yolda kaldım...kurye arkadaştan allah razı olsun...
-
Reklamlar
-
Motora biraz daha benzin koy, boş depoyla geziyosun hava yaptıysa demekki
-
-
Geçmiş olsun Öncelikle Motorcunun motorcudan başka dostu olmaz lafı yine gösterdi kendini Aslında Hepimizin Öyle Durumlarda Durup Yardım Etmemiz Gerekir diye düşünüyorum bende Ben Şahsen dururum Araç Yada Motosiklet İnsani yardım Sonuçta Hepimizin Duyarlı Olması Gerekir
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
-
depo full dolu ise bazen yapar
arkadaşa da tşk az kalır bence
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Geçmiş olsun 2007 de benimde benzin bitmişti yedeğe almıştım ybr 125 ile 3,5 km sonra rampa çıkarken stop etmişti neyse emniyet şeridine çekmiştim sağını solunu kurcalıyorum benzinden olduğunu tahmin edemiyorum çünkü en az 50,60 km daha gitmesi lazım yedekte neyse sağolsun repsol 1000rr lı bir arkadaş yavaşladı arkasında hatun kasklar arai vs 2 ara gazı verdi tekere aldı uzamıştı yardım etmesede güzel bir show yapmıştı hiç unutamam ama kuryeler candır ,harbi motorculardır önce onlar koşar yardıma neyseki benzinci 200 metre geride vardı aldım devam ettim ybr 4 yılda bir kez bile yolda bırakmamıştı bu benzin olayının dışında......
-
Benzin "hava yapsın !! , böyle bir şey duymadım doğrusu , senelerce motor kullandım yaşamadım da , geçmis olsun diyelim , kuryeye de tebrikler , , keşke ismini ve nerede çalıştığını falan sorsaydınız onure ederdik buradan !.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
Ben kurye arkadaşlarımızın böyle çok yardım hikayelerini duyuyorum helal olsun kardeşlerime bu kadar zor çalışma koşullarında dört teker iki teker fark etmez yardım ediyor birçoğu. helal olsun onlara bu havalarda Allah yardımcıları olsun kazadan beladan Mevlam korusun hepsini.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
-
Yolda kalana yardım etmek insana, insan olduğunu hissettirir.Kurye arkadaşa da tebrikler.
Ben de ne zaman yol kenarında ve ya zor durumda bi motorcu görsem dururum mutlaka var mı yapabileceğim bir şey diye sorarım.
-
kuryeler candır, o arkadaşın yanında artistlik yapan repsolcüde patlıcan
[B][I]Honda CBF 150 & Shoei XR-1000[/I][/B]
-
kurye candır can..... bendeniz ramazan can...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
insanlık ölmüş sanıyordum ölmemiş demekki o arkadaşa tebrikler ne kadar dua etseniz az
-
ganga bu sıkıntı hava mava depo değil şu bizin menşur dalga...
zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Sayın Bayilerimiz,
Yeni CBF150 kullanan müşterilerimizden sabit hızda motorun kesiklik yaptığı
doğrultusunda şikayetler alındığı bilinmektedir. Bu konuda HTR tarafından
Japonya Honda kalite departmanına yollanan motosiklet üzerinde yapılan
analizler doğrultusunda sorunun belirli koşullar altında karbüratör tahliye
hortumunda araç hızı ve rüzgar etkisi ile oluşan vakum nedeniyle
karbüratörün yanma odasına yeteri kadar yakıt besleyemediği ve bunun
sonucunda da fakirleşen karışım nedeniyle yanma veriminin düşerek motorun
çalışmasında tekleme şeklinde soruna neden olduğu şeklinde belirlenmiştir.
Yapılan testler sonucunda sorunun çözümü gerçekleştirilmiş ve bu konuda HM
tarafından bilglendirme yapılmıştır. İnceleme sonucu tahliye hortumu iç
çapının 1.5 mm’ye düşürülmesi ile karburatör sisteminin hava akımından
etkilenmeden işlevini sorunsuz yerine getirdiği görülmüştür. Konu hakkında
detaylı bilgi ektedir. Kalıcı çözüm için Honda tarafından tasarlanan
iyileştirilmiş hortum, Honda Çin fabrikasında üretilen motosikletlere çok
yakında takılmaya başlanacaktır.
http://b1110.hizliresim.com/q/x/6rft.jpg
kaynak için...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ilestirme.html
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Ben en son bi elektirikli bisikletli gördüm iteklerken yardım lazımmı diye sorduğumda sanane sana mı düştü demesinden beri pek durmuyorum
Pşşştt Unutma ! Sen Bu Yazıyı Okurken Birileri 299 + da Adrenalin Patlaması Yaşıyor
-
-
................
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
-
-
Bir keresinde benim de benzinim bittiğinde yardımcı olmuştu bir kurye abi. Zorda kalana yardım edenden Allah razı olsun.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
-
Arkadaşlar Tamam Her Araç durmayabilir durmak zorundada kimse değildir bir kişi durmadı diye yardım etmedi diye bizde başkalarına aynı şeyi yapmayalım Bu ister Motosiklet Olsun İster Araba olsun İster Yaya İsterse karşıdan karşıya geçmek isteyen bir Hayvan Bizler İnsanlık görevimizi yapıp hiçbir karşılık beklemediğimiz sürece inanın Belki Motorculuğun Motorcuların Çehresi Değişecek Belkide o insanın ettiği dua ile Kazadan bela dan kurtulacağızdır.Hadi ne Duruyoruz o zaman Yollarda yardıma muhtaç o kadar çok varlık varki Ne mutlu yardım edebilene.
Mevlana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)