlardan yardım lütfen kaskım scorpion exo-500 soğuklarda çok buğu oluyor bu sorunu nasıl çöze biliriz teşekkürler.
vizörü yarım santim aralık bıraksan hiç buğu olmaz.
Marushin kask alıyorsun buğu sorunu ortadan kalkıyor
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
evet, bugu yaptıkca yarım santim havalandır gecer, düşük hızdayken fazla bugu yapar, hız fazlayken zaten pek olmaz o zaman tam kapatır devam edersin. vizörünü de sakın kolonyalı mendillerle falan temizleme, alkollü birşey temas etmemeli, yoksa buzlu cama döner zamanında tecrübe etmiştim, ılık suyla gerekirse biraz sabun kullanabilirsin bu da ek bilgi olsun
Terleyen ve çok su buharı üreten biriysen, tek çare kaliteli bir kask alıp onun pinlock'unu takıp kullanmak (ben shoei aldım da öyle kurtuldum), çok terlemiyorsan yukarıdakiler de işe yarayabilir, orta seviye bir kaskla ve alıp yapıştırılan pinlock ile ben verim alamadım, çok terlerim...
bütün havalandırma deliklerini açık tut.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Bilmem kasklar icin yararmi ama arabalarin camlarina sprey var sikiyosun bezle siliyorsun cam buğ tutmuyor. Bir denemekte fayda var derim.
düşük hızda vizeörü 1 tık açıyorum.Balaklavayı çenemim altına sıkıştırıyorum.Burnumda durursa vizör açık olsa bile buğu yapıyor.Yani balaklava ağız ve burnu kapatmıyacak.Dur kalkta vizör 1 tık açık olucak.Hızlanınca kapatırsın.Bu arada ls2 kullanıyorum.
Sür gari
Kaskın kutusunda gelen pinlock'u takın probleminiz hallolur.
Kesin çözüm ya camı söküp atıcaksınız yada pinlock takıcaksınız. Başka alternatif çözümler zaman kaybında başka birşey değil. ( marushin kask dışında : )
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Aynı kaskı bende kullanıyorum. Ne kadar İzmir de fazla soğuklarla karşılaşmasakta yine de buğu sorunu yaşıyorum arada. Kaskımı motomaxtan aldım bende ve alırken daha önce bahsi geçen buğu önleyiciyi bana da verdiler ancak henüz kullanma şansım olmadı. Onun yerine vizörün farkettiyseniz 3 aşamalı bi kilidi var. Normal durumdayken biraz daha aşağı aldığınız zaman vizör yaklaşık 4 mm kadar açılıyor ve buğu yapmayı önlüyor. Çok fazla açılmadığı içinde yüze gelen rüzgar rahatsız etmiyor. Denediniz mi bilmiyorum ancak denemediyseniz bence çok faydalı bir sistem.
BENDE MOTOMAX KADIKÖYDEN ALDIM BANA PİNLOCK VERMEDİLER..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
LEVENT MOTOMAX KADIKÖYDEN ALDIM İÇİNDEMİ ÇIKIYOR ACABA PİNLOCK BANA VERMEDİLERDE ÖYLE İSE İSTEMEYE GİDERİM 60 TL ÇÜNKÜ
http://www.feyizoglu.com/Universal-K...-_46524.html#0 Bu işe yaramazsa vizörü bir iki santim açarsınız...
ankara motomax tan exo 500air aldım,pinlock hediye verdiler.pinlock ayrı olarak verdiler. Pinlock şart buğu sorununa kesin çözümdür.
50 tl ye kıyıp buğu önleyici şeffaf şerit al feyizoğlu sitesinden sorun kalmasın.çok kullanışlı.üstelik kesin çözüm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)