motosiklet ekipmanını indirimli almadıktan kucaktan kucağa gezmek kaçınılmaz. canımız için çok değil yea deyip vicdan azabından da kurtuluyoruz nasıl olsa.
her gün indirim sitelerinde dolaşan kadınlar vardır ya onlar gibi olun mutlu olun ihtiyaçlarınızı önceden kestirerek cepte de bir miktar para tutuarak ucuz yollu sahip olabilirsiniz. ben hiç yapamadım...
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
geçen motomaxa bot yağmurluğu sordum 50 tl dedi. Daha sonra Şenol Abi ile Ümraniye de bir yere gittik aynısı 15 tl. Adamlar işi çözmüş. tutturabildiğine huh huuu
Birde satış politikaları da yerine oturmuş. Mesela aklınızda bir ekipman var ondan bakıyorsunuz. Sonra satıcı arkadaş size, özellikle o urunden elinde yok ise şundan verelim diyor. Siz o pahalı dediğinizde ise, bu ürün ondan daha iyi ve canınızdan değerli değilya vb cümleler kuruyor. Ne kadar samimi oldukları tartışılır.Madem bizleri o kadar düşünüyorsunuz, kalitesi düşük ürün satmayın o zaman değil mi? Hepsi aynı ayarda dır demiyorum. İçlerinde gerçekten esnaf olanlarda var çünkü .
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
motomaxtan aldıgım alt üst yamurluk 15km lik ilk kullanımım sonucunda param parça oldu.
Dostum,o kadar uzak bir ülkeye para gönderip düz mont mu ısmarlanır?
"icine koruma diktireceğim dirseğini,omuzunu ,dizini bol tutun" mu denir?
olmaz ya hadi yaptık diyelim
yapılmış bir montu söküp icine koruma dikecek ustanın kahrı mı çekilir? )
Bu arada benim o güzel montu pantolonu yaptırdığım firmanın web sayfası açılmıyor bir türlü.
açılırsa şuradan bakabilirsiniz
www.bazif.com.pk.
Savaş abi selam verdiğin site baya güzel burdan alım işini nasıl yapacağız yurtdısından alışveriş yapmış biriyim çinden falan kart paypal çekincem yok mailleşmekmi gerekiyor bunlarla birde ürünün ebat boy olaylarını falan nası ayırt ettin teşekkürler.
"şans" diyelim kısaca ama iyi kötü bedenini tahmin edebilirsin,buradaki herhangi bir deri montun ölçüsünden pek farklı değil.
Yalnız kullandıkları deri hakikaten bizdekilerden çok daha kalın olduğu icin bir beden büyük almak sanki daha iyi olur gibi.
Büyük mont küçültülebiliir de küçük komik olur.
ben şu montu ısmarlamıştım,
profil resmimdeki de o zaten.Fotoğraf yaz ortasında çekilmişti,anlayın o montu nasıl severim.
http://www.bazif.com.pk/lview.asp?MM...PID=5&lngid=en
Bu arada adamlar işi epey büyütmüş ve çesidi arttırmışlar.yeni çeşitler gördüm.
Anladım abi ürünü seçip devam ettigimde sanırım irtibat verip bize fiyat cıkarıyorlar dogrumudur ? Ödeme kısmı nasıl oluyor paypal veya kapıda ödeme usülü gibimi çalışıyorlar ?
bir ürünü 2-3 değil 20-30 yere sorma zamanıdır...dikkatli bir takip ve birazda pazarlıkla bu kadar kazıklanmayız diye düşünüyorum...
savaş abimize link için teşekkür...
Hay Allah razı olsun ganga tamda bana lazımdı bu tip bi şey detayları özelden görüşelim bi arada alalım bana bundan bi takım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Fiyatların anormal olduğun kesin ama bu işin bir de estetik yönü var. Pratikte aynı işi görse de bir Dainese montla, 100 TL'lik markasız mont malesef aynı güzellikte olmuyor. Benim giyime harcayacağım para motosikletimin fiyatıyla orantılı olarak değişir. Bugün 3000 TL'lik motor kullanınım, 200 TL'lik mont giyerim, ilerde 20000 bin TL'lik motor alınca da 1000 TL'lik mont giyerim. Motora o kadar parayı verebiliyorsan monta da verirsin. Bu işten para kazananlar için birşey demiyorum, en ucuzunu aramakta haklılar.
Bu arada Motomax'ın yeni getirdiği Gore-tex montların fiyatları Gore-tex için gayet uygun. İmkanı olanlar kaçırmasın bence...
ilgilenenlere faydalı bir link olmuş,teşekkürler savaş bey.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Mete işmontun yagumurluğunu gecen sene kullandım en fazla 10 kere oturabilirsin seleye o altlıkla.sonra apış aralarının su geçirmez tabakası çatlayıp yırlıtılıyo su almaya başlıyor..
Bu sene prosevin takım yağmurluğunu almak zorunda kaldım,eğer almasaydım alt olarak şu ürünü alabilirdim....prosev-prohel marka yağmurluklardan kaliteli olacağını zannediyorum.
http://www.hepsiburada.com/liste/mov...fview%3dlister
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
Savaş abi; fiyat bilgisi, yok ürünlerin açıklamasında...montlar güzelde kaç para acaba.
Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]
beyler bana fiyat sormayın,arayın,mail atın öğrenin,
adamlarla o kadar irtibatım olsa,toplu mal çeker,ben satardım)
aradan epey zaman geçti,"monta 55 Euro +30 euro" posta verdim diye kalmış aklımda.yanılıyor olabilirim.
"Yok illa ben garanticiyim" diyen biri çıkarsa; benim montu satayım oldu olacak,
L bedendir,yol görmüş monttur,düşmesi de vardır ,kalkması da,Avrupa bile gördü.
tecrübeli yani,daha ne yapayım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)