Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Neden Honda?

REKLAM ALANI

Alıntı Cgty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aradaki fark biraz kurumsallık farkı gibi.
    Aslında mondial Türk sermayeli , Türk iş gücü çalıştıran bir şirket ,
    ben de isterim ki mondial , kanuni , iyi markalar olsun , kaliteli mal üretsin , arkasında sonuna kadar dursun.
    Ancak gel gelelim iş böyle olmuyor . Tecrube ve kalite konusunda markalar ve firmalar birbirinden ayrılıyor.
    Firmaların sokaktaki yansımaları kendi yetkili servisleridir . Kaç kişinin gidip fabrikada üretimi görme şansı oluyor ki ?
    Ama bakıyoruz ki kendi firmalarımızın yetkili servisleri bisiklet tamircileri .
    Böyle olunca da bir güven farkı ve önyargı oluşuyor hali ile .
    O konuda sonuna kadar haklısın getirdikleri mallara lafım yok küçük bütçelere yaratıcı cözümler sunuyorlar ama satış sonrası ciddi bir satış ve servis sıkıntısı var.Ben mondial veya kanuni alıcak olsam inanın servise vermem motoru gerekirse bütün gün ugraşır kendim yaparım.Veya servise vericeksemde başlarından bir dakka ayrılmam elimdede kitapla dururum.Açıklarını yakalarsamda acımam direk mahkemeye çünkü bunlar böyle adam oluyorlar aslında sahiplerinde yapması gereken bu kadar basit.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Kalite yarışına girilecekse bence bmw var mı ötesi
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bmw güzel tabide neredeyse hondanın fiyatının bile yanına bir 0 koydurucak kadarda ucuz ve serviside bedava :D

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Alıntı DarkKnight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O konuda sonuna kadar haklısın getirdikleri mallara lafım yok küçük bütçelere yaratıcı cözümler sunuyorlar ama satış sonrası ciddi bir satış ve servis sıkıntısı var.Ben mondial veya kanuni alıcak olsam inanın servise vermem motoru gerekirse bütün gün ugraşır kendim yaparım.Veya servise vericeksemde başlarından bir dakka ayrılmam elimdede kitapla dururum.Açıklarını yakalarsamda acımam direk mahkemeye çünkü bunlar böyle adam oluyorlar aslında sahiplerinde yapması gereken bu kadar basit.
    Konya'da Gönül Motor işte Konya Mondial servisi Abi koskoca motorun hiçbiryerimi garantiye girmez yada servis için biton ücret talep etmeleri yokmu. Kaldıki bisikletciden motorcu.

Konya'da motorcular bilir Hondacı İlhan , Dillan Motor , Beyazbenli Motor , Motomert vs. Hepsi Honda'nın arkasında.

Mondial 50 likle Dillan (Adem) abiye gitmiştimde dükkana sokmamıştı

Alıntı DarkKnight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bmw güzel tabide neredeyse hondanın fiyatının bile yanına bir 0 koydurucak kadarda ucuz ve serviside bedava :D
    Daha BMW ve Ducati ye kıçımız değmedi. Değerse onlara sevgimiz nasıl olacak...
    "men dakka dukka"

emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Hem otomobil hem de motosiklet olarak saplantılı bir Honda'dacıyım. Honda Civic'in son iki neslini kullandım/kullanıyorum, ikisine de tam puan veririm. Motosiklet derseniz Transalp zaten bir efsane. Otomobil ve motor olarak başka markaları da kullandım, hepsinin kendine özgü güzellikleri var ama Honda benim için bir numara.

Özellikle güvenilirlik ve uzun ömür konusunda takıntılıysanız, yolda kalmak sizin için kabul edilemezse Honda diyorum.
    Ağır metal insanı...

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    sloganını güzel bulmuşlar....
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Vallahi yalan söylemiyim Bende bir Hondacıyım ama aması Buraya dikkat var Model üzerine Otomobilde içinde misal 40,50bin tl aralığında Civiği tek geçerim ,He bu demek olmuyor ki Astra ve Coralla kötüdür tam tersi coralla daha da iyidir Hatta tüm dünya üzerinde en çok satılan B sınıfı otomobil Ve Sağlamlığıyla efsane olmuş bir araçtır
    Ama Gerek görünüş ve performans olsun Çekicilik olsun Civic derim He Astra GT işin içine girmesse tabi
    Hondacıyım ama O fiyata en iyilerinden olduğu içindir Bunuda sadece Model için söylüyorum Yoksa cbf den nefret ederim 5.000 tl bir Motora çok fazla Hani demiştim ya fiyat aralığında en iyisi dir diye o mevzu tamam iyi hoş güzel ama fiyat aralığı emsallerini 2 ye katlıyor ve Tercih dışı oluyor
    Ben Model fanatiğiyim arkadaş marka değil
    Avatarıma bakanda ne alacağımı görür zaten
    Sado

