racing tecrübeliler burayaaaa
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ben de Mondial Racing 150HS kullanmıştım zamanında
-
Arkadaşım Kafanmı iyi senin 2 gün öncede buna benzer bir Topic açtın Olumsuz yorumları görünce şimdide yenisini açmışsın
Hele bi 3 ,4 sene geçsin ondan sonra açarsın topiğini neyin kafası bu anlamadım ki .
Bir önceki Konunda bu aynısı
http://www.motosiklet.net/forum/moto...00-gecisi.html
-
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
-
aslında vitesli sürmeyi biliyorsan hepsini kullanabilirsin ama asıl soru kaç dakika kullanabileceğin.
-
turan kardes benimde adımsoyadım senle aynı işe bak :D
-
büyüte büyüte nereye kadar büyütçen? Bu aç gözlü insanların gözünü ancak toprak doyurur.
-
bıktım usandım aynı başlıkları görüp okumaktan az araştırın bakalım var mı önceden açılmış böyle konu gelen geçen yeni başlık açıyor forum olduğu yerde dönüp duruyor ya gerçekten sıktı artık aynı muhabbetler
-
sen resmen emekliyon...bence 250 lik alman gayet mantıklı olurdu...bu hızla o 125 liğe 3 sene rahat binersin zaten...
250 lik tercih etmen ekonomik nedenlerden ise bişey diyemem ama öbür türlü yeterince tecrübe edinmiş olman lazım...
-
adem80 adlı üyeden alıntı
büyüte büyüte nereye kadar büyütçen? Bu aç gözlü insanların gözünü ancak toprak doyurur.
herkesin yaptığı şey değil mi bu ? insan yerine amacına göre büyütüyor motoru 1000lik bir şey alsın hiç büyütmeden o zaman , ee ne anladım ben bundan ... :/
Demek istediğiniz sanki biraz ters kalmış ya da bana öyle kaçtı..
Dikkat,
Can Kurtarır . Sonra Kafanızı Çok Vurursunuz Duvarlara ..
B.RAGA
-
yok öyle bir dünya arkadaşım
-
Büyük düşün, hedefin kawasaki zzr1400 olsun. Seri üretim en hızlı motosiklet .
-
rapcib adlı üyeden alıntı
herkesin yaptığı şey değil mi bu ? insan yerine amacına göre büyütüyor motoru 1000lik bir şey alsın hiç büyütmeden o zaman , ee ne anladım ben bundan ... :/
Demek istediğiniz sanki biraz ters kalmış ya da bana öyle kaçtı..
hayır. Öyle deyil. Ben 13 yıldır 125 cc biniyorum. Beni 100 km/h tatmin ediyor. Herkesin yaptığı şey deyil yani. 125, 250, 600, 900, 1000, 1300, 1500 cc nereye kadar?
-
hayır. Öyle deyil. Ben 13 yıldır 125 cc biniyorum. Beni 100 km/h tatmin ediyor. Herkesin yaptığı şey deyil yani. 125, 250, 600, 900, 1000, 1300, 1500 cc nereye kadar?
EGOLAR TUTKULARIN ONUNE GEÇMEMELI DİE BİR SÖZ VAR TUTKUMUZ MOTORSİKET MOTORU SEVEN ADAM 125CC İLEDE MUTLU OLUR YETMIYOR DIE BIRSEY YOK EGO VAR:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
125 cc alman bence küçük kalmış çünkü bende 125 ve 150 sürdüm ama gittim 250 cc satın aldım. Neyse hayırlısı olur inş. bu arada full topic açmışsın bende satın aldıgımda senin gibi heyecanlıydım ama tutupta hemen 250 aldım 600 lüğüde düşüneyim demedim. Herşeyin bi zamanı var, en önemlisi de sabır Bu hızla gitmemeni tavsiye ederim ;)
-
Şimdiden cc yükseltmeyi düşünürsen motorundan sıkılırsın hevesin kaçar
-
Paran olsa almazmısın bi 600'lük, yeme bizi adem abi
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Paran olsa almazmısın bi 600'lük, yeme bizi adem abi
yok mengü arkadaşım ne kadar param olursa olsun en fazla 250 cc. 250 cc den yukarı çıkmam. Ama daha büyük motor sürebilirmiyim, evet. Harley sürmüştüm bi ara. Sürerim belki ama almam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)