Honda Yeni Model MSX125 Avrupa icin uretim Monkey severlere
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Fuara göstermelik getirmesinler
-
-
Şaka maka gerçekten çok iyi olmuş kalite fışkırıyor sarı siyah ayrı bir güzel olmuş,5-6bini hakederde cbf150nin bin tl gibi üzerinde bi rakam olması hiç inandırıcı gelmiyor,bu işte bir terslik var,cbfmi çok para buna mı 6bin az,7-8 bin mi olur verilirmi o da,kafam karıştı
-
Takıldığım noktalar: jant çapı / egzoz borusunun çok korumasız kalması / şahsi beğenime aykırı olan hesap makinesi gösterge :/
Genel olarak acaip beğendim, enfes, zıpır bişey olmuş
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
KTM - Ducati arağı birşey olmuş.9.7 beygir çok düşük.İşçilik fuarda kendini gösterecek zaten ama güzel bir motor ile olmayan segmentini açmış bulunuyor Honda.
-
Bu dizaynı monkeyde değilde 250-300'lük supermotoda yapsana, Ama yapmaz Büyük hacimlileri satamaz sonra.
Görüldüğü üzere Honda dizayn özürlü bir firma değil...
Bide kürşat çalınmaz, çıkart eve falan demiş, kaç kilo bu şekilli hilkat geribesi ki? Minimum 85 olsa dry yine çıkmaz yine çıkmaz
-
güzelmis listeme ekledim
-
Bizim komsunun eskiden komur sobasi vardi, 3-4 kisi yerinden kimildatamazdi nerdeyse, temizlemek icin disari cikardiklarini gordum, 3-5 dakika sonra da at arabasi ile iki kisinin sobayi ucurusunu sobanin sahipleri tasirken agir cekim video izler gibi, hirsizlarda ise kac kat hizli oynatma cozemedim hirsizlarin biri de bayandi ustelik, yani bizim malimiz bize agir, hirsiza tuy gibi geliyor, saka bir yana guzel bence ama gucsuz gibi, test etme imkani bulabilirsem sagliktan dolayi deneyecegim, bu arada fiyati cbr125ten ve pcx125ten ucuz olacak, beklentim 5500-6000 araliginda, diger tanitilan modeller ise forza 300 ve CRF250nin makyajlanmis hali, yanlis hatirlamiyorsam CRF250M gibi birseydi.
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Bu dizaynı monkeyde değilde 250-300'lük supermotoda yapsana, Ama yapmaz
Büyük hacimlileri satamaz sonra.
Görüldüğü üzere Honda dizayn özürlü bir firma değil...
Bide kürşat çalınmaz, çıkart eve falan demiş, kaç kilo bu şekilli hilkat geribesi ki? Minimum 85 olsa dry yine çıkmaz yine çıkmaz
-
http://malaysian-riders.com/2013/01/10/honda-msx125-something-new/
-
güzel çok sevimli şık olmuş . 2. kişi yoksa çok çok iyi . Ters maşa koymaları çok havalı göstermiş motosikleti.
-
-
-
Aynen eşek niyetine. İkinci motor olarak düşünebilirim çok tatlıymış
-
oyuncak çok güzel tasarlamışlar. Gerçekten 125 sınıfına fark atacak bi tasarım olmuş
-
Güzel motosiklet. Hondaya böyle işler yakışır... CB125 gibi şeylerin yanında bunları da yapmaları güzel
Sağolsunlar tanıtım videosunda o kadar güzel özellik arasında "manuel hand clutch" ı da es geçmemişler
-
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
fazerdan sonra biraz küçük gelmesin?
9.7 bg oluşu ve ebatları, türkiyede kazaya davetiye çıkarır gibi geliyor bana. ciddi hızlara ulaşabilmesine rağmen "cm" takıntısı olan milletimiz trafikte bu motosikleti iplemezse fena kazalar olur. çünkü bize öyle öğretildi, işlevi değil boyu mühim olan
Muhakkak gelecek. Baksana 10'da 1'i Ama hem az yakması hem pratik olması şehir içinde kullanım için insanı cezbediyor işte. Görüntüsü de gayet sempatik
-
http://www.studentnewsie.com/honda-introduces-2013-msx125-monkey-for-europe-and-japan-15239/
~101 kg kadar deniliyor (Weight with full odm: 101,7 kg)
4 vites
Ön arka 12" tekerler
Su soğutmalı değil ama (olmasın zaten)
-
Zevk için 2.bir motor olarak düşünülebilir.5.000.00 Tl bunun için hiçbirşey ben 7.000 civarı diyorum bunun için Honda'nın nerde ucuz motor sattığı görülmüş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)