Merhaba arkadaşlar. Kafama takıldı ve kask araştırmaya başladım. Kendi kullandığım kasktan bıkmıştım ve inanmıyordum güvenilirliğine zaten 25-30 Lira'lık bir kasktı. Ls2'nin FF351 Beyaz Kaskını kendime uygun buldum bir öğrenci olarak bunu almaya karar verdim. Bursa'da bir bayide buldum gerçektne mutlu oldum sevindim. İnternette aradığım kask modeli ellerinde olduklarından. Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum ben beğendim kaskı açıkcası siz değerli forum üyelerinden de birkaç yorum bekliyorum kullanan felan varsa birkaç yorumunu iyi yada kötü olarak yazabilirse sevinirim gerçekten
Birde eldiven konusunda kararsız kaldım. Şimdi ben motosiklete kış aylarında binmicem.Bu yüzden motosiklet azda olsa bir buçuk ay kadar yatıcak yanı mart ayı ile kasım arası sürüş olucak motosiklette kullanacagım eldivene siz değerli forum üyeleri neyi önerirsiniz kışlık eldivenmi yazlık eldiven mi yazın uzun yolculuklara katılcamıda belirteyim uzun sürüşler düşünüyorum ona göre bir yorum yaparsanız yeni bir üyeniz olarak size minnettar kalırım gerçekten. Kışlık eldiven yazın eli terletirmi yazlık eldiven eli üşütürmü eylül-ekim aylarında hangisi daha rahat daha konforlu hangisinin sürüş açısından ehemmiyeti daha iyi v.b gib konulara değinirsek eğer çok makbule geçer. Herkese iyi günler iyi forumlar diyorum. Tekeriniz daima DÜZ bassın