Taklitçilikte son sınır ARORA'DAN
Reklamlar
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-arora-ybr-125-yamaha-kalitesinde-en-uygun-fiyat-kapida-odeme-111409402/detay
yapışkanları silip yamahanınkileri yapıştırayım diyorum bin gayme karla satarım
bu motosiklet işinde telif hakkı falan yokmu arkadas
Reklamlar
-
Bu başlığın açılışı Heralde bu kadardır 93241098412183121 Görmekden sıkıldım arora çamka modellerini
-
Kapıda Ödemede Kredi kartına 60 ay vade
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
-
Ön fren diski vidalarına şu arka dişli bağlantılarında kullanılan köprü saclardan takmışlar, demekki disk fren bağlantısı kalitesiz ve güvenilir değil bunların herşeyini geçtim taklit yaptın madem ucuza sat 3500tl nedir. bunlar jianshe yapımı da değildir kesin, elle tutulur bir yanı yok bu motorların.
-
Günaydın...
Kaliteli modellerin taklitini yapmasınlarda, bunlar önemli değil
-
valla ybr de , bizim motorlar da jianshe üretimi ama motor hariç hiçbir aksamı birbirine benzemez.
ama arora nınki birebir ybryi taklit olmuş. ayrıca ybr 4300 tl iken buna 3500 tl kimse vermez. 2500tl civarları olması lazım satması için.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
arora çok komik marka ama :D yebere falan iyi ya...
-
ybr'den farklı bir tarafını gördüm şimdi aroranın, sol kütükteki sarı selloktör düğmesine bakın .. Yamaha da orası boş , arorada herhalde yanlışlıkla takmıştır
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
karbüratörü cg karbüratörü. ufak bi tur attım pek bişey anlamadım.
-
yahu alt tarafı 1000 lira var arada çakmasını almaya ne gerek var git adam gibi japon al
-
Oha bide fiyat uçuk. Ucuz birşey olsa hadi neyse yani :D
-
ybr yle araya karbon koyup yapmışlar şuraya bak ) arora hakkaten kendi sitili olmayan bir marka ..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
bu forumdan arora yebere alan bi arkadaş varmıdır acaba? Çok merak ettim
-
Önemli olan kalitedir bilindik markalardan şaşmamak gerek
-
şu motor bana bi yerden tanıdık geldi ama hangi modele benzedigi bi türlü aklıma gemiyor diyordum meğerse arora yebere ye benziomus http://www.vitellomotor.com/icerik.php?menu=urunGoster&urunId=32&resimId=151&k ategoriId=3 :D
-
millet uzaya gidiyor bizim tartıştıgımız konulara bak
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
-
yan yana getirsenin çok fark çıkar
zaten malzeme kalitesi işçilik bariz sırıtır. hele hele şöyle çalıştırıp karşılaştırmalı bir test ederseniz
o motora 3.450tl verecen adamın aklına şaşarım.
2. el temiz innova 125i alır keyfime bakarım havam olur..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Yeni kasa bws'nin de çakmasını yapmışlar. Bire bir aynısıydı. Kahkaha atmıştım görünce.
-
MuTLu. adlı üyeden alıntı
Yeni kasa bws'nin de çakmasını yapmışlar. Bire bir aynısıydı. Kahkaha atmıştım görünce.
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1402
Bunu diyosunuz ama arora kadar arsız değiller yinede.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)