Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

4 mevsim mont

REKLAM ALANI
    semih39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 FAZER
    arkadaşlar 4 mevsim mont istiyorum ben internetten uygun alabileceğim önerebilceğiniz ürünler var mı ? ben baktım bıraz ama pek güvenemiyorum nasıldır ıyımıdır dıye ?

ortalama verebileceğim fiyat 200-250tl
    ben birkaç ürün buldum en cokta bu hoşuma gıttı sizinde görüşlerinizi almak istiyorum ıyımıdır dıye ?
    http://www.hudsonderi.com/?urun-183-2521-C-HLK-Robocop-Bay-Cordura-Tekstik-Ceket.html

sizce bu ürün iyimidir bu fiyata alınır mı ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    bende buna her ay bakıyorum. fiyatı keşke 200 TL ye düşsede alsak
    6 yıldır aynı montu giyiyorum. Çırtlar zaten öldü de , renk de soldu artık. Yaş ilerledikçe pinti mi oluyoruz ne
    yok yok hayat şartları öyle gerektiriyor

http://www.hudsonderi.com/?urun-182-...eri-Ceket.html
    M.balibey bunu beğendi.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende buna her ay bakıyorum. fiyatı keşke 200 TL ye düşsede alsak
    6 yıldır aynı montu giyiyorum. Çırtlar zaten öldü de , renk de soldu artık. Yaş ilerledikçe pinti mi oluyoruz ne
    yok yok hayat şartları öyle gerektiriyor

http://www.hudsonderi.com/?urun-182-...eri-Ceket.html
    güzel ürün ama fiyatı cok beklersın bence düşmesi için :D zor yani :D bide deri benim tarzım değil ya ondan pek bakmıyorum onlara acaba diyer gösterdiğim ürün nasıl sizce alınır mı o fiyata daha iyi güzel baska ürün varmıdır piyasada?

flashdance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250-R & FZ6 Fazer
    "http://www.yildizticaret.com/cat/82/Erkek-Mont-_-Ceket" link'i incelersen bende IXON SHURIKAN satın aldım 1 ay önce gayet memnunum kullanışı dayanıklılığı vs.. tatmin edicidir.

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Deri her zaman kalitedir. Birde ucuz olsa :(
    Senin ceket de fena değil. Standart ceketlerden fiyatıda normal.
    Farklı markalarda bir çok ürün var. Son fiyatları bilemiyorum ama en fazla 25 yada 50 TL oynama olur. aşağı yada yukarı.

http://www.adamotorsiklet.com/detay.php?id=530
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4RIDERS-4-MEVSIM-CEKET-pmu1735.html

Ben yaz kampanyasından 135 TLye almıştım.Aynı fiyat olan normal montlardan kat kat iyi.Tavsiye ederim
    papazkemal bunu beğendi.

hercul3367 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt660r innova 125
    kaliteyi uygun almak istiyorsanız,sahibinden.com
    ikinci el takipedin.mutlaka düşüyor,sıfır dandirik
    ürün almaktansa,ikinci el korumaları sağlam
    almak daha iyi bence.
    Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
    Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
    http://gezginpardus.blogcu.com/

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    ben gecen yaz hudsondan bunu aldım...260 tl ye...
    http://www.hudsonderi.com/?urun-296-...eri-Ceket.html
    kışın kullanılmaz...
    2009 da 140 tl ye aldıgım shark marka mont buna bin basar...
    buda 2009 da aldıgım shark montun aynısı...
    http://image5.sahibinden.com/photos/...3063335axa.jpg
    bulabilirseniz bundan alın...

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    elimde 2. el prosev 4 mevsim mont var motorumu sattıgım için onuda satıyorum fiyat uygun ilgilenirsen bana ulaş özelden..

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    4 meysim mont diye birşey yoktur
    4 mevsim diye aldığın montu yazın giyemezsinhaa giyersin de sucuk olursun içinde kışın da çok soğuk havalarda içliğini takmazsan donarsın

en güzeli yaz için fileli mont kış için de tam kışlık mont almaktır
    M.balibey ve nietzsche bunu beğendiler.
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

chozen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW f 650 & Cbf 150 & Yakında inşallah Fazer
    Alınacak en iyi montlardan birisi de Dainese dir Ömürlük kullanırsın 200 tl vermektense 1 kere ver en azından Mont giy Durum cok kritikse Mohomax ı tavsiye ederim gayet uygun ve o paraya giyilebilecek montlar var ama yeri istanbul da sitesine bak beğen kargolat yada gel ist ye bugün bende Kırklarelin deydim Şirin güzel bir yer hiç gelmemiştim görmüş oldum ama sanırım yazın gelmek gerek
    Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
    Mevlana

