Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Uzun Yol Deneyimi Olanlar Bir Bakabilir mi?

REKLAM ALANI
    feliçita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PİAGGİO BEVERLY 500**2006**
    Yola çıkarken biraz pekmez takviyesi yap..şaka bi yana kışın en kaliteli ekipmanlar ile yola çıkman lazım..piyasada bulunan 200~300 tl lik ekipmanlar fayda getirmez..yolculuğunun ilk 30 km sinde bu işten vazgeçersin..
    apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki Kle 500
    Yağına tuzuna bakar da yola çıkarsan, devrinde gider gelirsen neden olmasın.. arada çılgınlık yapmak lazım =))

2 kişi 100lük hondayla nerelere gitmedik gardaş =))

Motosikleti
    henüz yok
    zamanında MZ karma bi motorumuz vardı annem ben babam 3ümüz istanbuldan ıspartaya dayımı ziyarete gitmiştik dayım askerdi 1 saat görüp geri dönmüşüz babam'ın asıl mesleyi kuryeydi

edirneden istanbula 12 saat çok bence 5-6 saate kesersin abi

Herkese teşekkürler yorumlarınız için evet zaten hemen olmayacak mart ayına doğru havalar kırılınca bıraz birde 200tl yi kim çıkardı bızım burda o sekıl yapmıyorlar %50 peşin %50 taksit YBR niyetim var 2000 tl sine iddaya giriyoruz.Gidemessem 500 er TL vericem 4 Kişiye gidersem 4 Kişi 500 Tl den 2000 tl verecekler bana Teşekkürler çok fena gaza geldim sizin gibi profesyonel motorcu değilim kıs ekipmanlarım felan olsa şimdi giderdim :D
    Mobilette Bionik 52cc - Yamaha Zoom 50cc - Kanuni Power GLX 65cc - Kanuni WindyS 125cc - Kanuni Zebra 90cc ile Devam...

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    büyük şehirlerde zaten gündelik hayatta o kilometreleri yapanlar var rahat ol gider motorun ama sen gidermisin :D havalar soğuk malum sıkı giyinmek lazım

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    motoruna görünüş için önemsemiceksen.. önüne karton koy boydan boya rüzgarı kessin.. 2-3 kat pantolon giy.. kask eldiven eger ekipmansız gidicem diyorsan amma kask takmıcam deme..
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

hellboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600FA 2013
    ee kararın ne kesin gidecekmisin

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    dün 20-20 40 km iş gereği honda spacy ile yol yaptım soğuktam belim dondu hala ağrısını çekiyom sen sen ol kat kat giyin kaskın tam kapalı olsun maske,eldiven,bot herşeyin tam takır olsun ve tam gaz gitme yorulduğunu hissetiğin anda bırak dinlen
    DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.

Cgty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    4 ay önce Cbr 125 ile İpsala-Uşak yapmıştım .
    Bence gidilebilir, ama hava durumuna dikkat etmek gerekecektir.
    "Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."

saffet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    ÜMMET PERKİN.Abimiz cin lik 100 cc motorla gürcistana gelmişt gerisini siz düşünün artık bence heryere gidersin ama motoru fazla sıkıştırmamak gerekiyor.

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250

Adamlar 50 cc'yle binlerce kilometre yapıp kıtayı turluyorlar; o motor o kadar yolu hayli hayli yapar ama sen yapabilecek misin? Uzun yol tecrüben var mı? Soğuk havalarda özellikle zor olacak, hava sıcaklığı 1-2 derecelere düşecek bu hafta, kar kış kıyamet de var üstüne. İyi düşün.
    35emre35 ve tr100a bunu beğendiler.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    üst link te adamlar moblet profosörü olmuş değşet pedal çevirip hareket yapıyorlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------

bende 100 cc cub var çorlu-kırklareeli çorlu-istanbul çorlu-şarköy ve marmara adası gitmediğim yer yok çok ta zevk veriyor sen bana zebrayı ödünç ver arkadaşlarında parayı ben edirneden van a giderim yalnız yıllık iznimde

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Alıntı teknocini adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese teşekkürler yorumlarınız için evet zaten hemen olmayacak mart ayına doğru havalar kırılınca bıraz birde 200tl yi kim çıkardı bızım burda o sekıl yapmıyorlar %50 peşin %50 taksit YBR niyetim var 2000 tl sine iddaya giriyoruz.Gidemessem 500 er TL vericem 4 Kişiye gidersem 4 Kişi 500 Tl den 2000 tl verecekler bana Teşekkürler çok fena gaza geldim sizin gibi profesyonel motorcu değilim kıs ekipmanlarım felan olsa şimdi giderdim :D
    O paraya ben buradan İstanbul'a gelirim.
    Var mı benimle de iddiaya girecek olan

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)