Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Honda CBF 150 Hız denemem.

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Tolme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonrada motörüm yağ yakıyor cırcır oluyor diyon müstehak sana ,hacı benim motor 140 geçmio benede mi alsak bi cbf
    ganga motoru sert kullanıcam tamam ama usun süreli sıkıştırmıcan bu kadar basit...200 gr fazla yağ koyarsan sikinti yok...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aksoyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 ,pulsar ns 200 , kawasaki er6n
    5. vitesten sonra peygamber vitesine atılmış gibi sanki öle bişey mi yoksa nedir anlamadım ama virajlara iyi giriyosun.
    Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forumda böyle hız denemesi konulu başlıklar açmak yasak, yani bu konu birazdan uçarsa kimse darılmasın ama gezinti videosu koyarsınız arada motor hız sınırlarını aşar ona bişey diyen olmaz.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    01.53 deki korna sesi bana şeyi hatırlattı...road runnerdaki bip bip...

http://www.youtube.com/watch?v=zTsxI2_7p3g
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı aksoyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5. vitesten sonra peygamber vitesine atılmış gibi sanki öle bişey mi yoksa nedir anlamadım ama virajlara iyi giriyosun.
    peygamber vitesi nedir? :D

Viraj konusunda ise teşekkür ederim daha eksiğim çok ama öğreniyorum =))
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    eline sağlık güzel video olmuş bizde drift war y hafif eğimli 20 derece eğimli yolda 2kişi 140 yapiyor düz yolda da 2 kişi 110 120 arası 120yi geçmiyor

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bisikletlede yapıyorlar bu süratleri (yokuş aşağı) you tube ta var videoları.
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı Benli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bisikletlede yapıyorlar bu süratleri (yokuş aşağı) you tube ta var videoları.
    İyi güzel de, ben veya burdaki kimse " bisikletler de bu hızı yapabilirmi ? " diye bir soru sormadı
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

Benimkisi sadece yorum , yokuş aşağı yaptığınız bu deneme de , o ve benzer motorların rahatlıkla ulaşabileceği süratlere ulaşmışsınız normal bir durum bence , abartmıyorum bisikletle yanlış hatırlamıyorsam 170 gibi bir sürate ulaşabiliyorlar ilginç olan bu bence "yokuş aşağı" !!!.

BİLGİ GÜÇTÜR

mbuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750X
    boşa alsan dahada hızlanırdı o yokuşta 160 gibi
    Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.

olcaybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok
    bi kaç kez sürdüm çok konforlu rahat sürülebilir bi makina ama bi sevemedim bu cbf in tipini (kimse yanlış anlamasın üstüne alınmasın şahsi fikrim)
    ayrıca arkadaşın sürücülüğü iyiymiş.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    süper video olmuş sunum da 10 numara
    birdahakini cep telefonuyla değil de daha kaliteli ve sabit bir çekimle bekliyoruz
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

Onur üşenmedim tek tek videoları seyrettim , ne anlatmak istediğini hala anlamış değilim , bu motor düz yolda 110 civarı bir sürat yapıyor yokuş aşağı haliyle bu sürat artacak bunu 10 yaşında çocuğa sorsak söyler !! burada bilinmiyen ne ? gerçekten anlıyamadım bilgilendirme yapabilirmisin ?

BİLGİ GÜÇTÜR

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı onuRRtas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açıkçası apaçi değilim ben
    Aklıma ''Saksı değilim ben!'' geldi.

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Onur üşenmedim tek tek videoları seyrettim , ne anlatmak istediğini hala anlamış değilim , bu motor düz yolda 110 civarı bir sürat yapıyor yokuş aşağı haliyle bu sürat artacak bunu 10 yaşında çocuğa sorsak söyler !! burada bilinmiyen ne ? gerçekten anlıyamadım bilgilendirme yapabilirmisin ?
    bak kardeşim. Eski kasa CBF 150 lerin hepsi 9.100 devire sahip.

Ama bu 9100 e geldiğinde ben 141 km hız yapıyorum benim videomdan farkettiğin üzere.

Ammavelakin bu 9100 devirde başka CBF ler 120 yapıyor , 130 yapıyor 132 yapıyor duruma göre değişiyor bu.

