bu ebayden motor alma olayı nası oluyor?
var mı yapan? honda cb750 alıcam bi tane
bu ebayden motor alma olayı nası oluyor?
var mı yapan? honda cb750 alıcam bi tane
fuck martha stewart !
Tek akıllı sen değilsin.
ebaydan motor mu bi tanede bana söyle
Slayerrr birer tane de biz alalım ısrar ediyorum.
paketin uzerine gift yazdir, degerini de 49 dolar yazsin kargo dahil, sorunsuz alir binersin
motora bak
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-CB-1981-Honda-CB-750F-Custom-Cafe-/110990911996?pt=US_motorcycles&hash=item19d792e9fc #ht_500wt_1182
fuck martha stewart !
la ben ebaydan geçenlerde telefon kapagı siparişi verdim 2 ay oldu gelmedi :D 8 dolar mıydı neydi parasıda
motoru parça parça al burada topla
Bizim bilader telefon getirdi İrandan bir o telefon parası kadarda gümrüğe verdi haberin olsun
Adamı doldurmayın 15 gün sonra bir başlık açılmasın ebayden motor aldım,hala gelmedi diye
Tİme_ShİFT42
Telefonu yanında getirip pasaport'a işletmediğin müddetçe posta yada kargo ile telefon getirmek tamamen yasak.
ali expres de de lpg li scoter satıyorlar...almasını biliyorum da trafiğe nasıl işleteceğiz onu bilmiyorum işte
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Sen türkiyeden bak abicim.
ebay da motor almak mı amanin
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Motor bloğu da yasal olarak giremez ama parçalanıp gümrükten geçirilebilirse muayenede motor numarası sorun olmadığı için kullanılabilir. Yani yasal olarak kullanılmış motor (engine) ve şase getirilemiyor. Bunlar sıfır ve faturalı olursa vergilerini ödemek şartıyla getirilebilir.
Yanlışım varsa düzeltin ama pasaporta 1 yıl içinde sadece 2 ürün işletiliyo
Eğer böyle basit gelseydi ortalık motor ve araç mezarlığı olurdu.. Ebaydaki araç fiyatlarınada bakın (Mesela Ford Mustang)
Daha 1 ay önce honda CBR 1000 motor parçaları getirtelim dedik. Fakat gümrük - motor numarası - kargo vs. çoook fazla.
900 dolar olan motor bize 5250 Tl gibi bir fiyata geliyor. Araştırdık gümrüğüylede konuştuk DHL ilede. Tek artısı Mesela Türkiye'den parçacılardan almaya kalktığında 6000-7000 gibi fiyat var ve motorun üzerindeki kablolar ve ek parçalar olmuyor. Gavur full takım taklavatıyla motor satıyor.
Ve Türkiye'de 2.el motor vs. getirilemiyor ruhsat vs sorun oluyor...
Ki daha o motoru Emniyete şase numara kısmına hiç bakmadık.
Kısacası Getirmek zor.
Elinde para varsa git bin gel.
Yoksa kargo vs. vs. doğru düzgün gelmiyor.
Kargoda gümrükde kalma ihtimali var.
Slayerrr'in dediği gibi tek akıllı muhabbeti
Hoşcakalın.
Parça parça al birleştirirsin
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)