2004 model cbx250 mı yoksa 2011 model cbf150 mı
Reklamlar
-
bu hafta sonu istanbula gidecktim motoru görmeye ama hava şartları uymadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
bu hafta sonu motoru görmeye gidicektim ama hava şartlarından dolayı gidemedim temiz ise kaza yok ıse içime yatarsa alıp gelıcem inşallah allah kısmet ederse
Reklamlar
-
burak59 adlı üyeden alıntı
bende zaten cbf150 kullanıyorum fakat hevesimi aldım 2 sene oldu kullanalı ama hevesım suan tiwstrde250 cc olarak ve uzun yollara gedblmk ıcın alıcam rahtlıkla 2 kişi binilcek genelde
6 yıl twister kullandım, Türkiye turu yaparsın,birşey olmaz.Bazı yabaniler twister'ı EŞŞEK gibi kullandığı için,çok yıpratmış olabilir.Alırken dikkatli olmanı öneririm.
-
twister'ın bakımlarını nasıl peki ??
-
cbx 250liği 1 yıldan fazla ve 20 bin km'nin üzerinde kullandım,
iyi bir tamircin güvenilir bir ustan yoksa başını ağrıtırsın o motorla,
tek silindirli ve torklu bir motor, kartel ile sibobların arasındaki mesafe çok uzun, egzantirik zinciri çok fazla uzun geliyor
ister istemez o vuruntuda bollaştırıyor, şangır şungur sesle çalışıyor motor.
performansı ve yakıt olarak iyi bir motor ama, hiç bir yakınımın motoru almasını tavsiye etmem,
kıçı kırık debriyaj tasına deli paralar ödenmesini istemem.
-
Cbf 150 den şaşma. Her türlü parçası ucuz, ekonomik.
Cbx250 dedigin makina 9 yaşında artık, parçaları pahallı, tüketimi verdiği performans karşısinda bence fazla.
-
sonuçlar olarak almıyım yanı cbf 150 ye devam edıyım
-
twsterı alınca bakımlarını honda bayısınde yaptırsam nasıl olur sızce pahalımı olur ??
-
Bendede cbx 250 twister var çok memnunum motorumdan hem sen uzun yola gideceksen çok rahat edersin sonuçta 250 cc
-
BLACK TIGER adlı üyeden alıntı
Bendede cbx 250 twister var çok memnunum motorumdan hem sen uzun yola gideceksen çok rahat edersin sonuçta 250 cc
bakımları nasık pekı pahalımı ?
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)