Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

yeni motorculara yardım ve yardımın sınırı

Motovento
    REKLAM ALANI
    izmirliavukat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    siteye yeni üye oldum. çünkü içimde bir motor merakı başladı. Bugün yarın ÖTV ye yakalanmadan bir copper almak istiyorum. Buradaki üstadlarıma sormak istediğim 250cc lik bir suzuki ile başlamam uygunmudur? Hem parası hem boyutları hemde motor gücü olarak bna uygun gibi geldi.Uzmanlar ne der? Ayrıca daha önce hiç vitesli motor kullanmadım. Acaba sağ-sol el ve ayak kombinasyonunda zorlanırmıyım? Alışmam ne kadar sürer? Son sorum ben bu motorlar yaz aylarında haftada 2-3 kere izmir-çeşme gidip gelmek istiyorum. Bu zevkimi de tatmin edebilirmiyim? Vakti olup da cevap yazan arkadaşlar olursa şimdiden teşekkür ederim. Aranıza alırsanız sevinirim. Çünkü öğrenecek çok şeyim var. teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    NeTMaViSi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    3 motosiklet parçaladım şimdi tabanvayım :)
    vaktım var ama bılgım eksık
    yanı copper ler hakkında fazla bı bılgıye sahıp degılım ama sana Turkıye'nın yollarına enduro tavsıye ederım [ yola gıdıceksen ] ama gezı amaclı alıyorsan kross derım dag tepe toprak aşk kokuyoooo
    copper cılar bı el atın olaya bakım
    [COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
    TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]

çok teşekkür ilgilenmen yeterli. cevap bekliyordum ama bu kadar çabuğunu da beklemiyordum. burada sanırım epey bilgileneceğim.

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    emin ol ucuza alacağın çin malları modellerden çok daha dayanıklı ve performanslıdır.. bence suzuki'ye paran yetiyosa hmen al hiç kafan yorulmasın.. bir du şu ötv artışı durumu varken..

tamam ne demek istediğini anlıyorum ama sorum şu; şehir dışı asfalt yol gezilerine (en uzunu 150 km) uygun mu? ve vespa sonrası viteslerde sorun yaşarmıyım? yoksa intudera bayide bindim. Üstüne oturdum ayaklarım yerde çok güvendeydim. Ama yine de arabadan geçtiğim için bir ürkeklik var.

Motosikleti
    Arıyor
    zamanlaalışırsın bence vitesli daha zevkli.. 250'lik bir cruiser'la türkiye bile dolaşılır kafan rahat olsun hele de suzuki'yse..

Manjandreza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X9 200
    bence uygun bi seçim olur 250lilik bi motor acemiliğini atarsın hafiftirde seni zorlamas merak etme....vites konusunda alışman bu senin adaptasyonuna bakar ama alışırsın nelere alışmıozki uzun yol için chooper rahatlık zaten ama yol durumu vs normal olrak seni zorlayabilir...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Eğer arkanda kimseyi taşımaz fazla yük atmazsan 250 cc lik bir chopper şehirlerarası yolda aşağı yukarı tofaş şahin civarında bir performans gösteriyor. Bana kafi gibi geldi. Ancak tacizlerden sıvışıp topuklamak için ne yazıkki yetersiz.

çok teşekkür ederim. inanın ok yardımcı oldu. işin uzmanlarıda çoğunlukla bu seçimi destekliyorsa demek ki akılcı bir seçim olacak. gidip motorumu alayım bari

Motosikleti
    Arıyor
    al al kafan rahat olsun..

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    şimdiden hayırlı olsun bakalım!!:...
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    250 cc başlangıç için ideal marka bir motosiklet tercih etmen ve alım gücünün de el verebilmesi de bir artı senin için 150 km lik bir mesafe bahsettiğin motor için hiç bişey servis yedek parça konusunda sorunsuz bir marka güvenle alıp iyi bir başlangıç yapabileceğine inanıyorum şimdiden hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

siteye ve onu oluşturanlara hayran oldum. bir forumda bir acemiyle ancak bu kadar ilgilenilir. sağolun. ÖTV ye yakalanmadan yarın 08:00 da suziki de olucam.
    vergiler ne kadar tutar fikri olan var mı? bana anahtar teslim plaka dahil 8.600 YTL fiyat verdiler...çok yük oluyorum affedin

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hocam vergi falan satış fiyatının içinde,ötv artışına yakalanmadan alırsan sadece plaka ve motorlu taşıtlar vergisi masrafın olur,kendin yaparsan plaka 80-90ytl,mtv de 30 ytl,takipçiye verirsen vekalet parasıyla 180-200 tutar ortalama,bu arada biz izmir gurubu olarak reelde de görüşüyor,geziler etkinlikler düzenliyoruz ,sizi de bekleriz

nasıl takip edebilirim? benim motor biraz zayıf kalmaz mı sizinkiler yanında?

kabil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Kalmaz kalmaz, grup sürüşünde katılıma göre sürat sınırı belirlenir mutlaka.
    Amaç gezi yapmak, yarışmak değil neticede
    Four wheels good , two wheels better...

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dostum yarışmıyoruz,geziyoruz gezilerde ortalama seyir sürati zaten en fazla 70-80 oluyor,suzuki intruder250 ile çok rahat uyum sağlarsın,ben 125cc kullanırkende uyum sağlıyordum,şu anda da uyum sağlıyorum,önemli olan birlik beraberlik,etkinlikleri duyurular başlığı altında açılan [izmir]diye başlayan topiclerden takip edebilirsin,mutlaka bekliyorum

motorumu alır almaz ve iyi bir sürücü olur olmaz katılıcam. Bugün parasını ödedim sabahtan. Sanırım yatırdılar %8 den. Bu hafta içi teslim edecekler plaka yetişirse. Ben sizden sağlık raporunu rahat alabileceğim bir yer sorabilirmiyim? Ehliyet kurslarınan izmirde güvenilir bir kurs tavsiye edebilirmisiniz? Ben de B sınıfı ehliyet var.Sizleri yoruyorum ama....şimdiden teşekkür...Bu arada motoru teslim almadan mont kask gibi ihtiyaçlarımı nereden hangi markalardan karşılamalıyım? Ben ön cam takmak istedim, ancak 250 likler için yokmuş, 800 ün varmış. Herhangi bir fikri olan var mı?

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    izmirliavukat hoşgeldin dostum. Motorun hayırlı olsun, yanlız her soru sorduğunda "beni affedin / fazla oluyorum ama" gibi düşünürsen burdaki insanları üzersin. Buradaki herkes sana yardım etmek ve bildiklerini paylaşmak için can atıyor haberin olsun
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Yaw ön cam konusunda çıkar bir yol bulursan buraya yazıverde bende faydalanayım aklımı kaçıracağım bir türlü bulamadım hiçbiryerde . Bir internet sitesi falan yokmu bildiğiniz fiyatları da yazan.

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler