Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosikletler için ACİL ÇAĞRI cihazı

REKLAM ALANI
    muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    http://www.gaskrank.tv/tv/zubehoer/ecall-fuer-motorradfahrer-schnelle-unfallhilfe-eine-initiative-der-bjoern-steiger-stiftung.htm

Bu sadece avrupa ülkeler için geçerli, acaba Türkiyeye böyle bir uygulama gelirmi gelirse biz görebileceğizmi
    T R O E bunu beğendi.
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Duygulanmamak elde değil. bizim ülkeye gelsede bu telefon görüşmeleri ana habere konu olur. benden söylemesi.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Vay be.Şu yaşam standartlarında yaşamayı kim istemez.

Bizde ay sonunu nasıl getireceğiz diye düşüneduralım
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

pompei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    APRILLA ATR-7011
    Düşünce güzel ancak videoda+sistemde bana mantıklı gelmeyen bazı noktalar var.

-Race motorlarda viraj alırken sistem sinyal verip duracak
    -Kişi düştü ancak bilinci kapalı nasıl konuşacak durumu nasıl anlaşılacak kazamı değil mi yoksa motor yan ayaklıkta mı düştü.
    -Kazada o zamazingoya hiçbişey olmayacak mı?

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı pompei adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düşünce güzel ancak videoda+sistemde bana mantıklı gelmeyen bazı noktalar var.

-Race motorlarda viraj alırken sistem sinyal verip duracak
    -Kişi düştü ancak bilinci kapalı nasıl konuşacak durumu nasıl anlaşılacak kazamı değil mi yoksa motor yan ayaklıkta mı düştü.
    -Kazada o zamazingoya hiçbişey olmayacak mı?
    Avrupalı bunu düşünmüştür, cihazın ayarından motosiklet seçeneklerinden kendi motorunu seçersin ona göre sinyal verir, kazada o zamazingo hasarlanırsa zaten ambulansa gerek kalmaz
    T R O E bunu beğendi.
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

ÖZALTIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Rx-115, Yamaha Passol 2
    Bir benzeri bu ay ki CHİP dergisinde var icedot diye bir markanın ürünü .Kaza olduğu varsayılabilecek ciddi bir darbe aldığında daha önceden belirlemiş olduğunuz bir numaraya kaza geçirdiğinizi ve yardıma ihtiyacınız olduğunu bildiriyor.Eğer ciddi bir kaza değilse yardıma ihtiyacınız yoksa bu çağrıyı iptal etmeniz için darbe anından bi sonra iptal etmek için yeterli süre bekliyor çağrıyı ondan sonra gönderiyor.
    Find what you love and let it kill you.

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Konuşacak halin yoksa bile üzerinde Gps kesin vardır.
    Bilgisayar başındaki kadın solitere oynamıyorsa kazayı fark eder.
    call center buyrunn dediği zaman ses yoksa , hayırdır inşallah diyip bi ambulans gönderir herhalde.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Medeniyet ve insan hayatına saygı işte!
    rapcib bunu beğendi.
    ANGARAJ

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Scubert in E-Rider hizmeti sadece avrupada bazi ulkelerde calisiyor ne yazikki. Ayrica sanirim sadece Schubert kasklariniz ile uyumlu bir cihaz . Turkiyede onumuzdeki senelerde gelirmi bilinmez ancak yillik bir abonelik ucretine tabi tutuluyorsunuz .
    Buna benzer bir sistemi motosiklet takip hizmeti yapan bir firma da uyguladigini yazmisti ancak aradigimda ve bilgilendirme mailinde bu hizmetten hic bahsetmediler. Sanirim aktif etmediler daha .
    Turkiyede olsaydi 1 saniye dusunmez abone olurdum

Bu arada bu video yeni derlemisler sanirim daha once izlememistim urun sayfasinda urunu incelemistim . Cok iyi pazarlamislar. Guzel bir tanitici film olmus .

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------

Simdi sitesinden tekrar inceledim bu hizmet tum kask sahiplerine uygulanabiliyor , yani dilediginiz marka kaskiniza monte edilen aparat motorsikletinize bagli olan GPS ve Cep telefonu hattina sahip kutucuktan sinyalleri acil durum merkezine gonderiyor.
    Yani turkiyede bir operator ve bu tip saglik hizmeti veren kurulusun ortak calismasi lie bu hizmet saglanabilir .

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    o gelinceye kadar şununla idare edebilirsiniz http://www.globalstar.com.tr/kategori/7/ki%C5%9Fisel-g%C3%BCvenlik-%C3%BCr%C3%BCnleri
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Spot 2 gayet guzel bir urune benziyor ancak aylik odemesi ne kadardir yarin aramayi dusunuyorum .

babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    Bavulumu topladım Almanyaya gidiyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)