O bağlantı noktalarını bant vb ürünlü kapatma şansın olmaz mı rüzgar sesini kesmek için ?
O bağlantı noktalarını bant vb ürünlü kapatma şansın olmaz mı rüzgar sesini kesmek için ?
Kaza Anında Seni Korur !
ls2 ff351 i kullaniyorum gayet guzel bir kask gecirdigim kazada beni hakkiyla korudu eldiven konusundada ilk basta bende yazlik almistim sonra havalar sogudukca elimi hissetmemeye basladim gittim hemen bir tanede kislik aldim en mantiklisi bir yazlik bir kislik almak
LS2 ff351 modeli. renk renk desen desen seç işte. millette var.
Konya'da
Venom Medeli
LS2
Bi Ls2 daha
Göslüklü Ls2
"men dakka dukka"
Eğer dediğiniz gibi rahatsız edici bir durum söz konusu değilse sorun olmaz. Sık sık yana çevrilmiceği için'de bir problem arz etmiyor gibime geldi. Dediğiniz kafama yattı yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
Evet orası öyle fakat ilk alcağım eldiven için biraz kararsız kaldım yazlıkmı alsam kışlık sonra ilerki zmanlarda tamamlıcam zaten fakat ilk alcamı seçemedim bir türlü Kışlık eldiven eli çok terletirmi ortalamanın biraz daha düşük olduğu derecelerde mesela 3-4 Derece arasında Kışlık Terletirmi yoksa sıcak tutarmı ? daha önce hiç kullanmadığım için bu neticede tecrübesizim
Kaza Anında Seni Korur !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)