Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Lastikler Hayatımı Kurtardı

REKLAM ALANI
    phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    istanbulda her gün sadece işten dönerken bir kaç kaza atlattığınız oluyor. biri yandan sıkıştırır diğeri yol vermez zar zor durursunuz zaten yolun yarısı emniyet şeridinde bir ayak çukurda gidersiniz... falan da filan
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Lastikler gerçekten önemli paraya kıyıp iyisini almak şart.Umarım kaza yapanlarda sizin kadar şanslıdır.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

hello_moto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Geçmiş olsun.

Korumalar kadar, lastik de önemli. (Tabii frenlerin çalıştığı varsayımıyla.)

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugüne kadar lastiklerin önemi tam anlamamışım onu anladım. Düz yolda kaymasın, virajda kaymasın, vs istiyordum ama ani frendeki etkisini pek düşünmemiştim.
    Saat 13:30 gibi şile yolundan altunizade yönüne gidiyordum sol şeritten ve hızım yaklaşık 120km/h. Önümdeki aracın aniden frene basmasıyla bir gariplik olduğunu anladım, onun önündeki araç savrulmuş, döne döne bariyere vuruyordu. En fazla 20metre vardı aramızda, o an ne yaptım tam hatırlamıyorum ama arka tekeri pompalayarak sıktım galiba, kayıyordu çünkü arada, ön freni ise sağlam sıkmış olmalıyım, çünkü başka türlü o mesafede çarpmadan duramazdım. Neyse, sıyırdım kendimi, kaza yapan araçtan kurtuldum bir şekilde, elimden ayağımdan kan çekildi ama onu hatırlıyorum Sonra düşündümde eski motorumdaki lastikler gibi bir lastik olsa (dunlop) şu an en iyi ihtimalle hastanede idim. Ya duramaz o araca çarpardım ya da ön teker kilitlenir ve yere düşer yine o araca çarpardım.
    Özetle, kaska, monta yatıracağınız parayı lastiklere yatırın, hayatta kalın.

(O araç ta niye öyle yoldan çıktı anlamış değilim, lastiğimi patladı, biri çarpıpmı kaçtı bilmiyorum. Durup yardım da edemedi çünkü bir geç kalmam 1 seneme mal olacaktı. Umarım kimse ölmemiştir)
    Geçmiş olsun Koray, o değil de eski motosikletinle sol şeritten 120 ile gidebilirmiydin ki

hellboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600FA 2013
    bende michelin pilot sporty sizce bu lastikler nasıldır

babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    Bu telefon trafikte gerçekten büyük sıkıntı millet telefona bakıcam diye yola bakmadan atlıyo ondan sonra öldüm ölürsün tabi bu sabah kızın elinde telefon kulağında kulaklık koca tramvayı görmemiş tramway çarptı neyeki bişey yok.Tekrar geçmiş olsun.

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    kask mont tabiki önemli ama onların en iyisini alıp 1000er lira vereceğime lastiklere bin lira verip 500 liralık kask takarım.
    takip mesafeside bırakmak istiyorum ama biliyorsunuz istanbulu, anlatmayım bi daha.
    eski motorumla 120 ile gidemezdim ama aynı olayda 80le giderken bile düşerdim eminim.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Alıntı hellboys adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende michelin pilot sporty sizce bu lastikler nasıldır
    Cok iyi yol tutan ancak omru biraz kisa olan bir lastiktir . Yumusaktir hamur itibari ile , Tavsiye edilir
    hellboys bunu beğendi.

darpgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    geçmiş olsun . istanbul trafiğinde olmak diyorum ben.
    fuardan sonra ilk işim lastik almak , kızak yapıp dırıyorum .
    Hayatı seviyor musun? Öyleyse zamanı çarçur etme, çünkü hayat ondan ibarettir. Benjamin franklin

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)