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallahi yalan söylemiyim Bende bir Hondacıyım ama aması Buraya dikkat var Model üzerine Otomobilde içinde misal 40,50bin tl aralığında Civiği tek geçerim ,He bu demek olmuyor ki Astra ve Coralla kötüdür tam tersi coralla daha da iyidir Hatta tüm dünya üzerinde en çok satılan B sınıfı otomobil Ve Sağlamlığıyla efsane olmuş bir araçtır
    Ama Gerek görünüş ve performans olsun Çekicilik olsun Civic derim He Astra GT işin içine girmesse tabi
    Hondacıyım ama O fiyata en iyilerinden olduğu içindir Bunuda sadece Model için söylüyorum Yoksa cbf den nefret ederim 5.000 tl bir Motora çok fazla Hani demiştim ya fiyat aralığında en iyisi dir diye o mevzu tamam iyi hoş güzel ama fiyat aralığı emsallerini 2 ye katlıyor ve Tercih dışı oluyor
    Ben Model fanatiğiyim arkadaş marka değil
    Avatarıma bakanda ne alacağımı görür zaten
    emmolu avatarın aynı kanuninin yeni çıkardığı modele benziyo ters köşe yapıp kanunimi alcan ne
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    mondial in hakkını yeme Tolgacan bizim kahrımızı o cekiyor
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Alıntı astorojna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emmolu avatarın aynı kanuninin yeni çıkardığı modele benziyo ters köşe yapıp kanunimi alcan ne
    Yok canım o TVS Apache RTR 180 Abs
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...atisi-yok.html
    Avatarıma derken alttaki Motosiklet Kısmını kastetmiştim
    Sado

Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Yok canım o TVS Apache RTR 180 Abs
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...atisi-yok.html
    Avatarıma derken alttaki Motosiklet Kısmını kastetmiştim
    doğrudur kardeş benimki espiri herkesin gönlünte yatan motoru birgün alması dileğiyle

Alıntı astorojna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğrudur kardeş benimki espiri herkesin gönlünte yatan motoru birgün alması dileğiyle
    Valla gönüllere yatıyor da birçok motor paragöz firmalar yüzünden gelmiyor birde üstüne devlet baba saolsun motordan çok vergi koyuyor hani biri soldan dayıyor biri sağdan biz ortada kalmışız alamıyoruz...

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı cenkito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mondial in hakkını yeme Tolgacan bizim kahrımızı o cekiyor
    O konuda haklısın, Xtreme ile Türkiye Turu yapmak istiyorum. Birde parayı bi bulsak.
    Önce mondi ile yerleri belirleyeceğim. Ondan sonra BMW 1200 ile doya doya güzel yerlerde vakit geçireceğim.
    Her gün bakıpta bir gün bile dokunamadığım BMW offf dünya yalan dünya
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-aydin-dan-hatasiz-ciziksiz-borusan-full-aksesuarli-k-1200-lt-111489809/detay
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    Yamaha Mt09
    O konuda haklısın, Xtreme ile Türkiye Turu yapmak istiyorum. Birde parayı bi bulsak.
    Önce mondi ile yerleri belirleyeceğim. Ondan sonra BMW 1200 ile doya doya güzel yerlerde vakit geçireceğim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-aydin-dan-hatasiz-ciziksiz-borusan-full-aksesuarli-k-1200-lt-111489809/detay
    hergün bakılacak kadar da var bence bu motorla seve seve dünya turuna çıkarım ben

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11489809/detay
    Sen bide bunun yeni çıkanını gör
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92816486/detay
    Sado

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Markalar konusunda her insanın değişik fikri olabiliyor. Neredeyse herkes Honda markası için iyi şeyler yazmış. Benim nefret ettiğim bir markadır. Bir kere Honda markalı taşıt aldım. Artık üstünde honda yazan kağıt mendil bile almam. Servisi yaygın olduğu doğrudur. Fakat kalite olarak Japonların içinde üst sıralarda değil bence.
    cool113 ve kanucan bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Sen bide bunun yeni çıkanını gör
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92816486/detay
    yok yaa bunun 1200 gibi al benisi yok, extraları olmayınca çok kuru kalıyorlar.
    Bunlarla bir gün gezsem bir daha düşük cc motora binmem. motordan soğurum

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı amaninmb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motomert motor konya bayiliği 1-2 aydır var bayilik onlarda dış görünümüde geçtiğimiz hafta bitirdiler.
    Pişkinler ticarette Kanuni baş bayisi anlamadım gitti ama sitesinde gözükmüyor ?

Motosikleti
    CIA'in resmi ulaşım aracı CBF
    Soruyu soran arkadaşa şöyle yanıt vereyim, illa Honda diye birşey yok ancak Türkiye standartlarında fiyat/kalite endeksi ve yedek parça/servis yaygınlığını düşünecek olursan Honda. Peki yok mu daha iyisi, olmaz mı ama hem alımda hem de servis/parça masrafı bakımından canını yakar.

