Kask vizör buğu sorunu çözümü olan
Reklamlar
-
gelebek adlı üyeden alıntı
BENDE MOTOMAX KADIKÖYDEN ALDIM BANA PİNLOCK VERMEDİLER..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
LEVENT MOTOMAX KADIKÖYDEN ALDIM İÇİNDEMİ ÇIKIYOR ACABA PİNLOCK BANA VERMEDİLERDE ÖYLE İSE İSTEMEYE GİDERİM 60 TL ÇÜNKÜ
Ben aldigimda pinlock ustundeydi standart olmasi gerekiyor. 60 lira az para degil git iste
Reklamlar
-
leventgocukl adlı üyeden alıntı
Ben aldigimda pinlock ustundeydi standart olmasi gerekiyor. 60 lira az para degil git iste
boşuna gitme alamazsın paranla bile. çünkü yok. zaten ayrı satılıyor. banada şu anda yok gelecek dediler. hikaye. 1 sene sonra bile yoktu.
-
BENDE MOTOMAX KADIKÖYDEN ALDIM BANA PİNLOCK VERMEDİLER..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
LEVENT MOTOMAX KADIKÖYDEN ALDIM İÇİNDEMİ ÇIKIYOR ACABA PİNLOCK BANA VERMEDİLERDE ÖYLE İSE İSTEMEYE GİDERİM 60 TL ÇÜNKÜ
Kendi kutusunda mı geliyor yoksa hediye olarak mı veriyorlar o konuda net bilgim yok. Ancak aldığımda kutusunun içinden çıktı ve bana bunu size hediye ediyoruz gibi ek bir söz söylenmedi.
-
obvural adlı üyeden alıntı
Kendi kutusunda mı geliyor yoksa hediye olarak mı veriyorlar o konuda net bilgim yok. Ancak aldığımda kutusunun içinden çıktı ve bana bunu size hediye ediyoruz gibi ek bir söz söylenmedi.
Bende direk ustunde takiliydi
-
bir kısmı sökülüp ayrı mı satılmış acaba
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler en iyi yöntem pinlock anladığım kadar scorpion exo-500 kaskımın kutusundan çıkmayan pinlock için aradım unutulmuştur dendi gelirseniz ala bilirsiniz dendi gidip alıcam bende pinlock,u buna sevindim
-
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler en iyi yöntem pinlock anladığım kadar scorpion exo-500 kaskımın kutusundan çıkmayan pinlock için aradım unutulmuştur dendi gelirseniz ala bilirsiniz dendi gidip alıcam bende pinlock,u buna sevindim
Sorun kalmadi o zaman dostum.
-
her yerde rahatça bulucagın bugun önleyıcı camlar var kullan bır sıkıntın kalmaz
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
-
böyle bir maske kullanırsan nefesin cama gitmez ve buğu olmaz...
illede bunun gibi maske olması şart değil... ağzını burnunu kapatsın yeter...zaten hava soguk...
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
böyle bir maske kullanırsan nefesin cama gitmez ve buğu olmaz...
illede bunun gibi maske olması şart değil... ağzını burnunu kapatsın yeter...zaten hava soguk...
böyle bir maske
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)