Mondial zıfır kask veriyo yeni motosiklet alanlara Wiwi
Kaskın kenarlarından içindeki Eps malzeme görünüyo vizör dandik mekanizma hemen bozuluyo
muayene istasyonlarında kaskla gitmek gibi satış yapılırken kaskınızın olması yeterli olur bence
agahahha hükümet kask firması filan mı satın aldı :D
En azından başlangıç olabilir bu bilinçlenmeye. Eksik ama güzel fikir. Satış sözleşmesi yapılırken, satılan kişinin ismine kesilmiş CE onaylı bir kask faturası iliştirme şartı olabilir mesela...Kask satıcıları da faturalarına CE onayını belirtmek zorunda olsalar. Böylece CE onaylı olmayan kasklar piyasadan silinebilir... Ya da silinmez ne biliyim:D
Beleşciler coğalıcak ( Abi be şu kaskını versene bi Yeni Motor Aldımda Motoru Alayım Söz Hemen Geri getiricem)....
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
kasksız değilde ehliyeti olmayana satılmaması daha mantıklı. hatta 2. el alırken bile noterde ehliyeti olmayana satış yapılmamalı.
CE onayı diyorsunuz da zaten bütün çin malı kaskların ECE ve DOT sertifikaları var.
Alın size DOT ve ECE sertifikalı bir kask çok mu bu güvenli şimdi. Her koyun kendi bacağından asılır kafasını sevmeyen karpuz kabuğundan kask yapar motora biner kafasını seven en azından bir LS2 kask alır.
Denetimler artmadığı ve cezai yaptırımlar hatrı sayılır derecede olmadığı sürece takmayan yine takmaz ki..
Aman saçım bozulmasın diye kask takmayan bir sürü vatandaş var, eh be insanoğlu düşünce kafan dağılacak, saçındaki jöleye kim bakar o vakitten sonra...
ekleme: Mengu16, o resimdeki kasklara da ayrıca sinir oluyorum kompozit başlık gibi Kafaya saksı düşerse falan korur ama
Çinlilerin her söylediğine inanıyor musun sen?
Kamera konusunda da 720p çeken 220 mAh'lik pille 2 saat çekim yapan kamera demişler ve 16 TL. Beğenip alan var . Kask da aynı, çinli bu yazar da yazar.
Olay budur..
Buradada hic kimse sormaz motosiklet alirken "Kask in varmi" diye...
Simdiye kadar birkere arkama Kasksiz birini aldim..
Oda 50 metre yemin ederim..
Sonrada kendime kizdim..
50 metre icin insan ehliyetini rizikoya sokarmi diye..
Cünki sadece ona ceza gelmiycek..
Ben kullanici olarak benide oyacaklar...
Burada Kask takmayanin anasini aglatiyorlar..
Polis gördügü an ayvayi yediniz..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
devlet saçmalamakta yine sınır tanımıyor
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
motosiklet bayileri motorla beraber uyduruk bir kask ( ya da sefer tası ) verir böylece alım sırasında ki kask zorunluluğu da yerine getirilmiş olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)