Biraz kalın anlatmış oldum fakat dikkatli okursan anlayacağına eminim

Alıntı mbuyuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boşa alsan dahada hızlanırdı o yokuşta 160 gibi

Virajlarda nasıl durucaz hocam

Alıntı speed_dream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süper video olmuş sunum da 10 numara
    birdahakini cep telefonuyla değil de daha kaliteli ve sabit bir çekimle bekliyoruz

Çok teşekkür ederim hocam. Umarım daha kaliteli bir çekimle karşınıza çıkarım yine )))

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Lütfen hız denemesi , son hız videoları paylaşmayalım.
    Video linkleri kaldırılmıştır.

Ayrıca video çekiminde telefonu nereye sabitlediğinizi merak ediyorum.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lütfen hız denemesi , son hız videoları paylaşmayalım.
    Video linkleri kaldırılmıştır.

Ayrıca video çekiminde telefonu nereye sabitlediğinizi merak ediyorum.
    Gülmeyeceğinize söz verirseniz söylerim

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sanırım kaska yapıştırdınız. Aman dikkat telefon uçabilir.

Şaka bir yana , hangi motor olursa olsun , limitleri zorlamak şakaya gelmez.
    Son hız denemeleri , hele ki kamerayla en tehlikeli sürüş denemeleri.
    Kamera ile çekilen videonun nasıl çıkacağına odaklanıp sürüşe dikkat edilmiyor , zamanında yaptım biliyorum
    Cbf'in de limitleri belli. Bir süre ben de kullandım , tekerleri , fren teşkilatı buna göre değil.
    Her motor sahibi kendi motorunun son hızını denemiştir , ama bunu kendi güvenliğiniz için hobi haline getirmeyin, özellikle de kamera ile.
    Iyi ve güvenli sürüşler
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım kaska yapıştırdınız. Aman dikkat telefon uçabilir.

Şaka bir yana , hangi motor olursa olsun , limitleri zorlamak şakaya gelmez.
    Son hız denemeleri , hele ki kamerayla en tehlikeli sürüş denemeleri.
    Kamera ile çekilen videonun nasıl çıkacağına odaklanıp sürüşe dikkat edilmiyor , zamanında yaptım biliyorum
    Cbf'in de limitleri belli. Bir süre ben de kullandım , tekerleri , fren teşkilatı buna göre değil.
    Her motor sahibi kendi motorunun son hızını denemiştir , ama bunu kendi güvenliğiniz için hobi haline getirmeyin, özellikle de kamera ile.
    Iyi ve güvenli sürüşler
    Kask iyi tahmindi ama yanıldınız

Ls2 kaskım var, kaskın gaga'sını çıkarttım. Kaskı taktıktan sonra vizörü açtım videoyu başlattım telefonu yola bakacak şekilde burnumun önüne koydum kaskı kapattım burun da uzun olunca hiç sorun olmadı düz durması Zaten üstte gözlerime yolu gösterecek pay da kaldığı için hiç sorun yaşamadım, güvensiz bir durum yok

Evet bende biliyorum 140 la giderken durmak biraz sıkıntı olabilir CBF150'de

Öylesine bi denemeydi bu tabiki herzaman denemeyeceğim, iyi niyetleriniz için teşekkürler efem. ))
    mustafaferah bunu beğendi.

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Bisikletlede yapıyorlar bu süratleri (yokuş aşağı) Youtube ta var videoları.
    Aynen Sana katılıyorum Bisikletle 140 ın üzerine çıkanlar var .
    Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda Marmaris demiydi Antalya mıydı tam hatırlamıyorum , hafifi virajlı yollarda aşağı doğru inerken ortalama hızları 120 KM deydi Sporcuların
    Kendimden örnek verecek olursam, Belki bu sene değil ama geçen seneye kadar bisiklet sürerdim paso ,sürmesini çok seven ve zevk alan biryim Terleme dışında bir yorgunluk asla hissetmedim, o Kadar ki çok sürüyordum . Son hızda ise Mersin Halinin yan tarafında otoban Girişi var düz yolda Hız denemesi yaptık 3 Bisiklet olarak sayaçlarda var tabi
    Bi arkadaşda özel ince teker Hafif farklı bir direksiyonu olan bisiklet vardı Ben 78 Km h ile onun Hep önündeyken Onda 88 görünüyormuş oda son hız olarak 88 Görünüyor sayaç
    Yani sayaç farklılığıda etken olabilir ama genel olarak Son hız yokuş aşşağı değil düz yolda belirlenir
    Bu arada videonu izleyemedim Link yıldız görünüyor ******* bu şekilde
    Benli bunu beğendi.
    Sado

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)