Selam Arkadaşlar Merak ettiğim bir Konu var Konu Başlığında belirttiğim Taksiciler şimdi bu Taksi kullanan şoför lerin motosiklet kullananlara karşı ayrı bir zaafı mı var yoksa banamı denk geliyor bilmiyorum başımdan geçen Taksicilerle olan maceralarımı paylaşmak istedim
1. Sene 1998 O zamanki motorum O zamanın En iyilerinden Kendi klasmanında ki Mz 301 Caddebostandan yola çıktım göztepe Fahrettin gökay caddesine döndüm Ana caddeden ilerliyorum dikkatli bir şekilde bir gidiş gelişli yol her şey normal bi baktım karşı şeritten bi taksici kaptırmış geliyor adam hiç gaz kesmeden direk godoslama bana çarpıyor neymiş efendim sokağa giricekmiş beni görmemişmiş Tabi bunu Hastanede öğreniyorum Arkadaşlar toplandı tabi hastaneye Taksicide dısarıda polis var yanında bizimkiler bi güzel pataklamışlar bunu neyse eşi geldi çoluk çocuk var şikayetci olma falan Tamam dedim olmadım.
2. Sene 2002 Cbf 250 li ile E 5 karayolundan harem istikametine gidiyorum orta şeritten Hızım 100 km Taksici eleman sol şeritten önüme kırdı tabi durmama imkan yok kendimi yerde buldum Korumalarım olmasaydı diğer tarafı boylamıştık beni kurtaran kaskım ve korumalı montum oldu Neymiş efendim Herif müşteri görmüş de ondan öyle yapmışmışda beni görmemişde sinyal vermişde bahane çok onuda sineye çektim kaza dedim geçtim
3. Sü Sene 2006 Şişli den dönüyorum Anadolu yakasına En sağ şeritteyim Yavaş yavaş giderken Orta Şeritte giden Taksinin sağ kapısınının Açıldığını görüyorum gerisini hatırlamıyorum Bu Arada taksi seyir halinde gözümü hastanede Açtım Taksici Kayıp ortalarda yok kaçmış şerefsiz Uzun uğraşlarım sonucunda görgü tanıklarından birisi plakasını almış polise gittim şikayetci oldum 2 sene sonra buldular herifi Neymiş O zamanki şöför o değilmiş başkası kullanıyormuş O yurt dışına gitmiş birsürü zamazingo Karakoldaki komiser Dava açma şikayetçi olursan uzar da uzar v.s beni vazgeçirdiler
O günden sonra Ah ettim kendi kendime bana artık bir taksi çarparsa Direk dalıcam sorgusuz sualsiz Hep banamı denk geliyo Kardeşim Yoksa hepsimi motorculara böyle yapıyor Benim gözlemlediğim kadarı ile Kimseyi Küçük görmüyorum Hepside Aynı Demiyorum Fakat Çoğu Eğitimsiz Araç Kullanmaktan aciz Kuralları Hiçe Sayan Müşteri Alabilmek için Başkasının Canını Hiçe sayan işi Gücü olmayıp Sadece Taksicilik Yapabilen Kişiler Gibime Geldi Ben Bir tane Adam gibi taksi şoförü görmedim Yada banamı denk gelmedi Bilmiyorum. Daha öncelerde hatırlayanlar bilir bir ara Taksicilerle Motorcular Arasında Baya Bir Polemik Yaşanmıştı
Yorumlarınızı Bekliyorum Acaba Sadece Böyle Düşünen Ben miyim ...........