Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

sizce ne almalıyım ??

Motovento
    REKLAM ALANI

öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum allah nasip ederse subat ayında motor almayı düşünüyorum ama iki motor arasında kaldım mc-x mi yoksa arora 200 tiger mi ? nette dolaşırken aroranın servisi sıkıntı oldugunu ögrendim dogru mu ?

(not:başka önerebileceginiz motor var mı limit 3000-3500)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yakamoz7795 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05' Kawasaki Z750S
    Kuba Faswind200R Öneririm. Ben Kendim Kullanıyorum 2011 Model 9500Km daha 1 defa olsun yolda bırakmadı bakımları zamanında yapıldığı sürecede sıkıntı çıkarmaz.
    Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R

Kubayi pek onermiyolar saglam degil diyolar

TiRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ??? (haziranda)
    kanuninin yeni gv170 ,gt170,s170t modellerini düşüne bilirsin fakat risk almıs olacan sonucta yeni
    (denede bizim gibi ilkbaharda motor alıcakların yeni modellerle ilgili fikri olsun

Tvs apache nasil peki?

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Alıntı mete96 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tvs apache nasil peki?
    http://www.youtube.com/watch?v=7owwkdefvas

TVS apache'nin kısaca özeti. Şahsen denemedim. Bilmiyorum. Barkın Emmi'nin söyledikleri. ben onun yalancısıyım. gerçi neden yalancı olayım ki. Yalan günah.. Töbe töbe.....
    Yok yok saat 00:16 oldu. yatayım ben. yine saçmalamaya başladım.

İyi geceler.

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    mondial alma kardeş biz yandık siz yanmayın bu güne kadar hep savunuyordum bu saaten sonra bitmiştir gözümde mondiallerde çinlilerin hepside, git ikinci elde olsa japon al en en kötü apache al dostum başın agırmasın benim gibi ;)

Apachede titresim fazla dio kafam iyice karisti

chozen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW f 650 & Cbf 150 & Yakında inşallah Fazer
    Bilindik birşey al 3500 çıkarabiliyorsan Temiz bir CBF 150 Olabilir Apachi de olablir Ama Kanuni Yada Mondial Tavsiye Etmem
    alikan bunu beğendi.
    Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
    Mevlana

Cbfleri niyese kanim isinmadi apache de titresim cok oluyormus

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    yamaha ybr tavsiye ederim ne titreşim var ne başka birşey 2 sene kullandım çok zevkli sürüşü var 3500 e 2011 leri bile bulabilirsin..
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Sahibindene baktim temiz var ama apacheye yogunlastim eger o olmazsa ybr olur

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Apache ya da ybr tavsiye ederim.İkisi de güzel motorlar.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

nash_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 V-Strom
    Alıntı BLaCK_j.W.a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yamaha ybr tavsiye ederim ne titreşim var ne başka birşey 2 sene kullandım çok zevkli sürüşü var 3500 e 2011 leri bile bulabilirsin..
    Alıntı haojin2005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Apache ya da ybr tavsiye ederim.İkisi de güzel motorlar.
    Aynen katılıyorum. Benim YBR kullanan arkadaşlarım da memnunlar.

yakamoz7795 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05' Kawasaki Z750S
    Kullanana göre değişir sen depoya sadece benzini koyupta yağına filtresine bakmaz isen her motosiklet kötüdür buna yamaha honda vb hepsi dahil bunları zamanında yaparsan sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.

bu linkten http://www.motosiklet.net/forum/moto...basligi-9.html resimlere bakarak motoru inceliye bilirsin search16 (Coşkun abimizin) motosikleti (Faswind200 LPG RR detaylı şekilde resimleri çekip yüklemiştir ve oda şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamamış + bu motosikletin motorunu kuba değil Um Global üretiyor o yüzden diğer çin malları motosikleti ile karıştırmamanı tavsiye ederim.
    Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Boşver Mondiali Cbf 150 al

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    herkes kullandığı motoru övmüş kafan hangisine yatıyorsa onu al her motorun artısı ve eksisi var unutma
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    tiger 200 ü bana soracaksın mondial mcx i de o motoru kullanmış birine....
    sana şöyle deyim tiger 200 ü gözün kapalı alabilirsin...şahsen ben öyle yaptım hiç de pişman değilim...ben arora tiger 200 de aradığım herşeyi buldum...hızsa hız,konforsa konfor,görünümse görünüm...ne ararsan var bu motorda...rampalarda bayılmayı da unutursun ayrıca motor kalıp olarak da çok büyük,sanki ata binmiş gibi hissedersin kendini...hatta bir ara bu moto calibre almaya niyetlendim bu moto calibre yi görünce şaşırdım benim motorun yanında küçücük kalıyor boy olarak ve hala arora tiger 200 ün üzerindeyim,kıyamadım tigerime
    al sana bir de resim....bak ve kendini üzerinde hisset...benim dağ kaplanım
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

Serdar1547 hocam hizi nasil

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı mete96 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Serdar1547 hocam hizi nasil
    hızı düz yolda uzun süre 125 ile 130 arası gidiyor ama bayır felan denk gelirse 140 a kadar çıkıyor yalnız 120 ye çok çabuk geliyor...hız elbette önemli ama asıl önemli olan 120 deyken motorun seni yormaması sonra önüne bir rampa gelince motorun 90 a düşmemesi ve sabit hızını koruması(120)...hızdan ve yana güçten sıkıntın olmasın sonuçta 200 cc lik makina...namı değer tork makinası...iki kişiyle de tek kişiylede 120 ile uzun süre gitmekde bu motor için mümkün
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)