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı chozen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alınacak en iyi montlardan birisi de Dainese dir Ömürlük kullanırsın 200 tl vermektense 1 kere ver en azından Mont giy Durum cok kritikse Mohomax ı tavsiye ederim gayet uygun ve o paraya giyilebilecek montlar var ama yeri istanbul da sitesine bak beğen kargolat yada gel ist ye bugün bende Kırklarelin deydim Şirin güzel bir yer hiç gelmemiştim görmüş oldum ama sanırım yazın gelmek gerek
    güzel bi yer ama kuru soğuk oluşu benı bitiriyor ya :D ondan aradada motorla cıkıyorum dısarı orta hallı bışey olsun ıstıyorum benım gösterdiğim ürünun bedenı ellerınde kalmamış sordm M beden arıyorum bıde duz sıyah bısey bakıyorum ondan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------

Alıntı speed_dream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 mevsim diye aldığın montu yazın giyemezsinhaa giyersin de sucuk olursun içinde kışın da çok soğuk havalarda içliğini takmazsan donarsın

yazlık file mont var full korumalı hemde dışardan gelmıştı bana POLO marka iyi ama renklı pek sevmıyorum oyle renklı gıyınmeyı :D

ben 4 mevsim kullanıyorum ama pek memnun değilim açıkcası, yazın havalnadırması yetmiyor kışın ise mont kısa kalıyor, bence mevsimlik mont almalısınız daha rahat edersiniz

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Alıntı possi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 4 mevsim kullanıyorum ama pek memnun değilim açıkcası, yazın havalnadırması yetmiyor kışın ise mont kısa kalıyor, bence mevsimlik mont almalısınız daha rahat edersiniz
    ya benım 4 mevsımde durmamın nedenı yazın cok mont kullanmıyorum uzun yola cıkarken kullanıyorum.yanı istanbula falan sureklı gıdıyorum havalar ıyıken ist.da cok motor kullandığım olmuyor genelde geldiğimde 1 hafta kalırım ondada karşıya gecerım 2-3 kez 20 km yanı surerım okadar yanı demek ıstedığım devamlı mont ustumde durmuyor o yuzden yazında benı ıdare edebılcek bısey olsun ıstıyorum.

Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9B 2011
    Motorun ustundeyken montunun da her zaman ustunde olması gerekır. Yazın mont gıymemızın asıl sebebı usumemek degıl korumalarından faydalanmaktır. Bence bır yazlık bır kıslık mont al ve mevsıme uygun olarak her zaman ustunde olsun.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı speed_dream adlı üyeden alıntı Mesajı göster

yoruma katılıyorum 4 mevsimlik nitro mont var yazın giyilmiyor içliğini taksan bile son bahardan itibaren donduruyor ve hemen su geçiriyor kışlık mont şart

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    doğru diyorsunuz ama yazın ustumde mont tasımak kolay olmuyor yazlık mont olsa bile burası ufak bı sehır trafık gıbı bı sorunu yok hızlı gıtme fln yanı hep arasokak benımde gıttıgım yerlere baktıgımızda bı aksam ustu cıkarım motorla kafeye falan gıderım yanı gıttım 1km yoldur onun ıcın mont pek tasımıyorum koruma bakımından tabı devamlı gıymek lazım ama yaşadıgım yerden dolayı pek illah giyicem diye gormuyorum şehır dışına gıderken zaten gıymek lazım cunku yazın bıle olsa o ruzgar ınsana yeter yanı.hem yazlık montum var full korumalı ama renklerını cok acık beğenmıyorum yanı ondan pek gıymıyorum ben düz siyah bişey istiyorum hem her zaman kullanıslı olsun dıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------

http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4RIDERS-TOSCANA-4-MEVSIM-CEKET-pmu2125.html

arkadaşlar bu mont nasıl görünüşte var biraz şu kolundakı telefonluk olan yerde çok hoşuma gıttı ogs veya hgs için super yer :Dboğaziçi köprüden geçerken ogs gerçekten sıkıntı ya bu ona çözüm getiriyor galiba veya navigasyon giriyorsa çok iyi :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------

arkadaşlar mont olayını şuan askıya alıyorum.motosiklet fuarından alıcam 28 şubattakı.

Motosikleti
    peugeot/satelis
    4 rıders toscona montumu motomaxtan kampanyalı olarak almıştım.
    L beden mont kullanırım bu montta kalıp farklı olduğu için XL aldım kalıp çok güzel cuk diye oturdu.termal içliği çok güzel karlı havada dahi hiç soğuk hissetmedim.montun kesimi harika robocop modeli gibi vucuda güzel oturuyor.
    benim yine aynı marka yazlık montum var yazın file mont olmazsa olmazımdır.
    tasiye ederim.
    [Zonguldak-MT]

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Venom air racing mont hakkında bilgisi olan varmı ?

http://www.motoplus.com.tr/urun/9901021512286/VENOM-CEKET-AIR-RACING-GRI-KRMZ-XS

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)