s.a arkadaşlar sizce 2004 model cbx250 km 40.000 de yoksa 2011 model cbf 150 km 17.000 sızce hangısı arkadaşlar takas olurmu cbf ile cbx?
s.a arkadaşlar sizce 2004 model cbx250 km 40.000 de yoksa 2011 model cbf 150 km 17.000 sızce hangısı arkadaşlar takas olurmu cbf ile cbx?
İkisi arsında epey fark var.Ben olsam iyi durumdaysa CBX250 alırım.
Kısa bir süre cbf150 kullandım, yakıtı 2,5 3 litre civarında.. çoğunlukla şehir içinde kullancaksan cbf150 alman mantıklı olur.. cbx250 nin yakıtının biraz daha fazla olduğunu duymuştum.. 4 litre civarında, 4 ün altına pek inceğini sanmıyorum 250liklere göre çok yakıyor.. 150nin parçası bol.. illa commuter alcam dersen cbf150 yi 2.elde elden çıkarmanda kolay olur.. ama tabi cbx250nin verdiği keyfi verceğini düşünmüyorum.. pizzacılar gibi gezersin aralarda =)))
artısını eksisini yazıp, istediğini karşılıyor mu diye bakarsan kendince doğru kararı verirsin
Şimdiden hayırlı olsun...
cbf alırdım kafam rahat olurdu...2004 makina bana 40 bindeyim diye gelmesin ya inanmam...
cbx dediğin twıster 250 ve bu makinanın parça fiyatları akla zarar bi şekilde staılmakta...yan sanayise az denecek kadar çok...sağlam ama risk almayı sevmeyen biriysen gereksiz...dijital ekranın hatırına alayım diyorsan al ve tork için...cbfle yanyana bile gelmez ama sen bilin dostum...gönlündetki cbx ama mantıken cbf...iki ucu .oklu değnek..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
2004 model 40000 bnde resimlerde düzgün temiz gözüküyo ben gezilere katılmak ıçın düşünüyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-40.binde-garaj-motoru-250-twister-6-vites-101597162/detay
al cbf dostum cbf parasını haketmiyor cbx ise orjinal japan sonuna kadar tavsiye ederim ha cbf japon olsaydı yinede twister derdim
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
bana pek inandırıcı gelmedi ilan makyaja aldanma, aman diyeyim dikkat et bu serinin büyük abilerinden farkı yok parça fiyat ve servis masrafı açısından! sana gel benim motoru vereyim kafan rahat olsun;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-biniciden-2006-model-servis-garantili,temiz-102793990/detay/
Cubuf 150 çok rahat ve ekonomik bir makina. Ama twistera bindiğinde gerçekten motor kullandığını hissediyor insan. Gezilere katilacaksan ve iki kişi gezeceksen, redline olmadan 2 kişi 120-130 km hız rahat yapmak istiyorsan twister veya cbf 250. Bu arada üretim yeri brezilya ama işçilik ve malzeme kalitesi harika.
benim hazır param yok ben sadece takas yapıcam
Bende motosikletimi almadan önce tamda ikisi arasında kalmışdım.Bence Cbx-in sadece artı yönü güçlü olması.Uzun araştırmalar sonucu cbf 150 sahibi oldum.Hiçte pişman olmadım.(çoğu kişi yağ yakması var diyor ama benimkinde çok şükür öyle bir problem de çıkmadı)
twisterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
Allah'ına Kurban My name is Tork
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
twistrmı szce
CBF 250 Kullandım sürüşü gayet keyif verici ve sağlam bir motor şimdi cbf 150 ye nazaran eksileri ise Fazla yakar parçası pahalıdır Genelde eksantrik zincirlerinde sorun yoktur ama var gibi ses yapar . Motor bölümünden arıza yaparsa orjinal parça kullanman gerekir kullanmassan bidaha adam edemessin kolay kolay arıza yapmaz ama yaparsada canını sıkabilir cbf 150 nin ise Fazla eksisini görmedim 1 senedir kullanıyorum az yakar gidişi idare eder parçası cok ucuz en sevdiğim yönü ise 250 deki gibi amortisörünün göbekte olması sürüş keyfi ve virajlarda cok iyi Ben CBF 150 Derim
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
cbx250'nin paraçaları ne kadar kı o kadar çok pahalımı ayrıca bunun bakımları nasıl oluyor yağ değişimi falan aynımı cbf ile 2000 km de mı değişiyo yoksa farkılımı bide cbx 250 ile uzun yollara hiç sorunsuz gidebilirmiyiz sizce???
Cbf 150 ile kiyaslanirsa parçaları tabiiki pahalı.
sıfır bir cbf 150 al
çanta al iyi bişi kappa givi olabilir..
koruma demiri taktır..
yagına dikkat et sıkıştırma fazla
cocugun gibi seversin...
sana bir kurye tavsiyesi..
80 binde refekte oldu 92 bin km de şuan benim kullandıgım cbf...
konforu var dogrudur..
fakat benim kullandıgımda ne amortisor kaldı ne göbek..
ama kız gibi bakarsan zaten saglam motosiklet baya uzun süre binersin
cbf 250 ve cbx e binmedim..
almak benimde aklımda aslında 250 cc olarak
1 parcası pahalı deniyor..
2 sorunlu kronik deniyor
3 biraz yakıyor deniyor..
aklıma yer eden bunlar
250 cc motosikletle uzun yol yapılır dogrudur..
cbf 150 ile de yapılır gazı sabitle 85 e
istanbuldan karsa kadar gidersin..
bende zaten cbf150 kullanıyorum fakat hevesimi aldım 2 sene oldu kullanalı ama hevesım suan tiwstrde250 cc olarak ve uzun yollara gedblmk ıcın alıcam rahtlıkla 2 kişi binilcek genelde
250 liliğin tadını almış biri olarak kesinlikle twister derim..Temiz motor kazasız ise al derim..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)