boyum 205 cm kilom 150 bu motor bana uyarmı diyeceğim ama demeyim küfür ederler galiba şaka bir yana bu motor benim olsa kimse çalamaz akşam eve gidince alır odaya çıkarırım
bu arada izmir yükselişe iki tane gelmişti gördüm çok ufak yalnız ikiside satılmıştı
hayırlısı olsun kazasız belasız
hocam alet baya tuttu bugün sahurdan bir grup geldi denizliye kadar bakmışlar hepsi satılmış zaten 2-3 adet gelmiş bayilere bu arada motor en fazla 153 kg taşıyor en azından üstünde yazan bu :D ayrıca kucaklanıp götürülecek kadar hafif değil hocam be 102 kg arkadaş hani ele alıp tutacak bir yeride yok :D yalnız inanılmaz ilgi çekiyor herkes bakıyor :D
sağolasın
Selamun aleykum. Öncelikle belirtiyim motoru dün aldım veilk defa bir motora sahip oldum oda bu motor çok hoşuma gittiği için aldım. İlk başlarda biraz istop ettirdim hiç kullanmadığım için aldığım yerden eve gidinceye kadar alıştım. Motor hakkında izlenimlerimi belirtiyim. Dışardan bakınca gözünüze küçük görünebilir ama üstüne bindiğiniz zaman hiçte küçükmüş izlenimi vermiyor dışardakiler garip bakınca aklınıza geliyor biraz minik olduğu Bu arada boyum 1.79 kg 88. İlk defa bir motora sahip olduğum için malesef yapmam gerekenleri bilmiyorum. Mesela 1000 km dolduğu zaman bakıma götürücem motoru ama forumda bi arkadaş 50 km sonra yağını değiştim yazıyor ben yağ nasıl değişir nasıl yağ konur bilmiyorum. Hangi devirlerde vites değiştiriceğimide bilmiyorum hıza göre ayarlamaya çalışıyorum. Motor yeni olduğu için gaza yüklenmem gerekiyormu? bugün 94 km hız yaptım mesela. Şimdilik bu şeyler aklımda bu sorularım ve ekstra sölicekleriniz var ise sevinirim. Mesela şöyLe yap benzin daha az yakar. Böyle kullanırsan motor daha uzun ömürlü olur gibi aklınıza gelen ve bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
hocam yağını 500 civarı değiştirirsen iyi olur.
benim asıl merak ettiğim motor hafifmi yani arka frene basıp motoru dikleştirebilirmiyiz ? bunu niçin soruyorum hırızlık vakalarından çok korkmaya başladım asansöre koyup cıakrabılme ıhtımalımız varmı acaba dikleştirip
Çok güzel alet, sürmeyi çok istedim resimleri görünce.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
Motor vitesli arka frene basıp nasıl kaldırıcazki devrilme ihtimali yokmu?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)