Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motor için navigasyon

REKLAM ALANI
    tezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MR 150
    Ben bisikletim için almıştım motorumda da kullanıyorum Garmin Etrex 20 biraz pahalı ama oldukça iyi.Gidon aparatını ayrı satıyorlar.İki adet pille 24 saate kadar hiç kapanmadan çalışıyor.Sadece bisiklet motosiklette değil denizcilikte bile kullanabiliyorsun.Yağmur çamur falan farketmiyor İstersen yürürken bile kullanabilirsin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kakare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    Alıntı tezer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletim için almıştım motorumda da kullanıyorum Garmin Etrex 20 biraz pahalı ama oldukça iyi.Gidon aparatını ayrı satıyorlar.İki adet pille 24 saate kadar hiç kapanmadan çalışıyor.Sadece bisiklet motosiklette değil denizcilikte bile kullanabiliyorsun.Yağmur çamur falan farketmiyor İstersen yürürken bile kullanabilirsin.
    biraz değil çook pahalı :D
    '' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''

gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    Alıntı tezer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne kadara aldınız toplam neye mal oluyor programlar güncellenebiliyormu kulaga sesi aktarabiliyormu bloototh varmı

Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    http://www.hepsiburada.com/liste/navking-route-66-mini-moto-motor-navigasyon-cihazi-omur-boyu-ucretsiz-guncelleme-/productDetails.aspx?productId=otbrmkmoto&categoryI d=257643

arkadaşlar biraz araştırmam sonucu bunu buldum görsel olarak hepsi kaba ve kötü gözüküyor bu malı media markt'de buldum ve satıcıyla konuşmam sonucu ideal bir mal olduğuna inandırdı ama tabiki araştırmalarım devam edicek
    işlemciler önemliymiş, ve 500mhz yeterli midir?
    yol hesaplamalar seçimler tamamlandıktan sonra ne kadar süre alıyor?

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Ben bugun arabama navitech primo aldım 160 tl ye bakalım daha gps sinyalı bekliyor diyor deliricem
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    işte bende o yüzden soruyorum olay nedir? biz her adres girdiğimizde beklicez mi arkadaş

Motosikleti
    Alıntı kakare adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte bende o yüzden soruyorum olay nedir? biz her adres girdiğimizde beklicez mi arkadaş

Vallahi ilk aldım. pirana bozuk cıktı. götürdüm bunu aldım o bulmuyordu bu biraz buluo suanda 28 dk dir balkonda .. ne yapsam sasırdım.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    vay arkadaş

kolay gelsin vallahi, paramızla rezil mi oluyoz ne

acaba aldığın malın işlemcisi kaç mhz?

Motosikleti
    Sagol olmadı gene götürücem söyledim getiririm bak diye.. tamam dediler bune ya.. daha bulmadı..

500 MHZ

Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    hay allahım ya onun nedeni neymiş peki ? en son haberlerini bekliyorum

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    goldmaster almıştım o gun için ucuz diye ona talip olduk.
    öyle motosiklet için falan değil. normal araç tipi. kendin gidona aparat taktım. gayet kullanışlı. AÖF sınavlarında fıldır fıldır okul aramadım şimdiye kadar. istediğim yere nokta atışı hesabı götürdü beni.
    özellikle gece yolculuğunda ışıkların aydınlatıgından ötesinde yol ne yana kıvrılıyor ekrandan göründüğü için daha bir kullanışlı geldi bana.
    ama marka seçimi çok önemli. doğa gezilerimde köy yollarında bazen sapıtıyor. mesela bir dağ köyündesiniz, gözle gördüğünüz bir başka köye gideceksiniz mesafede yaklaşık 5 km re olsun. o köyü görsenizde o köye giden yolu bilsenizde navigasyon cıhazım en yakın ana yoldan hesap yaparak ( dolayısı ile en uzak yoldan ) 80 km lik bir rota ciziyor.
    aslında bir çok ayarı var en hızlı, en kısa, en kolay gibi ama hangi ayarda olursa olsun o 5 km yolu görmediğinden sizi 80 km gezdirip ulaştıracak dikkat edin.
    o bakımdan haritası diyer motorcu arkadaşlardan onay almış bir marka seçin. bu bakımdan gold master tavsiye etmem.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)