4 yıl Piaggio Carnaby kullandım, arkadaşımda da PS 150 vardı. Havada geçtim, karada geçtim, denizi denemedik ama orda da favori ben olurdum herhalde :-) ama ne zaman yolumuz servise düştü, beni ciyak ciyak bağırttılar. (yalana gerek yok)

Sen gidip BMW, Ducati, Motoguzzi aldın da biz Honda mı dedik ;-) yooo, ama işte o aletleri sadece almak değil bakması da para!!!!

Carnaby'mi sattım, Honda Wave aldım.. Eşim rahat edemedi. Gittim CBF aldım, bence tamam bir alet ama kullanırken şunu da hissettim, bunun bir ötesi kısmetse Enduro alırım. Yamaha Tenere'nin hastasıyım. Peki Tenere alsam gene kanırtmayacaklar mı serviste? O zaman adama derler, alırken düşüneydin diye ;-)

Benim bir arkadaşım var, adam gitti Activa buldu. Topladı etti, nar kırmızısı nasıl da şeker bir alet oldu. Kızla buluşmaya o aletle gitmiyor, niye diye sordum.. Rezil olurum dedi. Vay dedim salak!!!!! Herkesin görüşü elbette kendine ancak BENCE en güzel motor senin bindiğindir kardeşim. Niye mi, çünkü o senin ;-) Nesimi'ye sormuşlar 'Hanımın ile aran nasıl, seni hoş tutuyor mu'... Üstad demiş, 'O yar ile hoşmuşem, değilmişem, o yar benim kime ne'

Not: Altın Elbiseli Adam sanırım TVs Apache tanıtırken 'Bir yerde CBF mi YBR mi Apache mi tartışması varsa ordan kaçın çünkü o kavga karakolda biter' demişti. Düşününce haklı olduğunu anlıyor insan..

Cümleten kazasız belasız sürüşler...
    amaninmb bunu beğendi.

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    18 senedir motosiklet tepesindeyim.Kar,kış,yağmur,çamur,fırtına,buz vs.Her çeşit motosiklet kullandım.Benim anlatmak istediğim küçük cc motosikletlerin fahiş fiyatlara satılmasının anlamsız olmasıdır.Mondialci değilim,motosiklet binicisiyim.Mankacı olan sizlersiniz.Alt tarafı 150 CC motorları 4000-5000 TL fiyata alıp yere göğe sığdıramıyorsunuz.500-600 cc den öte motosikletleri tartışsak honda,yamaha,ducati vs o zaman anlarım.Ama küçük cc motosikletlerde bu takıntı anlamsız bence.Ayrıca çin malı denilen ve son üretilen küçük cc motosikletler gayet başarılı bence.Benimle aynı zamanda alıp motosikleti dağıtan adamda gördüm.Adam zaten motosikletini sevmiyodur,ona yapacak bişey yok.Daha geçen gün ybr kullanan arkadaşım motosikletimle tur atmak istedi.Arkadaşım gitti gidiş o gidiş.Daha sonra geldiğinde ya bu harbi mondialmi demek zorunda kaldı.İncelemediği yer kalmadı.Kusur aradı ama yanlış kullanıcıda aradıAdam gibi motorunuza bakarsanız eminimki marka takıntınız olmaz.Ucuz diye herkes motosiklet alıp benzin haricinde bişey koymayan adamlar yüzünden bu markaların adı çıkmıştır.Forumda nelere rastladım.Bu tarz kullanan adamlara da ne marka versen yemez.Sizin hondalar yağ koymadan gidebiliyorsa o başka tabi...Saygılar...
    bi yere kadar katılıyorum..ama bildiğim bişey var ki çinlilerde şansa daha çok ihtiyacınız oluyor..aynı model iki motor farklı karekteristik özellik sergileyebiliyor..
    ama fabrikadan arızasız olarak çıkmış ve adam gibi birine düşmüş bir çinliden de çok da fazla korkmamalı diyorum..25 senedir ne çinlisi kaldı ne japonu...ama inanın aldığım,yada almak zorunda kaldığım hiçbir çinliden zerre kadar eziyet görmedim..cillop gibide sattım...
    tamam,honda yamaha en azından malzeme kalitesine ,kalite kontrolüne daha fazla önem veriyor olabilirler ama unutulmaması gereken en önemli faktör,çinlileri böyle yerden yere vurmamızın tek sebebi türk işadamlarımızdır..çin,çinliler yada çinli motosikletlerin kendisi değil...

Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraz abartmamış mısınız? abarttığınız kadar fark mümkün değil cbf in motoruda çokta uzun ömürlü değil
    abartmıyor olabilir.cbf 150 doğuştan yağ yaktığı için kolay kolay segman silindir aşındırmaz,aşınmaya başladığında ise yağ ekleye ekleye 2 zamanlı motor olana kadar götürürler onu.....

gardımı aldım bekliyorum...
    turkish39 bunu beğendi.
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)