Uzun Yol Deneyimi Olanlar Bir Bakabilir mi?
Reklamlar
-
Öncelikle herkese selamlar. Benım motorum kanuni zebra 90.Arkadaşlarla iddaya girdik benım motorum istanbula gidermi diye Edirne de yaşıyorum.Yol yaklasık 270km kadar.
90 kiloyum.Motorun motor durumu iyi 2009 model bakımını yaptırıp 60km sabitle 1 saatte bir dinlendirirsem sabah 8 aksam 8 gidebilir miyim acaba tahminlerinizi bekliyorum.Teşekkürler...
Mobilette Bionik 52cc - Yamaha Zoom 50cc - Kanuni Power GLX 65cc - Kanuni WindyS 125cc - Kanuni Zebra 90cc ile Devam...
Reklamlar
-
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
Gider motoruna güveniyorsan.. istersen bi göster yola cıkmadan tamadır.. ama havalar soguk dikkat et
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
Ben mondial'in zebra benzeri 100'lük motoruyla istanbuldan tekirdağa 3 saatte gittim. senin motor da en fazla 5-6 saatte edirneden istanbula gelmeli. İmkansız değil ama o motorla çok yorulursun.
-
İddia sadece Edirne'den İstanbul'a gitmek mi?Geri dönmicen mi yani 270+270 KM değil mi?Bide iddianın ucunda N var?
Bence de gider ama biraz cesaret işi.Soğuklarda başlıyo bu arada, aslında Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasını arkana alsan rahat gelirsin (şaka)
-
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için ama iddaa büyük yorulma felan hissetmem heralde yani bir motorun peşinatı kadar bir paraya iddaaya giriyoruz 4 kişi.Teşekkürler...
Mobilette Bionik 52cc - Yamaha Zoom 50cc - Kanuni Power GLX 65cc - Kanuni WindyS 125cc - Kanuni Zebra 90cc ile Devam...
-
teknocini adlı üyeden alıntı
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için ama iddaa büyük yorulma felan hissetmem heralde yani bir motorun peşinatı kadar bir paraya iddaaya giriyoruz 4 kişi.Teşekkürler...
200 lira için değer mi ya o kadar yol çekilir mi ? bide 4 kişi girdik iddiaya diyosun. 500km'de en az 60 lira benzin yakarsın zaten.
-
-
Her türlü motorla o mesafeye gidilir,ben o yolu bisikletle de yaptım.Ama....Kar geliyor.Kar olmasa bile hava soğuk, uygun kıyafet var mı? Ve tecrübe, uzun yol tecrübesi.Hepsinden önemlisi sen ve motorun hazır mısınız böyle bir yolculuğa? Edirneli hemşerim; sen gel bu iddiayı yaz aylarına taşı bence.Bu işin şakası yok...
-
motor arıza durumu vs olmazsa değil istanbul kars'a kadar gidersin ne varki!
-
hava suuk suuk, vazgeç şimdilik bu işten
-
iddiayı ertele,zamanını değiştir,alacağın para miktarını artır.sonra yola çık...emin ol o motorla türkiye turuna bile çıkılır zamanında dedem eşekle 100 km yol gider gelirdi soluksuz,kask bile takmadan...he heyyyyy...
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
bir günde 270 km yol ne ki göz açıp kapatıncaya varırsın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
ya zaten soğuk olursa motorun soğuması daha kolay olmazmı yani hararet bakımından arkadaşlar bence gider
-
tüm kışlık ekipmanlarını giy motosikletine de yola çıkmadan önce ustana bakımlarını yaptır
sen de motor da sağlam olduktan sonra değil 270 km türkiye turu bile yaparsın
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
Soğuktan korkmuyorsan, bence gerisini düşünme bile. Motosiklet her türlü o yolu gider-gelir (Allah'ın izniyle..!!).
Bu arada bence de Mengü'nün dediği gibi iddia için o yol çekilmez. Şehir içinde sürmeye benzemez, yorucu olur.
-
Motorunun cc si değil yüreğinin cc si önemli. Yürekte güç varsa her yola gider.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
-
motorun tam gazda mesela saatte 80 km hıza çıkıyorsa sen 50 km ile arada 60 km ye çıkıp inerek istediğin yere git..ama soğuktan korun...kesinlikle...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
motorunu sıkıştırmadıkça gidersin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
teknocini adlı üyeden alıntı
Öncelikle herkese selamlar. Benım motorum kanuni zebra 90.Arkadaşlarla iddaya girdik benım motorum istanbula gidermi diye Edirne de yaşıyorum.Yol yaklasık 270km kadar.
90 kiloyum.Motorun motor durumu iyi 2009 model bakımını yaptırıp 60km sabitle 1 saatte bir dinlendirirsem sabah 8 aksam 8 gidebilir miyim acaba tahminlerinizi bekliyorum.Teşekkürler...
13 Ocakta hava müsaitse Edirne den İstanbula dönüşüm var. Yol arkadaşı fena olmaz aslında.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)