abi kaç basıyo bu muhabbeti:)
Reklamlar
-
bugün benzin alırken yan pompadan benzin alan otomobil sürücüsü abi kaç basıyo bu dedi
adam 50li yaşlarda ben 30 ama kasktan falan yüzümüz gözümüz gözükmüyor adamda şansını abiden yana kullandı. neyse görüntüsüne bakmayın bu çok hızlı gitmiyor cc düşük bunun dedim.adam gene iyide kaç gidiyo deyince saniyede 45 50 mt gidiyo dedim.adam saniyedemi dedi evet saniyede dedim.uuuu kaçbin motor var bunda bizim arabalarda saatde ancak 200 gidiyo demezmi kaskın içinde gülmekten yarıldım
Reklamlar
-
bende yeni merak sarmaya başladığım zamanlar adamın zx-10 una abi bu 250 likmi dediydim oluyo böyle şeyler
-
güzel muhabbetler bunlar
abi bi ön kaldırsana bi depoyla ne kadar gidiyor vs. vs.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
Motorcuların kabusları
Abi kaç basıyo ?
Abi kaç para ?
Yanılırda cevap verirsen şenliğe devam
ooo abi o paraya şahin alırım ben
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
Kocaeli İl Temsilcisi
kaç basıyo ? güzel soru ben her bindiğimde 160 ı görüyorum
yemin ederim !
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
bu saydiklariniza insan alisiyorda en son bi cafede otururken garsonun gelip yanimdaki kaska bakip 'gavasaki kaski mi bu?' Demesiyle farkli bi boyut kazandirdi olaya
-
-
-
leventgocukl adlı üyeden alıntı
bu saydiklariniza insan alisiyorda en son bi cafede otururken garsonun gelip yanimdaki kaska bakip 'gavasaki kaski mi bu?' Demesiyle farkli bi boyut kazandirdi olaya
Yarıldım gülmekten yediğim hıyar boğazıma durdu boğuluyodum
-
petrole her gidişimde abi kaç paraya doluyo bunun deposu dolar mı bu yaaa.. Tepkileriyle karşılaşıyorum.. Eh yetiverin be... Artık soranlara napcan parasını sen mi ödücen diyorum dönüp gidiyor. Her adama aynı muhabbeti anlata anlata nereye kadar....
Bide meşhur soru var onu atlamamak lazım
+abi 1000lik mi bu??
-Yok 5000 lik
+En çok kaç yaptın?
-basmadım hiç..
+ben olsam 500 yapardım sen bu işi bilmiyon....
-Ben orda iptalll
-
Hİç denemedim ama 210 gördüm dediğimde soruyu soranlardaki surat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)