7200 e eğer bu fiyatı çıkartıcak yada çok zengin parayı düşünmeyen biri hariç bu fiyata alırsa cidden şüphe ederim yahu 7200 tl nedir iyi süper hoşta aşırı pahalı.
7200 e eğer bu fiyatı çıkartıcak yada çok zengin parayı düşünmeyen biri hariç bu fiyata alırsa cidden şüphe ederim yahu 7200 tl nedir iyi süper hoşta aşırı pahalı.
Bu nedir abi, bacağım kadar motosiklet, bunun nesi güzel 7200 birde ba ba ba
7200 liraya honda pocket bike . Acaba kaç tane satacaklar çok merak ediyorum.
Türkiyede tek kapılı otomobil bile satmıyor küçük diye . Getirecek ve satabilecek onca motosiklet modeli varken honda türkiye bu cüceyi hangi akla hizmet getirdi ?_????
Plaka ruhsat sigorta ile 8000 tl olur.
Honda fiyatlar konusunda motor satmamak için elinden geleni yapıyor.Ayrıca bizim gibi ülkelerde tutmaz çünkü motor ne kadar büyükse o kadar statün olur ama elin ingilizi alır, biner.
Fiyatı ürünün yurt dışı fiyatlarına göre normaldir. Yurt dışında bu fiyata sattığı ürünü kara kaşınız kara gözünüz için mi yarı fiyatına satacaklar? Kaldı ki olay kara kaş kara gözse, Japon'da da var o, orda da aynı fiyata satıyor.
Doğru düzgün motor kültürü olmayan ülkeye "monkey bike" getirirsen, olacağı bu. Japonya'da 50 yıldan fazla geçmişi olan bir sınıf.
http://en.wikipedia.org/wiki/Monkey_bike
Şurda da kardeşlerini görebilirsiniz:
http://www.honda.co.jp/motor-lineup/
Elmayla armutu karşılaştırmaya devam.
http://www.youtube.com/watch?v=awkEE1379so
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------
Birisi yakıt tükemini hakkında yorum yazmış önceki mesajlarda, fabrika değeri 1 litre ile 63.2km. Yani 100km'de maksimum 2 litre.
fish does not think, cause fish knows everything
Sadece benzin den dolayi alinabilir 50 cc 100 cc scoterler yerine bu dusunebilir. 5000 tl olsaydi scoter kuryeler toptan alirdi bence.
Bilmiyorum belki amatörce bir cevap olabilir ama internette gezip gördüğüm kadarıyla DUCATI'nin motor tiplerine benzemiş sanki özelliklede şu ön kısmı gayet hoş olmuş gerçi DUCATI'nin motorlarınında ayrı bir ağırlığı var görünüş olarak ya
an itibariyle almış bulunuyorum
buyrun arkadaşlar çeken arkadaş yukarıdan çekmiş normal de bu kadar küçük durmuyor gerçi bıy 1.80 kamera açısı da bir yere kadar :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------
amin hocam bana en yakın avm aydın da orada motor bölümü için ayrı güvenlik var zaten oldukça kalın zincirim var biz bile 1 saat uğraştık makasla kesmek için Zaten alarm siparişi verdim. Daha öncede almıştım sensörlü felan 5 km ye kadar motora yaklaşanı bile uyarıyordu
şahaneymiş bu arada.
evet sürmesi çok zevkli bu arada satan arkadaş Türkiye de ilk müşterisi olduğumu söyledi gelirken polisler durdurdu gülmeye başladılar :D bu gölgede kalmış galiba gelişimini tamamlamamış diye espiri yaptılar bu arada motor inanılmaz az yakıyor depo bomboşken 25 tl ye son sınırına kadar doldurdum. 100 km de 1.5 lt yaktığını söylemişler yurtdışında. Bu arada boyutuna bakmayın pcx den geçtim inanılmaz atik :D
Diversionu satarsam kesinlikle msx 125 alicam bende.
cok eglenceli sevimli al kucaginda tasi bebek niyetine o derece sevimli
100cc altı olup vergiden muaf olaydı iyiydi yaklaşık yıllık 1250km bedava olurdu yıllık
50 tl den bişi olmaz yahu
Bunu bu kadar para verip aldımda poket bike gibi duracağına Lifan Pony alırım 1/3 fiyatına çok daha iyi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)