Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

yolda kaldım...kurye arkadaştan allah razı olsun...

REKLAM ALANI
    Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    cbf 150 motorunda kronik tekleme sorunu zaten var. yeni modellerde, egzost boğumlaını onun içinmi genişlettiler diye düşünmüştüm.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

kurye kardeşimi gözlerinden öpüyorum...

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı chozen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Tamam Her Araç durmayabilir durmak zorundada kimse değildir bir kişi durmadı diye yardım etmedi diye bizde başkalarına aynı şeyi yapmayalım Bu ister Motosiklet Olsun İster Araba olsun İster Yaya İsterse karşıdan karşıya geçmek isteyen bir Hayvan Bizler İnsanlık görevimizi yapıp hiçbir karşılık beklemediğimiz sürece inanın Belki Motorculuğun Motorcuların Çehresi Değişecek Belkide o insanın ettiği dua ile Kazadan bela dan kurtulacağızdır.Hadi ne Duruyoruz o zaman Yollarda yardıma muhtaç o kadar çok varlık varki Ne mutlu yardım edebilene.
    sana kısmen katılıyorum ama sadece kısmen madem okadar insanlık önemli neden bir tane araba durmadı demek onların insanlıktan bir haberi yoktu kimse kusura bakmasın.
    allahtan çantayı motordan ayırdım yoksa motosikletim de yanabilirdi.bu zihniyetteki insanlar sen kaza yapsan da durmaz ben de o yüzden o şekilde bir yorum yaptım
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Acaba benzinde pislik vardıda , kurye arkadaş akıtınca gitmiş olabilirmi Benimde aynı senin gibi bir olay başıma geldi. Önce motor kesik kesik çalışmaya başladı devamındada stop etti. Sonra 3-5 kez marş basarken bir anda çalıştı ve hiç birşey yok gibi yoluna devam etti Servise sorduğumda benzindeki pisliğin buna yol açabileceğini söyledi.

Meğersem benzini aldığım yer hakkında kirli benzin verdiğine dair, çok şikayetler varmış :( Belki senin olayda benzerdir...
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)