copperlar çok kopuyor, bence sen chopper al, ama onun da asıl adı cruiser'mış. ben de siteden öğrendim.
ne demişler, motor olsun da çamurdan olsun.
copperlar çok kopuyor, bence sen chopper al, ama onun da asıl adı cruiser'mış. ben de siteden öğrendim.
ne demişler, motor olsun da çamurdan olsun.
May the Force be with McLaren Mercedes
izmirliavukat şimdiden alacağın motoru kazasız belasız kullanırsın, bize katılırsın
zaten bizim model marka gubu olmadığından her türden motorlar la gezilere çıkarız... sadece ilk gezide baya yorulacaksın çünkü alışma evresi her şeyde oleduğu gibi yani. sonra grup gezilerinden kopamayacağına eminim...
choperci değilim bilgimyok, umarım güzel bi makina alırsın....
suzuki şimdi benim de menzilime girdi :]
bilgi verenlere teşekkürler
Fİytlarına bi bakmak lzım tabii
umarım çinli hemcinslerinden çok faklı değildir :S
izmirliavukat adlı üyeden alıntı
Dostum, gaziemirde , öz gaziemir sürücü kursu var. orda Aydan hanıma gidersen çok ama çokkk yardımcı olacaktır. Gerçekten müşteri memnuniyeti nedir görürsün. Benim adım Eser..
Eser arkadaşım dedi die geldim dersin yinede. Bu arada bende perşembe oraya gidip B olan ehliyetimi A2 B yapmak için başvuracağım...
Everything goes the way it should...
izmirli avukat kardeş eğer belinde fıtık yoksa chopper kullanılacak en ideal makine tabi daha önce chopper tecrüben varmı bilmiyorum biraz ağır makinedirler manevrası diğerlerine göre ağırdır bunları göz önünde bulundur.Grup sürşünde lider km 70 derse olay biter kimse kimseyi geçemez kimse gövde gösterisi yapamaz.Zaten choppercıların gezisine her raceci katılmaz sağlıcakla kal
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
kazasız belasız sürüşler dilerim sana motorcu hayatında
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
merhaba öncelikle aramıza hoşgeldin.. bende copper kullanıcısıyım ve çok memnunun istediğin motora gelince gerçekten güzel motor fazla düşünmene gerek yok..o sana kendini gösterecektir..alışma konusunda hiç canını sıkma birkaç ay sonra vites konuları sana çok basit gelecek.. ilk olduğu için acemiliğin hevesini kırmasına izin verme .. çünkü motor özgürlük motorculukta bir yaşam biçimi bence.. ayrıca yavaş diye düşünme .. daha acemisin önce biraz pişmen lazım .. daha sonra ileriye bakarsın.. zaten amaç hız değil gezilerdede maks 80 olur
Hocam, hoşgeldin...
Güle güle kullan...tam benim kafamdaki başlangıç motorunu almışsın ne güzel, ne mutlu...benim bütçem anca benim Blackie ye yetebildi...;)
Vitesti, şuydu buydu , en fazla 2 gün veriyorum abi sana....sonra zaten herşey kendiliğinden oluveriyor....çok keyifli...
Bence ilk etapta, önümüz yaz, belki korumalı, içi çıkan ceket ; dizlik ve olmazsa olmaz bel korsesi şart chopper için...
Bir de alabiliyorsan, çok fonksiyonlu kasklardan al, yani full face, çene kısmını yukarı kaldırıyorsun, oluveriyor helmet tadında püfür püfür....
Gerisi zaten sen kaşındıkça birşeyler bulacaksın emin ol....
Kazasız, belasız, iyi günlerde...
Bu arada bakma haa, ben de yeni üyeyim...;)
Üstadların affına sığınarak....
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
yahu ne kadar sıcak bir yermiş burası. sokağa çıkıyorum dönüşte derhal forum wc ye gidiyorum dönüyorum derhal forum...umarım arada motor kullanmaya zaman olur. Eğer buradaki insanlar motorcuysa ben doğru seçim yapmışım hatta geç kalmışım. arkadaşlar gerek kabiliyetimle ilgili gerekse seçimimle ilgili yaptığınız arka çıkma için teşekkür ederim. Ben izmirli bir avukatım. ismim murat. özel hukuk alanında ve özellikle iş hukuku alanında ne isterseniz sorun elimden geleni yaparım. hatta moderator isterse bir bölüm açsın hukuk sorunları olarak elimden geleni yaparım. Umarım yollarda karşılaşırız. 250 ye yeni başladığım için herkes destek verdi. Sadece bir arkadaş burada trafik teröristlerinden kaçmak için topuklamak zor olabilir dedi. Ben esasen yıllardır bisiklet sürerim. pazar günleri arkadaşlarla izmiri bilen bilir. bostanlı - kuş cenneti-seyrek-maltepe-menemen yapar döneriz takribi 70-80 km. o sebeple bu türden turlara alışığım. Eminim motor kullanmayı öğrendiğimde sizlerle olmaktan rüzgarın suratımı tatlı tatlı yalamasından büyük mutluluk duyacağım. Bu arada journeyman kask ve diğer korumalar için marka model veya biliyorsan seri v.s. ayırt edici bilgiler verirmisin? Acemi olduğumdan komik veya gereksiz şeyler alıp durmayayım. zaten motor parası biraz kastı Yani özellikle copper kaskı nasıl olmalı, parası neyse ne ama dediğin gibi hem güvenlik hemde rahatlık sağlayan kask, mont v.s. den bahsedermisin??? şimdiden teşekkür. bu arada yarın ist.e gidicem motor malzemeleri satan yerler vardır eminim. sirkeci ve etiler tarafında olucam. Bilen var mı???
motorun şimdiden hayırlı ugurlu olsun
bence cok guzel bı secım yapmıssın suzıkı ıle
izmirliavukat adlı üyeden alıntı
Murat kardeş;
Nacizane fikirlerimdi bunlar...burada benden 1000 kat tecrübeli arkadaşlarımız var kuşkusuz...
Ama illaki marka istersen, walla kask konusunda fiyatlarından zaten anlarsın...bir de kaliteli bir mal zaten "ben buradayım" der...bütçeni fazla zorlamadan alabileceğin epey seçenek var...keyif ve para senin dostum.. ama dediğim tarzda bir modeli bütün yıl kullanma şansın var yaz kış...
Korumalı cekette de fiyatlar zaten belli 150-200 euro arası çok düzgün mallar var...bunlarda da zaten üreticiler belli...dikkat edeceğin husus, içinin kapitonesi çıkabilen (yaz moduna geçen) bir model olursa 4 mevsim kullanma şansının olması...öyle bişi al..bir de tabii kalçalarına kadar örtmesi ve belden kuşaklı olması iyi olur..kısa modellerden tercih etme derim...
İzmir de malum, Kahramanlar da aradığın herşeyi bulabilirsin...biraz vakit ayırman lazım...
Selamlar, sevgiler...
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
Eğer , çoğunlukla İzmir içinde yani sıkışık tarfikte ev -iş-ev-market..vs. gidip geleceksen vitesli motorla işe başlarsan çok sıkıntı yaşarsın.Ve bu , seni motordan bile soğutabilir.Direncine ve azmine bağlı tabii. Ancak motora ilk başlamada herkesin olduğu gibi benim de tavsiyem scooter dır.Örneğin Piaggio / Beverley 250cc. lik bir scooter ile hem şehir içinde İzmiri didik didik edersin ve hem de gereğinde tüm Türkiyeyi sorunsuz dolaşırsın.Büyük jant teker olması bakımından Beverley250 her türlü yol şartında size çok kolaylık sağlar.Yol tutuşu mükemmeldir.Önünüze ani çıkan tümsek/çukurlarda çok kıvraktır.250 cc. lik vitesli bir motorda bulacağından fazlasını bulursun. En azından rahat bir motordur.
Ben 2004 ten beri kullanıyorum İstanbulda.Şehir içinde çok çok ideal.Şehir dışında da Sinop'a bile gidip geldim. Hiç sorun yaşamadım.
Kesin tavsiye ederim.
YaşarÖzalp
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)